Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

DON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2024
Κριτικές
4
Like
551
Πόντοι
301
Δυστυχως ετσι ειναι.Κ εμφανες κ μη εμφανες στην αναγκη θα δουλεψουν.Αλλωστε πολλες απ αυτες εχουν παιδια πριν η μετα τη χρηση.Η συγκεκριμεμη δεν ειναι τελειωμενη,ειναι νορμαλ αλλα η κοιλια της φαινεται,μιας αλλης δε φαινοταν,ειναι κ τι φορανε κ πως το φορανε οσο μπορουν να το κρυψουν.
σ ευχαριστω πολυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δυστυχως ετσι ειναι.Κ εμφανες κ μη εμφανες στην αναγκη θα δουλεψουν.Αλλωστε πολλες απ αυτες εχουν παιδια πριν η μετα τη χρηση.Η συγκεκριμεμη δεν ειναι τελειωμενη,ειναι νορμαλ αλλα η κοιλια της φαινεται,μιας αλλης δε φαινοταν,ειναι κ τι φορανε κ πως το φορανε οσο μπορουν να το κρυψουν.
σ ευχαριστω πολυ

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Δεν υπηρχαν ποτε φοιτητριες στη Σολωνος.Κοριτσι της δουλειας που δουλευε εκει μικρη μου το χει πει.Αυτες που δουλευουν τωρα ειτε γνωστες ειτε αγνωστες ηταν και τοτε ως νεαρες.Ισως ελεγαν δηθεν οτι ειναι φοιτητριες οπως λεει η Στελλα.Λογω ηλικιας πατησαν σε αυτο η λογω σημειου δημιουργηθηκε μυθος αφου δε γινεται να μη κοιταξεις τετοια κατηγορια.Φυσικα δεν αποκλειω το να πηγαινε καμια οντως φοιτητρια που ηταν απο αλλο νομο.Πλειοψηφικα αποκλειεται να πηγαιναν ετσι απλα αληθινες φοιτητριες με κινδυνο να θεαθουν απο συμφοιτητες-συμφοιτητριες,σε κλειστους κυκλους μπορει,σε δρομους δε παιζει.Η Δωρα (πιθανη Ντορα) μου το ειπε,ρωτηστε τη.Πιατσα υπηρχε στο Artemission κ μαλιστα με πολυκοσμια.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
σ ευχαριστω πολυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

σ ευχαριστω πολυ
Παρακαλω,μην το σκεφτεσαι καν,ειναι σχεδον παντα εκει,κι αν δεν ειναι περιμενε κ θα εμφανιστει,πηγαινε διαπραγματευσου να κανεις τη δουλεια,εχει ωραιο κωλο,καλη σου τυχη!

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.031
Πόντοι
48.067
Τηλ εχω,δε δινω δε ξερω αν θελει να δωθει,απλα ξερει οτι το εχω.Ορφεα παντα σταθερα.Το κλασσικο της ειναι 25 κ πας 20,με κωλο νομιζω λεει 50 αλλα εσυ επειδη θες 1 ωρας θα στο αλλαξει γτ μου χει πει για 100+ ευρω που παιρνει κτλ

Εσυ μυστη ζητας απο τους αλλους ομως :think:

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Εσυ μυστη ζητας απο τους αλλους ομως :think:
Ναι η οποιοι ειτε δε δινουν ειτε λενε τα ιδια,εχω δωσει 100 εχω παρει 5,οταν αφηνουν οι ιδιες τα δινω,τις ρωταω αν θελουν να μοιρασω κ σας το λεω ειτε για τηλ ειτε για social,εχω 30+ τηλεφωνα που τα δωσα,ποσα πηρα?Ειναι κι αλλοι που εχουν αλλα δε δινουν,δε λενε καν οτι εχουν κτλ,οτι μπορω δινω κ εχω δωσει κ πλαγιως με οδηγιες,βοηθαω οσο γινεται,το μηνυμα ηταν ξεκαθαρο,δε ξερω αν θελει να μοιρασω ειπα,οχι οτι με αφησε να μοιρασω οπως εγινε πχ μη τη ψιλοπαχουλη που σας ελεγα.Η Κασσανδρα δε μου το δινε το τηλ της,οταν της εδειξα οτι το χω δε νευριασε,αλλος φιλος πηγε τη πηρε τηλ,κατεβηκε δεν ειπε τιποτα για τη μοιρασια,δεν ασχοληθηκα περισσοτερο διοτι δεν την εχω στανταρακι,μιλαμε πολυ μαζι αλλα δε γαμιομαστε συχνα-πυκνα,ισως στα παιδια που τη παιρνουν να λεει περισσοτερα,δεν ασχολουμαι αλλο με τηλεφωνα γτ πρηζουν εκτος απο τις καλες-καλες η οσες τους το κοψα κ συμμορφωθηκαν,τηλ πλεον μονο απο μπουρδελοκοριτσια!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Τελειωσαν τα περιοβοητα δηθεν παρτυ.Αφου εκανε αποπειρα να γινει πωλητρια σε ρολοι μια αλλης που χε αναγκη μας εστειλε φωνητικως κ γραφωντας οσα βλεπετε.Λυπηθειτε που χανετε τις ανεπαναληπτες στιγμες συμφεροντος της κ φυσικα δε πιστευω,δε τελειωσαν τα παρτυ,η συμμετοχες τελειωσαν.Το προσωπικο μηνυμα εννοει βιζιτες που ναι αποτυχιες μαζι της εκτος αν βρειτε τροπο να πατε ξεχωριστα με καποιο κοριτσι.Ζησαμε μοναδικες στιγμες χασιμου χρηματων,μοναδικες στιγμες κοροιδιας,μοναδικες στιγμες ψευτιας,μοναδικες στιγμες ψεμματος.Τις εκατσε φραγκατος η το γυρνανε επισημα σε σεξεργασια.Αλλοτε ο Δημος,τωρα η Ντινα αυριο αλλοι κ αλλες,ιδιες καταληξεις.Συμφωνω σε οσα λεει αλλα αυτο ειναι απ τα πιο νορμαλ που εχει πει.Φαινοταν απ τις εκπτωσεις πως πατωνει καθως επεφταν σημαδι οτι πατωσε.Πηγες φιλος φιλου κ ηταν μια βλακεια το περισσοτερο

Συνημμένα

• Screenshot_20250429_134344_Viber.jpg
    Screenshot_20250429_134344_Viber.jpg
    479,9 KB · Εμφανίσεις: 60

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Μαρια Αλβανιδα στεκομαστε Ορφεα περναει κ μας λεει "Καλησπερμα",τα καλα των πιατσων

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Καινουρια Milf προς Gilf στεκοταν χαλκοκονδυλη μπροστα στις στασεις καφε πορτοκαλιου-ξενοδοχειου.Φιλιππινεζικα χαρακτηριστηκα,ξαφνικα τσιμπηθηκε κ πηγε Liberty,εχει στοιχεια Φιλιππινεζας αν οχι Ται.Κοντη αδυνατη

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Παιζει να τη βρηκα Fb,περιμενω να επιβεβαιωσει,αυτη μονο που την ειδα πιστευω οτι θα ναι στενη,απο κινεζες διαφερει

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Προσοχη τρανς γαλαζια ματια δυσκολος ονοματι Κατερινα η Αγαπη συνηθως Easy και περιξ,το λεω σε οσους ντρεπονται να ρωτησουν,μη τη πατησετε διοτι κρυβει περιτεχνα το τι ειναι κ δε πολυφαινεται

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
789
Πόντοι
311
κύριοι ένα γυφτάκι πιπίνι ωραίο που βλέπω μεσημέρια σωκρατους και Χαλκοκονδύλη γωνία έξω απ το καφέ πορτοκάλι να κάθετε μόνο του τι ρόλο βαράει έχουμε ινφο ;

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.840
Πόντοι
7.195
Η Σίσσυ που έκανε σουξέ αυτές τις μέρες έχει στο ινσταγκραμ φωτό από το γκράφιτι Μιχαήλ Βόδα 103 που πραγματικά μοιάζει πολύ με τις υπόλοιπες φωτογραφίες της !!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
κύριοι ένα γυφτάκι πιπίνι ωραίο που βλέπω μεσημέρια σωκρατους και Χαλκοκονδύλη γωνία έξω απ το καφέ πορτοκάλι να κάθετε μόνο του τι ρόλο βαράει έχουμε ινφο ;
Τανια 40 ευρω αρκετες ωρες εκει,παει περα δωθε οπως ειναι η τελευταια ταση να πανε Ορφεα-Liberty

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Η Σίσσυ που έκανε σουξέ αυτές τις μέρες έχει στο ινσταγκραμ φωτό από το γκράφιτι Μιχαήλ Βόδα 103 που πραγματικά μοιάζει πολύ με τις υπόλοιπες φωτογραφίες της !!
Παρατηρητικος!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Τι λέει στα ενδότερα ; Την έχεις πάρει ;
Οχι δε δινω τοσα λεφτα εκει ειδικα σε οσες το παιζουν ακεραιες χωρις εκπτωσεις κτλ,αν μου πει ακριβως οσα θελω να ακουσω μπορει να το σκεφτω,τα βασικα λεει,ξερει τι θελω,οπως θελει 40 ευρω ετσι απλα λογω ηλικιας της να προσφερει κιολας,δε την εχω ρωτησει περισσοτερα αλλα εδω οι καινουριες με το καλημερα ζητησαν 30-40 απλα κ μονο επειδη ειναι ωραιες και μικρες.Τουλαχιστον τωρα πανε κ Ορφεα να γλυτωνουμε τα 10 ευρω για 10-15 λεπτα υπηρεσιων.Δε μπορω να ρισκαρω 40 ευρω κ να μου βγει σα τη Μικη οχι αυτο οχι εκεινο,αν δοκιμαζα θα δοκιμαζα καμια Βανεσσα πρωτα κ μετα Τανια η θα ξεκινουσα με Αλμπενα ωστε μετα απο χαιρετουρες κτλ να εδινε μια προωθηση οπως μου χε συμβει με ΜΙλκα που της ειπε η αλλη κυρια να ναι καλη γτ λεει ειναι δικο μας παιδι καπως ετσι της ειπε δικος μας ειναι χαχαχαχα,αν παρεις Τανια ενημερωσε γτ αρκετοι εχουμε την ιδια περιεργεια.Εγω προσωπικα αν εχω να καψω θα τα καψω σε Στελλα

sapiosexual

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
18
Like
789
Πόντοι
311
Οχι δε δινω τοσα λεφτα εκει ειδικα σε οσες το παιζουν ακεραιες χωρις εκπτωσεις κτλ,αν μου πει ακριβως οσα θελω να ακουσω μπορει να το σκεφτω,τα βασικα λεει,ξερει τι θελω,οπως θελει 40 ευρω ετσι απλα λογω ηλικιας της να προσφερει κιολας,δε την εχω ρωτησει περισσοτερα αλλα εδω οι καινουριες με το καλημερα ζητησαν 30-40 απλα κ μονο επειδη ειναι ωραιες και μικρες.Τουλαχιστον τωρα πανε κ Ορφεα να γλυτωνουμε τα 10 ευρω για 10-15 λεπτα υπηρεσιων.Δε μπορω να ρισκαρω 40 ευρω κ να μου βγει σα τη Μικη οχι αυτο οχι εκεινο,αν δοκιμαζα θα δοκιμαζα καμια Βανεσσα πρωτα κ μετα Τανια η θα ξεκινουσα με Αλμπενα ωστε μετα απο χαιρετουρες κτλ να εδινε μια προωθηση οπως μου χε συμβει με ΜΙλκα που της ειπε η αλλη κυρια να ναι καλη γτ λεει ειναι δικο μας παιδι καπως ετσι της ειπε δικος μας ειναι χαχαχαχα,αν παρεις Τανια ενημερωσε γτ αρκετοι εχουμε την ιδια περιεργεια.Εγω προσωπικα αν εχω να καψω θα τα καψω σε Στελλα
Θέλουμε κι άλλα βίντεο με ακαποτα ομονοιακα πρεζογαμησια έχουμε εθιστεί !!

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.416
Πόντοι
6.246
Θέλουμε κι άλλα βίντεο με ακαποτα ομονοιακα πρεζογαμησια έχουμε εθιστεί !!
Δε τις γαμαω ολες οπως νομιζετε και δεν τραβαω παντα και παντου,οταν αξιζει κ θελησω να παω με καποια μετα απο ταλαιπωρια τοτε ναι τραβαω,θα προσπαθησω να σας δειξω Βασια που ναι καλη!Ιδανικα θα θελα να δειξω τη Μιλκα μα εχει σταματησει

TASOSDRIVER

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2014
Like
973
Πόντοι
86
στον Ορφεα απεξω σημερα το μεσημερι ητανε μια μελαχρινη με κοτσο το μαλλι, ωραιο προσωπο αλλα δυστυχωs στην χρηση τοξικομανηS, μια χαρα ντυσιμο πολυ καλο, με μποτεs κτλ ε σιγουρα δε μενει εξω στην ταλαιπωρια, σπιτι τηs κτλ

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
2.181
Πόντοι
446
Δε τις γαμαω ολες οπως νομιζετε και δεν τραβαω παντα και παντου,οταν αξιζει κ θελησω να παω με καποια μετα απο ταλαιπωρια τοτε ναι τραβαω,θα προσπαθησω να σας δειξω Βασια που ναι καλη!Ιδανικα θα θελα να δειξω τη Μιλκα μα εχει σταματησει
και αυτην ακαποτα?

maxresdefault.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom