KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 28
- Like
- 14.702
- Πόντοι
- 6.166
ΡΕ
κύκλος είναι και γυρίζει και το μουνι στον πουτσο μας ξανά καθίζει.
Τελευταία τροποποίηση:
Υπάρχει μια κοπέλα στο στούντιο Μελαντίας 50, ονόματι Ναταλί, η οποια σύμφωνα με την αγγελία είναι Γερμανίδα. Φοβερό μωρό κιόλας. Δεν έχω δοκιμάσει πάντως.Γνωρίζει κανείς κοπελιά του χώρου που να μιλάει γερμανικά;
και αλλες τοσες στο etaires.!Οκ κλειστός κύκλος, αλλά απορία το έχω, τι σόι κλειστός κύκλος είναι αυτός με 10+ ενεργές αγγελίες στο kanesex!
Παντου αγγελίες....και αλλες τοσες στο etaires.!
Σε ευχαριστώ.Υπάρχει μια κοπέλα στο στούντιο Μελαντίας 50, ονόματι Ναταλί, η οποια σύμφωνα με την αγγελία είναι Γερμανίδα. Φοβερό μωρό κιόλας. Δεν έχω δοκιμάσει πάντως.
Καλά μην το λές και με τόσο στόμφο γιατί το "μουνί", όπως γράφεις, έχει πραγματική αξία για εμάς ως άντρες "μάγκες", ΜΟΝΟ όταν ΔΕΝ το πληρώνεις....ΡΕ
κύκλος είναι και γυρίζει και το μουνι στον πουτσο μας ξανά καθίζει.
«Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι συμπτωματική»
![]()
Τίποτα. Ρώτα καλύτερα εκεί πάντως. Πολλές φορές γραφουν άλλη εθνικότητα στο σάιτ για λόγους μάρκετινγκ. Μπορεί η κοπέλα να κατάγεται από αλλού και απλά να είχε δουλέψει στη Γερμανία 6 μήνες ας πούμεΣε ευχαριστώ.
Αλλλο γραφω και αλλο καταλαβαινεις .Παντος θα απαντήσω πάνω σε αυτό που γράφεις πάντα μα πάντα τίποτε σ αυτόν τον κοσμο δεν εχει ενα τίμημα .Ναι και σ αυτό που νομιζεις οτι δεν πληρωνεις σ οτιδηποτε ετσι οχι μονο στην γυναικα -γκομενα κλπ, κάπου χάνεις και κάπου κερδίζεις σ ολα τα πραγματα .ΑυταΚαλά μην το λές και με τόσο στόμφο γιατί το "μουνί", όπως γράφεις, έχει πραγματική αξία για εμάς ως άντρες "μάγκες", ΜΟΝΟ όταν ΔΕΝ το πληρώνεις....
(Εξυπνάδες του τύπου "όλες τις πληρώνεις έτσι ή αλλιώς" να λείπουν, είναι της παρηγοριάς...)
Εναλλακτικά, αν εισαι ψηλά στο γαλάτσι, μπορείς να δεις την όποια ανεξάρτητη στο μάντισον στην κατεχακη.Μήπως υπάρχει καμία ανεξάρτητη σε γαλατσι ; Έχει κανείς πληροφορία
Πάντως το παρήγορο είναι ότι δεν είδα γραμμένο το όνομα μου… όποτε ισως να έχω ελπίδες …Γιατί τσιμπάτε στην τρελίτσα που «θέλει» να πουλήσει η τρελή ;
Λέει ξεδιάντροπα σε ένα φόρουμ για πουτανες «κοιτάξτε είμαι πουτανα αλλά δε μπορείτε να με γαμησετε νια νια νια»
Θυμάσαι από την εποχή του Μπου gr ή του Μπου tv να έχει τύχει κάτι παρόμοιο ;;;Κανονικα δεν θα ασχολιομουν μαζι, αλλα.....
Εχεις κανει τον κυκλο σου και μια χαρα και μπραβο σου, ΓΙΑΤΙ εχεις βαλει τοσες αγγελιες ;;;;
Καθε φορα που καποιος σε αναφερει βγαινεις και ωριεσε οτι μονο με τα αγορια σου κανεις ραντεβου πλεον. Ρε κοπελια εξηγησε γιατι δεν μπορω να καταλαβω αφου δεν θες αλλο κοσμο γιατι ανεβαζεις ακθε τοσο καινουριες αγγελιες;;;;;;;;;;;;;
Βοήθεια για κάποιον νέο. Υπάρχει καποια πρόταση για Chubby ή BBW; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!