Skipper!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.327
- Πόντοι
- 201
Μη βάζετε ρε παιδιά φωτό με φάτσες μην την πληρώσει κανένας δύσμοιρος άνευ λόγου!
Μη βάζετε ρε παιδιά φωτό με φάτσες μην την πληρώσει κανένας δύσμοιρος άνευ λόγου!
Ετσι όπως το πάνε θα βγαίνουμε τσάρκα και θα ακούμε λείπει η κοπέλα είναι σε 6μηνο πρόγραμμα σχέσηςΠριν απο λίγο...
Ιασωνος 1α Ναταλία σε 3ωρο πρόγραμμα.. λογικά θα προσπαθεί να την αφήσει έγκυο.
δηλ ποσα εδωσεΕτσι όπως το πάνε θα βγαίνουμε τσάρκα και θα ακούμε λείπει η κοπέλα είναι σε 6μηνο πρόγραμμα σχέσης
Η να της πει την τρομερή ιστορία της ζωής του...τα αξέχαστα χρόνια στο στρατόΠριν απο λίγο...
Κάθε μέρα έτσι είναι...Τρέχτε μάγκες, Αλκαμένους τώρα Ειρήνη και Μέλισσα, δεν υπάρχει άνθρωπος
Και εσύ μάν... Αγάπησες έτσι??Αλάνια πέρασε κάνεις από Κολωνού 30 Β. Δουλεύει η Rita;
Εντάξει, ας είναι.. Δεκτό.
Καλή Μεγάλη Εβδομάδα Ρεμάλια!!!!
Προσευχή και Νηστεία από σήμερα έτσι !!!![]()
Εντάξει, ας είναι.. Δεκτό.
Μόνο ιεραποστολικό λοιπόν, ευλόγησον Πάτερ Παλούκη, Παπαλούκη![]()
αν ήταν ο κυρ Βασίλης της Ράνιας θα έβγαζε ταμπελάκι "ΟΠΕΝ ΑΒΡΙΟ ΠΑΛΗ"Πριν απο λίγο...
Στην επιδρομήαν ήταν ο κυρ Βασίλης της Ράνιας θα έβγαζε ταμπελάκι "ΟΠΕΝ ΑΒΡΙΟ ΠΑΛΗ"
Μυστη μου επειδή έκανα διάλυμα σχέση τους τελευταίους μήνες έχεις ακούσει ή κάποιος άλλος για μπιουτη ; Εδώ είναι ακόμα η έχει φύγει για σεζόν;Ναι εχω δει ειναι ολες στη 2η...αλλα αυτες τις ωρες αποφευγω τη περιοχη...
Είχε εμφανιστεί πρόσφατα, την είδαν κάποιοι, εγώ δεν τα κατάφερα.. Χτες η τσα είχε πει από σήμερα απόγευμα θα είναι...Μυστη μου επειδή έκανα διάλυμα σχέση τους τελευταίους μήνες έχεις ακούσει ή κάποιος άλλος για μπιουτη ; Εδώ είναι ακόμα η έχει φύγει για σεζόν;
Μετάξι χαμηλά στα Κολωνού ή ψηλά στα Ιάσονος σίγουρα..Καλησπέρα..
Γνωρίζει κανείς αν τώρα παίζει κανα γκράνυ και που?
Ευχαριστώ....Είχε εμφανιστεί πρόσφατα, την είδαν κάποιοι, εγώ δεν τα κατάφερα.. Χτες η τσα είχε πει από σήμερα απόγευμα θα είναι...
Ίσως περάσω να δω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μετάξι χαμηλά στα Κολωνού ή ψηλά στα Ιάσονος σίγουρα..
Όχι σίγουρα.. Το μόνο σίγουρο που ξέρουμε είναι ότι το περπάτημα και η βόλτα για έλεγχο κάνουν καλό!Καλησπέρα συναγωνιστές. Ξέρουμε καποιο ρδελομπου στην Ιάσονος με πολύ μεγάλα βυζιά ? Για πρωινές ώρες
Νομίζω μου είχε πει πριν κανένα 3μηνο περίπου ότι Δευτέρα Τρίτη έχει ρεποΕίχε εμφανιστεί πρόσφατα, την είδαν κάποιοι, εγώ δεν τα κατάφερα.. Χτες η τσα είχε πει από σήμερα απόγευμα θα είναι...
Ίσως περάσω να δω
Έτσι ξέραμε, κι ότι κάποιες φορές πήγαινε από Πέμπτη νομίζω..Νομίζω μου είχε πει πριν κανένα 3μηνο περίπου ότι Δευτέρα Τρίτη έχει ρεπο
Και χύσιμο ΕΝΤΟΣ αιδοιακής/στοματικής/πρωκτικής κοιλότητας, μύστη!Και χύσιμο εντός καποτας αυτές τις άγιες ημέρες!
Ζωντανή σύντομη ανταπόκριση από Βικτώρια..Μυστη μου επειδή έκανα διάλυμα σχέση τους τελευταίους μήνες έχεις ακούσει ή κάποιος άλλος για μπιουτη ; Εδώ είναι ακόμα η έχει φύγει για σεζόν;