dimigoall
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 66
- Like
- 62.217
- Πόντοι
- 36.036
αληθευει οτι αμα βγεις ραντεβου με μια ουκρανη πρεπει οπως και δηποτε να παρεις λουλουδια ???Οι Ουκρανοί φίλε είναι σαν τους Εβραίους
Όλα τα μετράνε το χρήμα,ακόμα και στα τραπέζια φιλικά που μαζεύονται κάθονται και συζητάνε πως θα κάνουν παραπάνω λεφτα αφού έχουν κατεβάσει ο καθένας μια μπουκάλα βότκα ουίσκι η ότι άλλο υπάρχει με 40% οινόπνευμα
Έχω πάει τους έχω ζήσει και τους ξερω
για ποιο λογο ομως ??? πως ειναι σαν γυναικες προσεγγίζονται ευκολα η δυσκολα ??Οπωσδήποτε και όχι ζυγό αριθμό λουλουδιών αλλά μόνο μέχρι τα 10 από τα 10 και πάνω ας είναι και ζυγος
γουστάρουν για ποιό πράγμα ?ποια κατηγορια γουσταρουν τα μελη του μπου
οκ δασκαλεΤον ζυγό αριθμό λουλουδιων τον εχουν για τις κηδείες λένε.
Τα κολπάκια θα στα στείλω π.μ δεν θέλω να μαθαίνεται δημόσια
γιατι οι Σκανδιναβες δεν εχουν καποιο οικονομικο προβλημα αυτες οι χωρες σε θεματα οικονομιας ειναι απο τις καλυτερες ......γουστάρουν για ποιό πράγμα ?
για να τον παίζουν ? για να θαυμάζουν φωτό ?
Διότι για να γαμάνε, με τις Σκανδιναυές χλωμό. Δεν έχω δει ποτέ καμμία σε μπουρδέλο.
Aντι να τον παίζετε με εικόνες και βιδεο από την καθημερινή ζωή τους όπου κυρίως εικονίζονται ΝΤΥΜΕΝΕΣ , βγείτε έξω στα ιδρύματα να βρείτε συμπατριωτισσες τους ..η καραντίνα έληξε( για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι το λέω).2 ουκρανιδες με καναλι στο you tube
![]()
![]()
Τις καλές μέρες στην Θεσσαλονίκη είχα πέσει σε δύο Σουηδεζες...η μια πανυψηλη ,σωματωδης αλλά ψιλοαδιαφορη στα του αγώνος ενώ η άλλη ήταν πιο κοντή αλλά φωτιά εντός δωματίου.γουστάρουν για ποιό πράγμα ?
για να τον παίζουν ? για να θαυμάζουν φωτό ?
Διότι για να γαμάνε, με τις Σκανδιναυές χλωμό. Δεν έχω δει ποτέ καμμία σε μπουρδέλο.
Ως τι θα βγειτε; Πχ εχετε γνωριστει μεσω σοσιαλ και ειναι νορμαλ κοπελα ή ειναι της δουλειας;αληθευει οτι αμα βγεις ραντεβου με μια ουκρανη πρεπει οπως και δηποτε να παρεις λουλουδια ???
παίζεται. Όντως μπορεί αρκετές από τις Σκανδιναβές να είναι αλόγες στο σώμα - από την άλλη όμως η μέση ελλεεινίδα με τον χαμηλό κώλο, τα κοντά πόδια και τους χοντρούς αστραγάλους (κι όλα αυτά με στήθος Α) δεν νομίζω να είναι από τα καλύτερα δείγματα γυναικών παγκοσμίως.Δεν νομίζω ότι η μέση Σουηδέζα/Δανέζα είναι σημαντικά πιο όμορφη από την μέση Ελληνίδα, πάνω κάτω τα ίδια είναι.
Το ότι πολλοί γουστάρουν ελλεινιδες που μοιάζουν με άτομα ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων οφείλεται ξεκάθαρα στο ότι αυτοί που τις γουστάρουν έχουν παρόμοια εμφάνιση και προφανώς έχουν συνειδητοποιήσει ότι δεν θα αξιωθουν ποτέ να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.παίζεται. Όντως μπορεί αρκετές από τις Σκανδιναβές να είναι αλόγες στο σώμα - από την άλλη όμως η μέση ελλεεινίδα με τον χαμηλό κώλο, τα κοντά πόδια και τους χοντρούς αστραγάλους (κι όλα αυτά με στήθος Α) δεν νομίζω να είναι από τα καλύτερα δείγματα γυναικών παγκοσμίως.
Στο πρόσωπο, και πάλι αρκετές βόρειες έχουν σκληρά χαρακτηριστικά αλλά οι δικές μας πιο συχνά βγαίνουν σκυλόφατσες, με μυτόγκες, χρώμα τσιγγανέ κ.λπ.
Δεν είναι όλες οι βόρειες μοντέλα αλλά θεωρώ ότι υπερτερούν, κατά μέσο όρο πάντα.
Σκέψου ότι ακόμα κι έτσι η ελλεεινιδα βρίσκει κακόγουστο μαλακα να εντυπωσιασθει από αυτό το χάλι που κουβαλάει...απίστευτοι μαλακες οι νεοέλληνες και κακόγουστοι.Φίλε θα διαφωνήσω οι σκναδιναβες είναι πιο ωραίες από τις Ελληνίδες πολύ πιο ωραίες,ας πούμε η άσχημη σκανδιναβη θα είναι μια 1.80 με πλάτες στυλ σούμο και αδιάφορο πρόσωπο ενώ η άσχημη Ελληνίδα θα είναι κοντή χοντρή και με μεγάλη περιφέρεια
Ποιος σου είπε ότι όλες οι Σλαβες είναι ξανθές γαλανοματες;ποια κατηγορια γουσταρουν τα μελη του μπου
εμένα πάλι στο Άμστερνταμ μου είχαν κάνει μεγάλη εντύπωση οι άντρες (οι ντόπιοι, όχι οι Μολούκοι βέβαια). Έβλεπες κάτι τύπους 1,90, με ωραία κορμοστασιά και ωραία χαρακτηριστικά στο πρόσωπο. Δεν θυμάμαι αλλού κάτι παρόμοιο. Και υπόψη δεν είμαι ντιγκιντάνγκαςΤα ωραιότερα μ@υνια του κόσμου τα έχω δει στο Ταλίν και το Άμστερνταμ.
μαλάκες είναι σίγουρα οι νεοελληναράδες αλλά αυτό με την κακογουστιά δεν νομίζω να ισχύει. Νομίζω ότι δεν ενθουσιάζονται όπως λες, απλά κάνουν αναγκαστικές επιλογές. Έχω ξαναγράψει κάτι παρόμοιο και μάλιστα κάποιος με έκραξε. Δηλ. αν όλοι μας δεν ασχολούμαστε με τις μέτριες και κοιτάγαμε να την πέσουμε μόνο σε γκόμενα της προκοπής (εμφανισιακά τουλάχιστον) οι περισσότεροι από μας ή θα πηδούσαμε μόνο στα μπουρδελάκια ή θα βαράγαμε ψωλοκόπανο μέχρι τα γεράματα.Σκέψου ότι ακόμα κι έτσι η ελλεεινιδα βρίσκει κακόγουστο μαλακα να εντυπωσιασθει από αυτό το χάλι που κουβαλάει...απίστευτοι μαλακες οι νεοέλληνες και κακόγουστοι.