SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.453
- Πόντοι
- 6.246
Ειδα Στελλα φοιτητρια,μου παραπονεθηκε για τη μοιρασια κ μου δειξε το Viber της,μονο 128!
Καραγκιοζηδες άρα ξεχνάμε ανεξάρτητες ;9 στις 10 αγγελιες εχουν ψευτικες φωτο,σε μια σελιδα βρηκα ψευτικες φωτο απο γνωστο ξενο μοντελο κ η σελιδα ειχε κανει verified οτι ηταν αυθεντικη..οτι να ναι
Η γκαρσόνα β' ?Η πεγκυ γύρισε για μια εβδομάδα...
Πέγκυ;Η πεγκυ γύρισε για μια εβδομάδα...
ναι εχουμε δει κ απο γραφεια μεγαλα...εκει δε κλεβουν φωτο ξενες πεφτει τοση επεξεργασια ομως που κανουν ακομα κ τη πεθερα μου τη παχυσαρκη να φαινεται σα τη δουνια στα νιατα της!Καραγκιοζηδες άρα ξεχνάμε ανεξάρτητες ;
ποια ειναι η κορασιδα?εχπυμε λοιπες λεπτομεριες?Ειδα Στελλα φοιτητρια,μου παραπονεθηκε για τη μοιρασια κ μου δειξε το Viber της,μονο 128!
Μάλλον έχεις σε μεγάλη εκτίμηση το verified των σελίδων. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο πρόσωπο με την φωτογραφία, άλλωστε αυτό πως μπορούν να το ξέρουν, αφού ακόμα και αν είναι φωτογραφία κλεμμένη, δεν μπορούν να βεβαιώσουν ότι δεν είναι το ίδιο άτομο με ψευδώνυμο. Απλά σημαίνει ότι το επιβεβαιωμένο άτομο, δεν είναι bot, και είναι υπαρκτός λογαριασμός.9 στις 10 αγγελιες εχουν ψευτικες φωτο,σε μια σελιδα βρηκα ψευτικες φωτο απο γνωστο ξενο μοντελο κ η σελιδα ειχε κανει verified οτι ηταν αυθεντικη..οτι να ναι
το είδες κ συ από το ινστα της??χαχα πολύ καυλιάρα γυναίκα απίστευτη μουναραΗ πεγκυ γύρισε για μια εβδομάδα...
Ανεξάρτητη;; Sharing is caringτο είδες κ συ από το ινστα της??χαχα πολύ καυλιάρα γυναίκα απίστευτη μουναρα
![]()
Μεταξουργείο πλατεία Καραϊσκάκη πάρε με γρήγορα από παντού !!!
Καυλιαρα milf Ρωσίδα έτοιμη για όλα έλα μωράκι μου και δεν θα χάσεις θα σε κάνω να χύσεις με πολλούς τρόπους που θα σου μείνω αξέχαστη μην αργείς πάρε με τώρα 6999281856 Διαθέσιμη από της 10 το πρωί μέχρι της 12 το βράδυ ❌❌❌kanesex.com
Ξέρουμε τίποτα για αυτήν εδώ ; Αν είναι καλή , πόσα παίρνει κλπ
κατά πάσα πιθανότητα ψεύτικο προφίλ.....έχει onlyfans που σημαίνει ότι θα τα τρώει από εκεί αν είναι αυτή ...... θα μπορούσε πίσω από τον λογαριασμό να βρίσκεται και άντρας
Καλησπέρα σας
Την ξέρετε την έχει πάρει κανείς;
Φαίνεται πολύ έκφυλο αλλά δεν ξέρω αν είναι real
Μασαζερι είναι με 60 την ώρα
ψευτικο προφιλ-απατη-μακρυα
Καλησπέρα σας
Την ξέρετε την έχει πάρει κανείς;
Φαίνεται πολύ έκφυλο αλλά δεν ξέρω αν είναι real
Τι εννοείς μαν;Ειδα Στελλα φοιτητρια,μου παραπονεθηκε για τη μοιρασια κ μου δειξε το Viber της,μονο 128!
αν θέλει κάποιος ας μοιραστείτο είδες κ συ από το ινστα της??χαχα πολύ καυλιάρα γυναίκα απίστευτη μουναρα