georgekp34
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.565
- Πόντοι
- 736
Όπως έλεγε και ο ΓκουσγκούνηςΚαλημερούδια στ αγόρια μου!
![]()
"Κρατησου, θα σπρώξω..."
Όπως έλεγε και ο ΓκουσγκούνηςΚαλημερούδια στ αγόρια μου!
![]()
Ποιος μισογυνης σε πειραξε κουπαρουλα μου ????Θα ηθελα να κάνω μια διευκρίνηση ,το αν θα συντηρώ το νήμα, στο αν θα καυλαντιζω, με ποιον θα γ@μιεμαι η θα δέχομαι, δεν ΑΦΟΡΆ κανέναν,πάρα μονο εμένα..
Επίσης απαξιώ για συζητήσεις/καφρίλες που γίνονται εκτός νήματος μου,τα μαδομουνια τ αφήνω γι άλλους που είναι μανούλες σ αυτά
Σας φιλώ γλυκα αγόρια μου αγαπημένα (ξερετε εσείς ποιά ειστε)
"Οι γνωστοί άγνωστοι" καλε μου..μην τους δίνουμε όμως άλλη τροφή, αστούς να τρώγονται σ αλλά νήματα..όποιος θέλει να μαθαίνει για την Τζο ,μπαινει εδώ, που τα έχω όλα στη πένα,τσοντες & εμπειρίες μας κι καυλιαρικες συζητήσεις μας!Ποιος μισογυνης σε πειραξε κουπαρουλα μου ????![]()
Εκανα zoom να καταλαβω τι συμβαίνειΚαλημέρα στ αγόρια.. εύχομαι ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο!
![]()
Σας φιλώ γλυκα αγόρια μου αγαπημένα (ξερετε εσείς ποιά ειστε)
Το όνειρο κάθε άντραΚαλημέρα στ αγόρια.. εύχομαι ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο!
![]()
Μόνο λουτσους θα τρωω, που είναι θαλασσινό έδεσμα!!Εσυ jo την αλλη βδομαδα θα νηστέψεις;
ΤΚαλημέρα στ αγόρια.. εύχομαι ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο!
![]()
Γλειφομουνι σου κανει ή παλευετε?Καλημέρα στ αγόρια.. εύχομαι ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο!
![]()
Και τα 2Τ
Γλειφομουνι σου κανει ή παλευετε?
Αντε και καλή μου μέρα!!!Καλημέρα στ αγόρια.. εύχομαι ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο!
![]()
Στα σκελια σου αναμεσα μαγκωνεις παλικαρια.Καλημέρα στ αγόρια.. εύχομαι ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο!
![]()
Ωραίος...!!!Στα σκελια σου αναμεσα μαγκωνεις παλικαρια.
Σταγονα σπερμα δεν αφηνεις σε πουτσες και παπαρια.
Στα τεσσερα το κωλο σου απλοχερα προσφερεις.
Λαμπαδα κανεις τη ψωλη τζοαννα μου το ξέρεις?
Αχ το ξέρω Τριφον μου..είσαι μέγας καυλιαρης εσύ!!!Στα σκελια σου αναμεσα μαγκωνεις παλικαρια.
Σταγονα σπερμα δεν αφηνεις σε πουτσες και παπαρια.
Στα τεσσερα το κωλο σου απλοχερα προσφερεις.
Λαμπαδα κανεις τη ψωλη τζοαννα μου το ξέρεις?
Θ Ε Α Ρ ΑΑγόρια.. κανονίστε,τις τελευταίες μέρες φεύγω ξεβρακωτη από το Madison..σουβενίρ παίρνετε τα στρινγκ μου?!
![]()
Θ Ε Α Ρ Α
![]()
Ε όχι ρε φίλε....το άκουσα και αυτό εδώ....χα χα χα !!!Αγόρια.. κανονίστε,τις τελευταίες μέρες φεύγω ξεβρακωτη από το Madison..σουβενίρ παίρνετε τα στρινγκ μου?!
![]()
Πολύ ερωτική φώτο ... όπως πάντα η ΤζοΚαλημέρα στ αγόρια.. εύχομαι ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο!
![]()