Έχει πιασίματα αλλά όχι απωθητικά. Αρκετά καυλιάρα.Η σάρα από κιλά; Κωλο; Μέσα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sidefucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2024
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.073
- Πόντοι
- 371
Λάιβ από Βικτώρια
Στο Διδυμου 27: Ελένη, Βικτώρια και Τάνια. Η Τάνια με την τσατσά με έδιωξαν λίγο πριν τις 1:30 γιατί η Τάνια ήθελε χρόνο (15 λεπτά στην αρχή, 25 μετά) να ετοιμάσει και καλά.
Διδύμου 8: Ελένη η γνωστή μιλφ
Τα άλλα στη Διδύμου κλειστά, εκτός από το 22, που δεν είδα τι έχει
Έλλης 3 (νομίζω 3): Βερόνικα και Ειρήνη
Φωκαίας 27Β: Ιρίνα (Η τσατσά την παρουσιάζει ως Ειρήνη) είχε ένα δωμάτιο το οποίο μόλις τελείωνε και άλλον ένα αναμονή
Φωκαίας 27Α: Κατερίνα. Πέρασα μαζί της, λεπτομέρειες στην κριτική που θα ανέβει αργότερα στην ημέρα ή αύριο
Στο Διδυμου 27: Ελένη, Βικτώρια και Τάνια. Η Τάνια με την τσατσά με έδιωξαν λίγο πριν τις 1:30 γιατί η Τάνια ήθελε χρόνο (15 λεπτά στην αρχή, 25 μετά) να ετοιμάσει και καλά.
Διδύμου 8: Ελένη η γνωστή μιλφ
Τα άλλα στη Διδύμου κλειστά, εκτός από το 22, που δεν είδα τι έχει
Έλλης 3 (νομίζω 3): Βερόνικα και Ειρήνη
Φωκαίας 27Β: Ιρίνα (Η τσατσά την παρουσιάζει ως Ειρήνη) είχε ένα δωμάτιο το οποίο μόλις τελείωνε και άλλον ένα αναμονή
Φωκαίας 27Α: Κατερίνα. Πέρασα μαζί της, λεπτομέρειες στην κριτική που θα ανέβει αργότερα στην ημέρα ή αύριο
Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.048
- Πόντοι
- 43.828
Αν πετύχεις Ειρήνη Φυλής 72μετα τις 5 ποια δινει κωλο στα 20ε σε ρδελο
Κατερίνα Φωκαίας 9
Ελένη θωρηκτό Διδυμου 27
Μαρία αλλήθωρη Βέργας 7-Εξηκίου 18
Γενικά, τίποτα της προκοπής από κωλούδες...
Να είσαι καλά φίλε πού μας θύμησες τα παλιά που κλείσανε παλιές αναμνήσειςΕπιστροφή Μαραθώνος, με έτρωγε η περιέργεια να δω τι θα φέρουν
Μαραθώνος 59 μεσαίο πάνω Σόφι η ξανθιά ψιλή λατίνα με ελεύθερη φλογέρα
Κάτω κλειστό
Μαραθώνος 59 άσπρη πόρτα Καρολίνα ξανθιά λατίνα αρκετά εμφανίσιμη, με ωραίο κωλί.
Νορμάλ πρόγραμμα
Εδώ έγινε η κατάθεση
Η κοπέλα είναι εντελώς άπειρη, αλλά τον τρώει ωραία κ το στήσιμο στα τέσσερα κόλαση
Μια νυχτερινή λήψη του παλιού Αχιλλέως 48
![]()
vabiri(2)
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2020
- Like
- 207
- Πόντοι
- 21
Γκαλίνα? ξανθιά κοντή, γλυκιά?Αγκύρας 9 Βικτώρια και Αναστασία (που 99% πρόκειται για την Γκαλίνα του Ιάσονος 46 όροφος προ οκταετίας περίπου).
Αγκύρας 12 Όλγα και Μερσίνη.
Φωκαίας 17 πάνω η μιλφ Μόνικα.
Φωκαίας 19 κάτω η Άννα στο δωμάτιο.
Το εικασάρικο βγήκε για τη Σάρα στο Φιλιππίδου 11 κάτω, καυλιάρα βυζαρού, ίσως ξαναπάω αν δεν βρω άλλες επιλογές.
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.003
- Πόντοι
- 6.940
To θεμα ειναι οτι καμια δεν δινει σωστα κωλο πλεον....μετα τις 5 ποια δινει κωλο στα 20ε σε ρδελο
Να τον τρωει οπως η Μπαρμπορα ή η Πωλινα ...
Να καταργησουν την ελευθερη πιπα και να βαλουν το πρωκτικο στο μενου τους !!!
Σωστά!Γκαλίνα? ξανθιά κοντή, γλυκιά?
η πωλιναρα πλεον αφαντηTo θεμα ειναι οτι καμια δεν δινει σωστα κωλο πλεον....
Malaperds
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5.050
- Πόντοι
- 8.495
Μετά από τουλάχιστον μισό χρόνο και κάτι παραπάνω, είπα να κατέβω χθες βράδυ μια τσάρκα όπου εν τέλη δεν τον έβρεξα αλλά δεν το μετάνιωσα καθόλου αφού γέλασα. Μπαινω πρώτα Φυλ67 ήταν μια Σάρα ωραία παρουσία , η οποία καθώς έμπαινα πέταγε παντόφλα σε πακι και σαν νίντζα την απέφυγα. Προφανώς έφυγα.
Μετά πάω στο όχι τόσο αγαπημένο Φυλ71 όροφο, δεν έχω προλάβει να ανέβω και κατεβαίνουν καμιά 10αρια , με σταματάει ένας από αυτούς με σχεδόν κλαμένο ύφος και ξεκινάει ένας επικός διάλογος
Α: αδερφέ μην κάνεις τον κόπο , εγώ μόλις έχασα το τελευταίο μου 20αρικο
Εγώ: Γιατί ποιες είναι πάνω ;
Α: Μια Σανέλ και Κατερίνα
Εγώ: Ποια ήταν η τυχερή; (καταβαθος ήξερα)
Α: Με την Σανέλ μπήκα , καλύτερα να βάραγα μλκια
Σε όλη την διάρκεια προσπαθούσα να κρατηθώ μην γελάσω.
Ανεβαίνω πάνω μου παρουσιάζει την Κατερίνα ,ωραία παρουσία , έρχεται και η Σανέλ με ύφος σαν να είναι η τοπ ναρα και αφού με έχει θυμηθεί μου λέει te acuerdas de mí?(με θυμάσαι;)
Της απαντάω με τα λίγα ισπανικά μου , por desgracia si (δυστυχώς ναι) γελάω και αφού ξινίζει φεύγει.
Φυλ71 ισόγειο ,φεύγοντας ήταν άλλοι 3 και κοιταζόμασταν για κάνα 5 λεπτό μεταξύ μας αφού δεν ερχόταν κανείς και πετάγεται ένας και λέει “ είστε ανοικτά ;” Και του απαντάει η τσατσα από το κβρέξαμεουζινάκι “ μην βιάζεσαι η βραδιά είναι μεγάλη”
Μπορεί να μην τον αλλά γελάσαμε , μέτρια έως άσχημα θα έλεγα , συνεχίζουμε όμως
Το ίδιο και η Μπάρμπορα...η πωλιναρα πλεον αφαντη
statusorama
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2005
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.003
- Πόντοι
- 6.940
Αυτη κανει κατι εμφανισεις guest .Το ίδιο και η Μπάρμπορα...
Τελευταια φορά θεαθεί παραμονές Αγ,Βαλεντινου..
koulamaria
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 48
- Like
- 16.479
- Πόντοι
- 5.227
Πρωην Αντελ απο διδυμου 22.Βυζια κρεμαστα δυαρια,λιγη μπακα,κωλαρα για μπατσες.Επαρκως μιλφαρα γοα κακουργηματικο ,ταπεινωτικο γαμησι.Μεσα δεν λεει παρα πολλα πραγματα ασχετα το τι προϊδεαζει στο σαλοναρισμα.Τουλαχιστον επι Διδυμου 22 οπου γαμιοτανε,το κοινο της ηταν περιορισμενο.Η σάρα από κιλά; Κωλο; Μέσα;
nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 2.214
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα η Άννα που δούλευε μαζί με την Λάρισσα στο Ι37 ξέρεις κανείς που βρίσκεται;
Μηδενικός Παράγοντας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 16
- Like
- 991
- Πόντοι
- 370
Κατά τις 21:00 με 22:00, πολύ λίγη κίνηση στους οίκους
Ιασωνος 44Β δεξια, η γκοθού Αλεχάνδρα, που ήταν Κολωνού 45 τερμα διαδρομο
Ιασωνος 44 παλιό διάδρομος, Βανέσσα και Νταϊάνα
Ιάσωνος 44 παλιό σκαλάκια, μαυρομάλλα λίγο κάτω από τους ώμους, με τατουάζ κατα μήκος του δεξιού χεριού
Ιάσωνοσς 19 πάνω, αφρικανή Βίκυ
Κολωνού 45, 2ο όπως μπαίνεις διάδρομο, Εύα
Κολωνού 45, τέρμα διάδρομο, Λαρίσσα και Ντάνα
Ιάσωνος 44 παλιό σκαλάκια, μαυρομάλλα λίγο κάτω από τους ώμους, με τατουάζ κατα μήκος του δεξιού χεριού
Άκας Kωλάντερος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 34
- Like
- 21.778
- Πόντοι
- 7.446
Από το στόμα σου και στου Θεού τ' αυτί!To θεμα ειναι οτι καμια δεν δινει σωστα κωλο πλεον....

Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.048
- Πόντοι
- 43.828
ΑννέταΠρωηνΑντελαπο διδυμου 22
Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 3.755
- Πόντοι
- 456
χτες να αναφέρω ότι μετά από χρόνια πέρασα λίγο κ από μεταξυ..μετά το άκυρο από Μιρα από φυλής 86α.πανδαισία από μπάζα δν άντεξα πάνω από 15 λεπτά τσάρκα.. κρίμα γιατί κάποτε στο Μεταξουργείο γαμαγαμε ωραία μουνια στα νιάτα μου το 2013-2019.. Ντιάνα με την κωλαρα η Ρουμανα Ιάσωνος 20 κ Κολωνού 32.. Αντριάνα με την κωλαρα η Ρουμανα λεωνιδου 28 όροφο..κοριναα που την ξεθαψα κ αυτήν Ρουμάνα οπλο αλανιαρα από Ιάσωνος 20α..γκαμπριελα Ρουμάνα με τα γυαλια Κολωνού 32 στα 15.. Κολωνού 30 όροφο ολγα με γυαλιά κ βυζάρες Ρωσίδα..κ απ' τις αγαπημένες μ Νατάσα πεταλούδα Ρωσίδα..τόσες πολλές μαλακες μου κ τώρα σαβουροχανειο..διηγοντας τα να κλαις:'(
Teddyboy78
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2025
- Like
- 1.162
- Πόντοι
- 206
Τίποτα δεν έχει μετάξι εδώ κ 3 μήνεςχτες να αναφέρω ότι μετά από χρόνια πέρασα λίγο κ από μεταξυ..μετά το άκυρο από Μιρα από φυλής 86α.πανδαισία από μπάζα δν άντεξα πάνω από 15 λεπτά τσάρκα.. κρίμα γιατί κάποτε στο Μεταξουργείο γαμαγαμε ωραία μουνια στα νιάτα μου το 2013-2019.. Ντιάνα με την κωλαρα η Ρουμανα Ιάσωνος 20 κ Κολωνού 32.. Αντριάνα με την κωλαρα η Ρουμανα λεωνιδου 28 όροφο..κοριναα που την ξεθαψα κ αυτήν Ρουμάνα οπλο αλανιαρα από Ιάσωνος 20α..γκαμπριελα Ρουμάνα με τα γυαλια Κολωνού 32 στα 15.. Κολωνού 30 όροφο ολγα με γυαλιά κ βυζάρες Ρωσίδα..κ απ' τις αγαπημένες μ Νατάσα πεταλούδα Ρωσίδα..τόσες πολλές μαλακες μου κ τώρα σαβουροχανειο..διηγοντας τα να κλαις:'(
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χ σε όλαΚατά τις 21:00 με 22:00, πολύ λίγη κίνηση στους οίκους
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 19K