Νέα

Η μάχη του ξαθνού γαλανομάτικου. Σλάβες vs Σκανδιναβές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bruce wayne
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 64
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιες προτιμάτε

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

smartsmile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Κριτικές
7
Like
670
Πόντοι
301
Αν το πάμε με βάση την ομορφιά ξεκάθαρα σκανδιναβες

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.323
Πόντοι
1.346
Ελληνιδες ρειιι!!! :glasses: απο τις δυο που εβαλες, σλαβες χαλαρα!! :rockon: οι αλλες ειναι ψηλομυτες.

Kaloeros

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
5.183
Πόντοι
10.505
Στον μέσο όρο οι Σλάβες είναι πιο όμορφες, πιστεύω. Και δεν συγκρίνω με βάση τα μοντέλα, αλλά με τον μέσο όρο των γυναικών στο δρόμο.

Προσωπικά, όσες φορές πήγα Σκανδιναβία ποτέ δεν τρελάθηκα από τις συνήθεις γυναίκες τριγύρω μου. Απλά είναι πιο ανοιχτόχρωμες και γαλανομάτες και για εμάς τους νότιους αυτό πιθανά να εντυπωσιάζει. Δεν νομίζω ότι η μέση Σουηδέζα/Δανέζα είναι σημαντικά πιο όμορφη από την μέση Ελληνίδα, πάνω κάτω τα ίδια είναι. Για τις Νορβηγίδες και Φιλανδές δεν σχολιάζω, γιατί αυτές είναι γενικά κατώτερες.

Ρωσία/Λευκορωσία/Ουκρανία δεν έχω πάει για να έχω προσωπική άποψη, αλλά από όσο βλέπω εδώ, εκτιμώ πως άνετα τις κερδίζουν τις Σκανδιναβές...

OP
OP
bruce wayne

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
4.194
Πόντοι
456
Οι Ουκρανοί φίλε είναι σαν τους Εβραίους
Όλα τα μετράνε το χρήμα,ακόμα και στα τραπέζια φιλικά που μαζεύονται κάθονται και συζητάνε πως θα κάνουν παραπάνω λεφτα αφού έχουν κατεβάσει ο καθένας μια μπουκάλα βότκα ουίσκι η ότι άλλο υπάρχει με 40% οινόπνευμα
Έχω πάει τους έχω ζήσει και τους ξερω
αληθευει οτι αμα βγεις ραντεβου με μια ουκρανη πρεπει οπως και δηποτε να παρεις λουλουδια ???

OP
OP
bruce wayne

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
4.194
Πόντοι
456
Οπωσδήποτε και όχι ζυγό αριθμό λουλουδιών αλλά μόνο μέχρι τα 10 από τα 10 και πάνω ας είναι και ζυγος
για ποιο λογο ομως ??? πως ειναι σαν γυναικες προσεγγίζονται ευκολα η δυσκολα ??

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.856
Πόντοι
7.195
ποια κατηγορια γουσταρουν τα μελη του μπου
γουστάρουν για ποιό πράγμα ?
για να τον παίζουν ? για να θαυμάζουν φωτό ?
Διότι για να γαμάνε, με τις Σκανδιναυές χλωμό. Δεν έχω δει ποτέ καμμία σε μπουρδέλο.

OP
OP
bruce wayne

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
4.194
Πόντοι
456
Διότι για να γαμάνε, με τις Σκανδιναυές χλωμό. Δεν έχω δει ποτέ καμμία σε μπουρδέλο.
γιατι οι Σκανδιναβες δεν εχουν καποιο οικονομικο προβλημα αυτες οι χωρες σε θεματα οικονομιας ειναι απο τις καλυτερες ......

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.006
Πόντοι
16.235
2 ουκρανιδες με καναλι στο you tube
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-27 022026.png
Στιγμιότυπο οθόνης 2025-04-27 021938.png
Aντι να τον παίζετε με εικόνες και βιδεο από την καθημερινή ζωή τους όπου κυρίως εικονίζονται ΝΤΥΜΕΝΕΣ , βγείτε έξω στα ιδρύματα να βρείτε συμπατριωτισσες τους ..η καραντίνα έληξε( για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι το λέω).

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.006
Πόντοι
16.235
Τις καλές μέρες στην Θεσσαλονίκη είχα πέσει σε δύο Σουηδεζες...η μια πανυψηλη ,σωματωδης αλλά ψιλοαδιαφορη στα του αγώνος ενώ η άλλη ήταν πιο κοντή αλλά φωτιά εντός δωματίου.
Συνολικά ψηφίζω Σλάβες αφενος λόγω κοντινής απόστασης και αφετέρου επειδή πολλές μου έχουν πει ότι μοιάζω με συμπατριωτη τους κάτι που δημιουργεί ψυχική σύνδεση και υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών :zfuck::wink:.

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
11.743
Πόντοι
3.556
Στο τετ α τετ μία προς μία είναι ανώτερες οι Σκανδιναυές.Αλλά οι Σλάβες υπερτερούν σε αριθμούς,οι Σκανδιναυές είναι λίγες και σπάνια τις βλέπεις συγκεντρωμένες συνήθως είναι ανακατεμένες με άλλες εθνικότητες.
Δεν είναι τυχαίο οτι οι Σκανδιναυοί ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο να γαμήσουνε,δεν υπάρχει μέρος που να μην είδα Σκανδιναυούς.

Edifier

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2025
Like
357
Πόντοι
21
αληθευει οτι αμα βγεις ραντεβου με μια ουκρανη πρεπει οπως και δηποτε να παρεις λουλουδια ???
Ως τι θα βγειτε; Πχ εχετε γνωριστει μεσω σοσιαλ και ειναι νορμαλ κοπελα ή ειναι της δουλειας;

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
Δεν νομίζω ότι η μέση Σουηδέζα/Δανέζα είναι σημαντικά πιο όμορφη από την μέση Ελληνίδα, πάνω κάτω τα ίδια είναι.
παίζεται. Όντως μπορεί αρκετές από τις Σκανδιναβές να είναι αλόγες στο σώμα - από την άλλη όμως η μέση ελλεεινίδα με τον χαμηλό κώλο, τα κοντά πόδια και τους χοντρούς αστραγάλους (κι όλα αυτά με στήθος Α) δεν νομίζω να είναι από τα καλύτερα δείγματα γυναικών παγκοσμίως.
Στο πρόσωπο, και πάλι αρκετές βόρειες έχουν σκληρά χαρακτηριστικά αλλά οι δικές μας πιο συχνά βγαίνουν σκυλόφατσες, με μυτόγκες, χρώμα τσιγγανέ κ.λπ.
Δεν είναι όλες οι βόρειες μοντέλα αλλά θεωρώ ότι υπερτερούν, κατά μέσο όρο πάντα.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.006
Πόντοι
16.235
παίζεται. Όντως μπορεί αρκετές από τις Σκανδιναβές να είναι αλόγες στο σώμα - από την άλλη όμως η μέση ελλεεινίδα με τον χαμηλό κώλο, τα κοντά πόδια και τους χοντρούς αστραγάλους (κι όλα αυτά με στήθος Α) δεν νομίζω να είναι από τα καλύτερα δείγματα γυναικών παγκοσμίως.
Στο πρόσωπο, και πάλι αρκετές βόρειες έχουν σκληρά χαρακτηριστικά αλλά οι δικές μας πιο συχνά βγαίνουν σκυλόφατσες, με μυτόγκες, χρώμα τσιγγανέ κ.λπ.
Δεν είναι όλες οι βόρειες μοντέλα αλλά θεωρώ ότι υπερτερούν, κατά μέσο όρο πάντα.
Το ότι πολλοί γουστάρουν ελλεινιδες που μοιάζουν με άτομα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων οφείλεται ξεκάθαρα στο ότι αυτοί που τις γουστάρουν έχουν παρόμοια εμφάνιση και προφανώς έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν θα αξιωθουν ποτέ να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.
"Όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στα λάχανα".

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.006
Πόντοι
16.235
Φίλε θα διαφωνήσω οι σκναδιναβες είναι πιο ωραίες από τις Ελληνίδες πολύ πιο ωραίες,ας πούμε η άσχημη σκανδιναβη θα είναι μια 1.80 με πλάτες στυλ σούμο και αδιάφορο πρόσωπο ενώ η άσχημη Ελληνίδα θα είναι κοντή χοντρή και με μεγάλη περιφέρεια
Σκέψου ότι ακόμα κι έτσι η ελλεεινιδα βρίσκει κακόγουστο μαλακα να εντυπωσιασθει από αυτό το χάλι που κουβαλάει...απίστευτοι μαλακες οι νεοέλληνες και κακόγουστοι.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.552
Πόντοι
3.936
Τα ωραιότερα μ@υνια του κόσμου τα έχω δει στο Ταλίν και το Άμστερνταμ. Η πρώτη ήταν ένα κράμα Σλαβοβικινγκ αλλά αγγελικό πλασμα γύρω στο 1,80 που θα έκανε ακόμη και την Σκλεναρίκοβα να γυρίσει το κεφάλι της για να την δει. Ενώ η δεύτερη ηταν κοκκινομαλα σε στυλ Λιβ Τάιλερ στα νιάτα της επίσης ψηλή αλλά ακόμη πιο όμορφη και από αυτή.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.077
Πόντοι
456
ποια κατηγορια γουσταρουν τα μελη του μπου
Ποιος σου είπε ότι όλες οι Σλαβες είναι ξανθές γαλανοματες;
Άκυρη η περιγραφή και μάλλον δεν ξέρεις καν τι συγκρίνεις τυπε.

Έβαλες δηλαδή σε σύγκριση Ρωσίδες, Πολωνες, Σλοβακες με Νορβηγίδες, Σουηδες κλπ;
Δεκάδες διαφορές μεταξύ τους, το θέμα είναι τόσο γενικό που έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
Τα ωραιότερα μ@υνια του κόσμου τα έχω δει στο Ταλίν και το Άμστερνταμ.
εμένα πάλι στο Άμστερνταμ μου είχαν κάνει μεγάλη εντύπωση οι άντρες (οι ντόπιοι, όχι οι Μολούκοι βέβαια). Έβλεπες κάτι τύπους 1,90, με ωραία κορμοστασιά και ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Δεν θυμάμαι αλλού κάτι παρόμοιο. Και υπόψη δεν είμαι ντιγκιντάνγκας :wink:

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
Σκέψου ότι ακόμα κι έτσι η ελλεεινιδα βρίσκει κακόγουστο μαλακα να εντυπωσιασθει από αυτό το χάλι που κουβαλάει...απίστευτοι μαλακες οι νεοέλληνες και κακόγουστοι.
μαλάκες είναι σίγουρα οι νεοελληναράδες αλλά αυτό με την κακογουστιά δεν νομίζω να ισχύει. Νομίζω ότι δεν ενθουσιάζονται όπως λες, απλά κάνουν αναγκαστικές επιλογές. Έχω ξαναγράψει κάτι παρόμοιο και μάλιστα κάποιος με έκραξε. Δηλ. αν όλοι μας δεν ασχολούμαστε με τις μέτριες και κοιτάγαμε να την πέσουμε μόνο σε γκόμενα της προκοπής (εμφανισιακά τουλάχιστον) οι περισσότεροι από μας ή θα πηδούσαμε μόνο στα μπουρδελάκια ή θα βαράγαμε ψωλοκόπανο μέχρι τα γεράματα.
Οι καλές καβατζώνονται από μια μειοψηφία.
Άσε που το πόσο καλά θα πηδήσεις δεν έχει καμιά σχέση με την εμφάνιση της γκόμενας. Από προσωπική εμπειρία, η πιο εμφανίσιμη γκόμενα που είχα ήταν η πιο ψόφια στο κρεβάτι με διαφορά. Η κατώτερη εμφανισιακά σχεδόν με παρακαλούσε να τη γαμήσω. Εσύ ποια θα προτιμούσες από τις δυο;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom