Diamond Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 1970
- Like
- 31.412
- Πόντοι
- 4.656
Multi Massage DIAMOND i Ksadherfes mazi tropleto opios andeksi!!!
εδώ είμαστε η ξαδέρφες είναι σκέτη αμαρτίαMulti Massage DIAMOND i Ksadherfes mazi tropleto opios andeksi!!!![]()
Με βάζεις σε σκέψεις Αννα.Multi Massage DIAMOND i Ksadherfes mazi tropleto opios andeksi!!!![]()
Θα έρθει κάποια μέρα που θα σου πω να με βάλεις στο μεγάλο δωμάτιο με αυτές τις τρεις, να μας κλειδώσεις και να πετάξεις το κλειδί.Multi Massage DIAMOND![]()
![]()
Άσε τις σκέψεις κι προχώρα στο παρασύνθημα.Με βάζεις σε σκέψεις Αννα.
Θα έρθει κάποια μέρα που θα σου πω να με βάλεις στο μεγάλο δωμάτιο με αυτές τις τρεις, να μας κλειδώσεις και να πετάξεις το κλειδί.
Αααα και να έχεις καλέσει και ένα ασθενοφόρο να περιμένει απ΄έξω καλού κακού!!!
Ε ναι, έτσι πρέπει. Κι εγώ το γνώριζα, απλά το ανέφερα για να γίνει κουβέντα πριν αρχίζουν να ρωτούν δέκα, δέκα για το πότε είσαι ανοιχτά και θα είσαι ανοιχτά αύριο κλπ.Απ΄ότι μου είπε 4-5 μέρες θα κλείσει. Μάλλον από Μ. Παρασκευή έως Δευτέρα του Πάσχα. Περισσότερες λεπτομέρειες από την ίδια την Άννα.
Ε βέβαια! Θα αμαρτήσουμε αν δεν τα πάρουμε τέτοια κορίτσια!!!Θα αμαρτησουμε.. μεγάλο.. εβδομάδα!!!
Πω πω!!! Σαν Πασχαλινά τσουρεκάκια είναι!!!Multi Massage DIAMOND![]()
![]()
Και πως θα μπει το ασθενοφόρο ρε Μήτσο αν πετάξει το κλειδί; Ασθενοφόρο και Πυροσβεστική μαζί για να σπάσουν την πόρτα!Θα έρθει κάποια μέρα που θα σου πω να με βάλεις στο μεγάλο δωμάτιο με αυτές τις τρεις, να μας κλειδώσεις και να πετάξεις το κλειδί.
Αααα και να έχεις καλέσει και ένα ασθενοφόρο να περιμένει απ΄έξω καλού κακού!!!
Μαζί με τους νοσηλευτές και τους πυροσβέστες!!!Πάρε σειρά γιατί περιμένουμε κι άλλοι![]()
Φίλε μου, όλοι ουρά θα κάνουμε στην κόλαση αν μετράει η μοιχεία!!! Όσο για το αν έχουμε Τουρκέψει, αυτό να το σκεπτόσουν όταν έπαιρνες δύο δύο τα κορίτσια σαν χαρέμι και ήσουν πασάς στα Γιάννενα!!!Απο κουβεντες που εχω κανει με Αννα και βλεποντας και το χωρο δεν νομιζω ειδικα ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ να δουλεψει,μερα που ακομα και οι πορνες καθονται.
Προς τιμην της..η Αννα πιστευει και ΜΠΡΑΒΟ της
Δεν ειμαι χριστιανοταλιμπαν και το ου μοιχευσεις παει στραφι και θα κριθω για αυτο οταν θα ερθει η ωρα αλλα δεν τουρκεψα κιολας..
Ωραία πράματα πρωί πρωί άνοιξε το μάτι μου.Multi Massage DIAMOND i Katerina Kavliara!!!![]()
![]()
![]()
Δεν χρειάζεται σειρά. Μία απόφαση είναι.Πάρε σειρά γιατί περιμένουμε κι άλλοι![]()
Σωστοοοοος. Αυτό μου διέφυγε.Και πως θα μπει το ασθενοφόρο ρε Μήτσο αν πετάξει το κλειδί; Ασθενοφόρο και Πυροσβεστική μαζί για να σπάσουν την πόρτα!
Εξομολογουμαι μετα πιανει??χαχαχαΦίλε μου, όλοι ουρά θα κάνουμε στην κόλαση αν μετράει η μοιχεία!!! Όσο για το αν έχουμε Τουρκέψει, αυτό να το σκεπτόσουν όταν έπαιρνες δύο δύο τα κορίτσια σαν χαρέμι και ήσουν πασάς στα Γιάννενα!!!
Άσε γιατί απ όπου κι αν το πιάσουμε.......
Ευτυχώς που υπάρχει και το Πάσχα και κάνουμε καμιά νηστεία, καμιά μετάληψη και καμιά εξομολόγηση.
Αλλιώς θα είχαμε δωρεάν Hell Pass!!!