ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
Αυτο ειπα παραπανω ,οταν η Νατασα θελει 80 για μιαμιση ωρα μασαζ + σεξ . Αλλωστε στα ξενοδοχεια δεν υπαρχει μασαζ .Πολλά δεν είναι;
Αυτο ειπα παραπανω ,οταν η Νατασα θελει 80 για μιαμιση ωρα μασαζ + σεξ . Αλλωστε στα ξενοδοχεια δεν υπαρχει μασαζ .Πολλά δεν είναι;
Η χαρα ειναι καλυτερη απο θεια Ελενη?Η Χαρα αξιζει!!!αν καποιος εχει το τηλ ας το στειλει….την ειχα παρει με θεια Ελενη αλλα αυτη δεν σου την δινει μονη της…..
Ναι σωστάΑυτο ειπα παραπανω ,οταν η Νατασα θελει 80 για μιαμιση ωρα μασαζ + σεξ . Αλλωστε στα ξενοδοχεια δεν υπαρχει μασαζ .
Με 160 γαμας 2 μουναρες στο diamond spaΠολλά δεν είναι;
Σε ποια Νατάσα αναφέρεσαι?Αυτο ειπα παραπανω ,οταν η Νατασα θελει 80 για μιαμιση ωρα μασαζ + σεξ . Αλλωστε στα ξενοδοχεια δεν υπαρχει μασαζ .
Την θεία ..Σε ποια Νατάσα αναφέρεσαι?
Θεία Νατάσσα είναι εμπειρία που κάθε ανδρας πρέπει να βιώσει απαραίτητα όμως.Με 160 γαμας 2 μουναρες στο diamond spa
Όχι 2 σκαλιά πιο κατωΗ χαρα ειναι καλυτερη απο θεια Ελενη?
στο μασαζ αναφερεσαι? στο σεξ? ή σε μασάζ και σεξ?Όχι 2 σκαλιά πιο κατω
Στο ξενοδοχειο δεν κανει μασαζ ειπε ,αλλα αμα θες οτι γινει στο κρεβατι ,ολα τα αλλα τα κανει . 100 ειπε +ξενοδοχειο .στο μασαζ αναφερεσαι? στο σεξ? ή σε μασάζ και σεξ?
Δεν αξίζει....πολλά είναι για την κυρά χαρουλαΣτο ξενοδοχειο δεν κανει μασαζ ειπε ,αλλα αμα θες οτι γινει στο κρεβατι ,ολα τα αλλα τα κανει . 100 ειπε +ξενοδοχειο .
Και στα 2στο μασαζ αναφερεσαι? στο σεξ? ή σε μασάζ και σεξ?
Fb όχι insta κάνει ? Αυτό έχω αλλά δεν έχει εκεί καμμία αποκαλυπτική φώτο ...επίσης ξέρω ότι εδώ και αρκετά χρόνια το έχει αλλάξει το κόλπο μόνο μασάζ δεν έχω ξαναπάει από τότε που σταμάτησε τα ωραία ....αλλά όποιος ξέρει σε μας πει διότι είναι γ--++-μο μωρόProfil της στο Fb????
και το σωμα της δεν μαρεσε ,μεχρι 50αρικο ειναι το πολυ ,απο εκει και πανω υπαρχουν καλυτερες .Δεν αξίζει....πολλά είναι για την κυρά χαρουλα
Θεια Νατασα ειναι διαφορετικη απο θεια Ελενη και θεια Χαρα? Που την βρισκουμε?Θεία Νατάσσα είναι εμπειρία που κάθε ανδρας πρέπει να βιώσει απαραίτητα όμως.
Νατασα και θεια Ελενη ιδιο προσωπο ,Χαρα μια παλια παρτενερ της . Το θεια λογω ηλικιας .Θεια Νατασα ειναι διαφορετικη απο θεια Ελενη και θεια Χαρα? Που την βρισκουμε?