pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 16.809
- Πόντοι
- 5.946
ολες θελω να με αγαπανε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μια συγκεκριμενη μόνο..
![]()
ολες θελω να με αγαπανε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μια συγκεκριμενη μόνο..
![]()
Μην στεναχωριέσαι αύριο το πρωί θα σφάξεις 2-3 γεροντακια και όχι μόνο θα σέ αγαπάνε αλλά μέχρι προτάσεις γάμου θα δεχτείςολες θελω να με αγαπανε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
φωτο ψευτικες λανσαρουν εδω κ χρονια σε διαφορες αγγελιες με διαφορα τηλεφωνα κ περιγραφες...![]()
Είμαστε δύο φίλες αλλά εσύ μπορείς να διαλέξεις και μία Αν θες
Είμαστε δυο καυτές και καυλομενες φίλες είμαστε η Ριτα και φίλη 6992694515 Έχουμε πολύ όρεξη να κάνουμε άγριο και ξέφρενο σεξ μαζί σου η και με τον φίλο σου Στάζουμε από καυλα και θα σου μείνουμε αξέχαστες. Θα περάσεις από της καλύτερες στιγμές της ζωής σου ανάμεσα μας Εσυ θα μας δώσεις το...kanesex.com
Αληθινό ;
150€/2h ? Καλή τιμή είναι φίλος , κ από εμφάνιση ίσως να έχει λίγα κιλά έξτρα ;; Αλλά νταξ , γούστα είναι αυτά !!
Σαν γραφείο, αληθινό είναι. Οι γκόμενες, αμφιβάλω!![]()
Είμαστε δύο φίλες αλλά εσύ μπορείς να διαλέξεις και μία Αν θες
Είμαστε δυο καυτές και καυλομενες φίλες είμαστε η Ριτα και φίλη 6992694515 Έχουμε πολύ όρεξη να κάνουμε άγριο και ξέφρενο σεξ μαζί σου η και με τον φίλο σου Στάζουμε από καυλα και θα σου μείνουμε αξέχαστες. Θα περάσεις από της καλύτερες στιγμές της ζωής σου ανάμεσα μας Εσυ θα μας δώσεις το...kanesex.com
Αληθινό ;
Πάω πάσο αγαπητέ !Αφού συνομιλήσαμε με κάμερα, είδα πρόσωπο, δεν με ενθουσίασε για 150 και ας είναι δίωρο.
Τη Μαρια4 που τη βρίσκουμε ;Αννα24:
Πολύ ωραίο σώμα, πανέξυπνη κοπέλα (αρκετά πάνω από μέσο όρο), κάνει και φουλ κατάποση, αν όμως δεν είσαι φαν των τατουάζ, παίζει να σε χαλάσει κάπως το θέαμα, συν ΔΕΝ παίζει πρωκτικό, αλλά ΟΚ το έχει ξεκαθαρίσει, από όταν ξεκίνησε αυτό.
Μαρία 4:
Σωματαρα, υπέροχο πρόσωπο, αλλά όχι γλωσσοφιλα, όχι πρωκτικό επίσης.
Ιωανναind:
ΔΕΝ έχω ιδέα, ρωτά άλλους μύστες εδώ μέσα.
Sandra:
Και εδώ εξαιρετικές σωματικές αναλογίες, ο δε συγκεκριμένος κώλος, άνετα τον χαρακτηρίζεις και διαστημικό!
ΔΕΝ δίνει πίσω πόρτα όμως, συν ότι είναι κάπως ανάλογα τα κέφια της, δλδ αν δεν έχει όρεξη όταν την πετύχεις, ή κάτι πάνω σου την χαλάσει, το ραντεβού παίζει να πάει στο τελείως χαλαρό, άντε πηδά να τελειώσουμε φάση.
Αυτά.
Την έχω πάρει συμφωνώ !!Την καλύτερη. Ιωάννα 34
μολις μιλησα και μου ειπε 150 η μιαμιση ωρα .......πολλα συν+......και περιορισμενες υπηρεσιες......Πάω πάσο αγαπητέ !
Καλά γαμησια , έτσι κ αλλιώς !
καταποση???????Αγόρια τι θα θέλατε να δείτε επιπλέον στο πρόγραμμα μου;;
λεγε???Ότι γουστάρεις μωράκι![]()
Κωλο τ αλλ κωλοΑγόρια τι θα θέλατε να δείτε επιπλέον στο πρόγραμμα μου;;
Για Ποιες θεωρείς ότι έχουν ψεύτικες κριτικές??? Δώσε 2-3 παραδείγματα! Σε κάποια από αυτά που λες δεν έχεις άδικο αλλά γίνε ποιο συγκεκριμένος!!!Κάνω δήλωση και πείτε μου πόσοι ταυτίζεστε.
'Δεν υπάρχουν πλέον καλές escrots στην Αθήνα'.
Μετά από τόσα χρόνια βλέπω οι τιμές να έχουν εκτοξευτεί, ο μέσος όρος της φυσικής ομορφιάς στις ιερόδουλες έχει πέσει, το τουπέ έχει ανέβει, οι κριτικές στο bou να γίνονται όλο και πιο αναξιόπιστες με πολλά ψεύτικα προφίλ, προμότορες ή και άτομα να εκθειάζουν ιερόδουλες χωρίς να το αξίζουν.
Θα έλεγα πως οι κοπέλες που είναι αντικειμενικά όμορφες, ορεξάτες και με καλές υπηρεσίες με τιμές κάτω από 200 ευρώ είναι δυσεύρετες. Προσωπικά με εξαίρεση τη Lorena από glamour και ίσως κανα 2 που μου διαφεύγουν δεν υπάρχουν κοπέλες που να πληρούν όλα τα κριτήρια μαζί.
Δε θα μου άρεσε να αρχίσω να ψάχνω τις κριτικές τώρα και να πω 'ο τάδε' . Δε θα κάνω τον μπάτσο αλλά απλά το παράπονο. Ακόμαι και εσύ που ρωτάς γράφεις 'δεν έχεις άδικο'. Άρα έχει τύχει να συναντήσεις ίδιες καταστάσεις.Για Ποιες θεωρείς ότι έχουν ψεύτικες κριτικές??? Δώσε 2-3 παραδείγματα! Σε κάποια από αυτά που λες δεν έχεις άδικο αλλά γίνε ποιο συγκεκριμένος!!!
στα αρχδια μας αν εισαι τσιπης και γυφτος και θελετε βιζιτες αλλα την θελετε και μουναρα και φτηνη και να κανει κολπα και να κανει το ενα και το αλλο....οτι πληρωνεις παιρνεις ....Αμα θελετε βιζιτες με 100-150 εχει μπολικα σαπακια...ειναι προσφορα και ζητηση πλεον...και υπαρχει μεγαλη ζητηση...αμα δεν μπορεις η δεν θες να την πληρωσεις μην γκρινιαζεις....ετσι ειναι η ζωη.... ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥΚάνω δήλωση και πείτε μου πόσοι ταυτίζεστε.
'Δεν υπάρχουν πλέον καλές escrots στην Αθήνα'.
Μετά από τόσα χρόνια βλέπω οι τιμές να έχουν εκτοξευτεί, ο μέσος όρος της φυσικής ομορφιάς στις ιερόδουλες έχει πέσει, το τουπέ έχει ανέβει, οι κριτικές στο bou να γίνονται όλο και πιο αναξιόπιστες με πολλά ψεύτικα προφίλ, προμότορες ή και άτομα να εκθειάζουν ιερόδουλες χωρίς να το αξίζουν.
Θα έλεγα πως οι κοπέλες που είναι αντικειμενικά όμορφες, ορεξάτες και με καλές υπηρεσίες με τιμές κάτω από 200 ευρώ είναι δυσεύρετες. Προσωπικά με εξαίρεση τη Lorena από glamour και ίσως κανα 2 που μου διαφεύγουν δεν υπάρχουν κοπέλες που να πληρούν όλα τα κριτήρια μαζί.