Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.862
Πόντοι
3.506
Περασμα με Νατασα απο Βιλλες. Ακολουθει τρελη εμπειρια.
Στο σαλοναρισμα ειχε κατεβασμενα μουτρα. Την ψιλιαστικα μαλλον δεν εχει ορεξη σημερα. Ερχεται το μωρο, κορμαρα οντως ξαπλωνει στο κρεβατι και ξεκιναω τα φιλια σε στομα και λαιμο, με αφηνε αλλα σαν να ηθελε να τα αποφυγει. Μολις κατεβαινω στο βυζι και το πιπιλαω με σταματαει με το να με σπρωξει πισω, σηκωνεται και φευγει. Εμεινα παγωτο. Ντυνομαι και βγαινω με την τσατσα να με περιμενει με τα λεφτα στο χερι. Τα παιρνω τη ρωταω "τι εγινε;" Μου λεει: "δεν της φερθηκες καλα". Η πλακα της υποθεσης ποια ειναι οτι ξαναπερασα μαζι της πριν καμια εβδομαδα με μεγαλυτερο προγραμμα στα 100 ευρω και παλι με τον ιδιο τροπο ξεκινησα και τα ιδια πραγματα εκανα. Αλλα απο οτι φαινεται αν το παραδακι ειναι λιγοτερο, μηδενικη ορεξη... Ρε δε γαμιεστε ολες σας λεω εγω με τα ληγμενα που παιρνετε! καλα εκανα τοσο καιρο αποχη απο τις Βιλλες, καλα να παθω ο μαλακας!
Κάμερα είχε η καριόλα η τσα2; Αλλά εσύ φταίς που την είδες με τα μούτρα κάτω και μπήκες

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
286
Πόντοι
21
Ναι ρε τα αγαπάμε είπαμε και τα φροντίζουμε απλά λέμε ότι η θέση τους δεν μπορεί να είναι στο σαλόνι του μπουρδέλου όταν είναι αμφίβολο αν έχουν λάβει και την πρέπουσα φροντίδα ώστε να βρίσκονται σε κλειστό χώρο.
Τώρα τα γλειφομούνια και οι πίπες που λες, αφού αυτό πουλάνε τα μπουρδέλα...δεν πουλάνε γατάκια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι από 30 ξεκινάνε όλα εκεί απλώς επειδή εγώ είμαι μερακλής συνήθως δίνω από 50€
Ναι συμφωνώ αυτό πουλάνε τα μπουρδέλα, αλλά αφού είσαι τόσο μικροβιοφοβικός δεν κολλάει να πηγαίνεις σε μπουρδέλα αλλά να σιχαίνεσαι τις γάτες, επειδή αυτά που κάνεις είναι πολύ πιο επικίνδυνα

• Like
Αντιδράσεις: PL(2)

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.162
Πόντοι
201
Ναι συμφωνώ αυτό πουλάνε τα μπουρδέλα, αλλά αφού είσαι τόσο μικροβιοφοβικός δεν κολλάει να πηγαίνεις σε μπουρδέλα αλλά να σιχαίνεσαι τις γάτες, επειδή αυτά που κάνεις είναι πολύ πιο επικίνδυνα
Ετσι ακριβως πες τα ρε φιλε!! Εδω πανε και γλυφουν την κωλοτρυπα απο τη καθε βρωμιαρα πουτανα και τους πειραζουν οι τριχες απο τις γατες.....ειδικα το συγκεκριμενο μπουρδελο βρωμαει μονιμα πουτσιλα και κωλιλα μολις μπεις

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.920
Πόντοι
3.796
Ετσι ακριβως πες τα ρε φιλε!! Εδω πανε και γλυφουν την κωλοτρυπα απο τη καθε βρωμιαρα πουτανα και τους πειραζουν οι τριχες απο τις γατες.....ειδικα το συγκεκριμενο μπουρδελο βρωμαει μονιμα πουτσιλα και κωλιλα μολις μπεις
Χαλάρωσε ρε φίλε ,εσύ τότε γιατί μπαίνεις για μυτια;
Χωρίς 1 κιλό αποσμητικο βρωμάνε πάντα όλα τα μπουρδέλα.
Αλλά δεν φτάνει που στο γλυψιμο τρώνε κωλοτριχες φαντάζεσαι να έχει και γατοτριχες η γλώσσα σου ;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.539
Πόντοι
456
Ρε σεις γαμηθηκατε με τις μαλακίες εδώ κάθε μέρα ένα σεντόνι άσχετα πράγματα έλεος δηλαδή..
Μετά ρωτάει κάποιος κάτι και πετάτε τη χοντράδα δες μερικές σελίδες πίσω, τι να δεις όλο παπαριές γράφετε

Χωρίς το ξενοδοχείο και αν σου τύχει μάπα καρπούζι πάει το 200αρι..
με incall από γραφείο γιατί να πληρώσεις ξενοδοχείο;

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
793
Πόντοι
81
Σοβαρά τώρα,δεν έχεις βρει με 40 ή 60 ευρώ γυναίκα εκτός στούντιο για μισή ώρα ?...γνωριζω τουλάχιστον 4...λέει ο άλλος ενημέρωση...τι ενημέρωση 30 ευρώ για την άλλη να μπεις να σε πει καλησπέρα?φιλαράκο ας σοβαρευτούνε με τις τιμές κ τον χρόνο πρώτα κ βλεπουμε ....μην ψάχνουν για ιθαγενεις
Καλο ειναι να πεις ποιες ειναι αυτες οι 4 που λες για να ενημερωσεις και τα υπολοιπα μελη του Bou....μπορεις να το κανεις στο καταλληλο νημα..

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.239
Πόντοι
10.555

ΗλίαΡίχτο

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2023
Like
14
Πόντοι
0
Ας μου θυμίσει κάποιος πώς στα διάλα γίνεται αγνόηση μέλους. Πολύ γάνιασμα...

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
790
Πόντοι
901
Περασμα με Νατασα απο Βιλλες. Ακολουθει τρελη εμπειρια.
Στο σαλοναρισμα ειχε κατεβασμενα μουτρα. Την ψιλιαστικα μαλλον δεν εχει ορεξη σημερα. Ερχεται το μωρο, κορμαρα οντως ξαπλωνει στο κρεβατι και ξεκιναω τα φιλια σε στομα και λαιμο, με αφηνε αλλα σαν να ηθελε να τα αποφυγει. Μολις κατεβαινω στο βυζι και το πιπιλαω με σταματαει με το να με σπρωξει πισω, σηκωνεται και φευγει. Εμεινα παγωτο. Ντυνομαι και βγαινω με την τσατσα να με περιμενει με τα λεφτα στο χερι. Τα παιρνω τη ρωταω "τι εγινε;" Μου λεει: "δεν της φερθηκες καλα". Η πλακα της υποθεσης ποια ειναι οτι ξαναπερασα μαζι της πριν καμια εβδομαδα με μεγαλυτερο προγραμμα στα 100 ευρω και παλι με τον ιδιο τροπο ξεκινησα και τα ιδια πραγματα εκανα. Αλλα απο οτι φαινεται αν το παραδακι ειναι λιγοτερο, μηδενικη ορεξη... Ρε δε γαμιεστε ολες σας λεω εγω με τα ληγμενα που παιρνετε! καλα εκανα τοσο καιρο αποχη απο τις Βιλλες, καλα να παθω ο μαλακας!
Για ποιά Νατάσα μιλάμε για αυτήν από το Godiva;

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.539
Πόντοι
456
Η αλήθεια δεν έφτασα ποτέ στο να πάρω τηλέφωνο άρα στα 150€ είναι και ξενοδοχείο της επιλογής τους??
Ναι αν είναι από γραφείο και τις επισκεφτείς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που συνεργάζονται, είναι μέσα στην τιμή. Αν είναι ανεξάρτητη, τότε εξαρτάται αν έχει δικό της χώρο, που οι περισσότερες έχουν πλέον.

• Like
Αντιδράσεις: 777F

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.539
Πόντοι
456
σε ολες τις βιλες οποτε ναι
Το Godiva δεν νομίζω να ανήκει στις βίλες. Και αν ανήκει δεν φιλοξενεί τις κοπέλες των βιλών. Είναι δίπλα στον χώρο του black angels και της λάρας. Η Νατάσα είναι πραγματικά μια πανέμορφη ψηλή κουκλαρα που όμως βάσει των παραπάνω σχολίων φαίνεται να είναι προβληματική στο δωμάτιο. Δεν έχω περάσει μαζί της οπότε δεν έχω προσωπική άποψη.

8s8

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Η χριστινα με τις βυζαρες που ηταν παλια στη φριξου ξερεις κανεις που βρισκεται; Ακουσα οτι ξαναγυρισε καπου εκει

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.984
Πόντοι
3.506
Η χριστινα με τις βυζαρες που ηταν παλια στη φριξου ξερεις κανεις που βρισκεται; Ακουσα οτι ξαναγυρισε καπου εκει
Συμβουλή ,καμία σχέση πλέον ....χοντρή πλέον και "σπασμένη" λόγω ηλικίας

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.411
Πόντοι
1.346
live
Πετρου Ερημιτη. Απο την μερια του γατοσπιτου. Ιωαννα σ αυτο, χωρις γατες μεσα. Διπλα δεξια η Μοιρα στο δωματιο, και στο αριστερα παλι στο δωματιο η Σαντρα.
Απεναντι. κλειστο της Ελενας, Φριντα διπλα, και πιο διπλα μια Νινα με πολλα τατου μονη της και με ανοιχτει την εξοπορτα.
Λας βεγκας. Στην θεση της Ριτας μια μανια ψιλη.
Βενου 2. πισω δηλαδη, μια Μαρια λεπτη αρκετα σκουρα, αδιαφορο προσωπο.
Γκοτιβα δεν μου ανοιξαν.
Μπελα ντονα. Ναστια.
Μπελαρους. Λορετα, ψιλη πιτσιρικα, πολυ ομορφη!
Ρεντ λαιτ. Σονια πετι ομορφη πιτσιρικα, ηθελλα να περασω για πρωτη φορα.. δυο μεγαλα προγραμματα ειχε, με λεει ελα στο διωρο!
Γκολντεν λιπς. Ριτα Ελληνιδα, πρωτη φορα την βλεπω..δεν τρελαθηκα!
Φριξου αριστερα. στουντιο εφης. Στεφη πιτσιρικα, ωραιο κορμι, αλλα φατσα λες και ηταν πρισμενη..και με το ζορι βγηκε.
Ιν σαιντ. Ελενη Ελληνιδα, αυτη την φορα δεν μου αρεσε τοσο. καλη ομως σαν συνολο!
Διπλα. νταιζη, ψιλη γεματουλα.
Τριδυμα. Αννουλα υπερβαρη, μπορει να ειναι το κοριτσι και 150 κιλα.
Στο αλλο η Νικολ.
Παρανταις στο πισω. Δυο κοπελες, γκαμπριελα και αλινα. και η δυο απο ρουμανια.
στο μπροστα.. λορενα Βενεζουελα.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.411
Πόντοι
1.346
Περιμενοντας την Λορενα!