Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 118 άτομα (15 μέλη και 103 επισκέπτες)

Giovanni Silva.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
1.324
Πόντοι
481
Πηγαινε Φιλιππιδου 11 ισογειο δευτερη βαρδια μπας και ειναι η Ναομι.Φυλης 65 Μπεκυ,πανω ή κατω δουλευει εναλαξ και Φυλης 66 Εμμυ στην τριτη βαρδια.Αλλα κανε και καμια βολτα να δεις κιολας γιατι τα γουστα διαφερουν.Μπορει να σου γυσλισει κατι αλλο.
Σε ευχαριστώ φίλε. Έμμυ δηλαδή μετά τις 10 μμ ? . Εύχομαι πάντα τα κατάρτια όρθια!

Dimitrios(3)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2020
Like
2
Πόντοι
0
Πηγαινε Φιλιππιδου 11 ισογειο δευτερη βαρδια μπας και ειναι η Ναομι.Φυλης 65 Μπεκυ,πανω ή κατω δουλευει εναλαξ και Φυλης 66 Εμμυ στην τριτη βαρδια.Αλλα κανε και καμια βολτα να δεις κιολας γιατι τα γουστα διαφερουν.Μπορει να σου γυσλισει κατι αλλο.
Τέλεια!!! επιτέλους να δούμε καμιά "μαύρη" μερα ;)

info@123

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
17.182
Πόντοι
6.856
Είμαστε βασιλιάδες όσο αναφορά τις τιμές φίλε μου. Πχ Στο Άμστερνταμ στις βιτρίνες δίνεις 50ρικο και τα δωμάτια είναι τρογλες χωρίς καν νιπτήρα να πλυθεις.
Αυτό, ακριβώς, συνάντησα και εγώ στις αντίστοιχες βιτρίνες της Αμβέρσας, στο Βέλγιο. Το δωμάτιο ήταν στενό, με ένα νιπτήρα και χωρίς τουαλέτα. 50€, με απλό και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Όσον αφορά την διάθεση της κοπέλας: Ο ορισμός της ξεπέτας και του "χάρη σου κάνω, που σου κάθομαι".

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.115
Πόντοι
1.056
Πέρασμα απο λιωσίων 73α+β κατα τις 4. Ειχαν επιδρομη απο αστυνομία. Πέρασα μέσα ερχόνται τα κοριτσια ντυμένα και κάθονται στον καναπέ και είμαι σε φαση τι γίνετε εδω πέρα. Μετα απο λίγο σκάει ένας και νόμιζα ότι είναι τσάτσος με πολιτικά και μου λέει "Γεια σας" με το χαμόγελο της Κρεστ. Τα κοριτσια γέλαγαν. "Γεια σας" λεω και εγώ. Περάστε έξω παρακαλώ είμαστε απο αστυνομία είναι κλειστά τώρα. Πάω στο διπλά μου ανοίγει μπάτσος και μου λέει να φύγω. Κάπου 4:10 ήμουν φυλής. Σχεδον τα πάντα κλειστά. Γυρίζω πίσω και τα 2 λιωσίων ήταν κλειστά με λουκέτο.

Γάμησα εν τέλη μια πανέμορφη μικρή δίπλα απο το Σαμπινόσπιτο Λινα/Λιζα δεν θυμάμαι. Πολή όμορφη, μαξ 22 χρονών και αν, και μύριζη υπέροχα. Δυστηχός δεν ξαναπάω γιατί η κοπέλα έχει κατάθλιψη. Μόνο που δεν έκλεγε στο δωματίο δεν είμαι για τέτια ένιωθα σκατά μετά.
Λικα:babycry::smitten:

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

Einai sto domatio

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2020
Like
887
Πόντοι
81
Εντωμεταξυ η αννουλα απο φωκαιας 19 ελεγε οτι θα φυγει στις αρχες και τελικα ακομα εδω ειναι, μαρκετινγκ για να την πηδηξουμε πολυ ηταν;

BWC21_athens

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2022
Κριτικές
11
Like
1.210
Πόντοι
370
η Εμμυ 66 ειναι η ιδια απο το 59 οροφος, η αραπολατιν;

• Like
Αντιδράσεις: oKsa

Sakis500

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή μένω μακριά μπορεί κάποιος να βοηθήσει. η Ρίτα από Κολωνού 30 Β ξέρουμε αν δουλεύει σήμερα. Γιατί εχθές ήταν κλειστα.

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.543
Πόντοι
4.460
η Εμμυ 66 ειναι η ιδια απο το 59 οροφος, η αραπολατιν;
Η Εμμυ ειναι αραπω ανανταμ παπανταμ.Οχι Λατιν.Σοκαλατινα σκετη.Μαυρουκω.Σχετικα καλες υπηρεσιες αν εχει κεφια και σχετικα πιτσιρικα.

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.402
Πόντοι
32.758
Αυτή την ώρα :ak::ak:

Φυλής 105 αριστερά Αλεξάνδρα λατίνα μοσχαρίτσα:turkydance:Νορμάλ πρόγραμμα

Φυλής 105 δεξιά Φερνάντα αδιάφορη μελαχρινή λατίνα με νορμάλ

Διδύμου 22 Σοφία η αδιάφορη μιλφ, με ντεκαυλέ μπουρνούζι και τσόκαρα:walkingpenis: Ελεύθερη φλογέρα
Αυτήν την Σοφία την είδα κι εγώ και τρόμαξα. Στην αρχή την πήρα για τσατσά, είχε το μπουρνούζι τελείως κλειστό και όταν το άνοιξε από μέσα φορούσε ένα φόρεμα ή νυχτικό μακρύ. Τι φάση κι αυτή ούτε τσάμπα δεν την γάμαγα. Όπως το είπες, ντεκαυλέ εντελώς.

Mishathebear

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2024
Κριτικές
6
Like
876
Πόντοι
361
Είμαστε βασιλιάδες όσο αναφορά τις τιμές φίλε μου. Πχ Στο Άμστερνταμ στις βιτρίνες δίνεις 50ρικο και τα δωμάτια είναι τρογλες χωρίς καν νιπτήρα να πλυθεις.
Το ξέρεις ότι στον νιπτήρα κατουραμε;

Sakis500

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2025
Like
20
Πόντοι
0
Η Ρίτα από Κολωνού 30 Β ξέρει κανείς αν δουλεύει σήμερα.εχτες ήταν κλειστά

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.402
Πόντοι
32.758
Κολωνού 48 Πάολα μελαχρινή νταρντανοχοντρη με 2.5αρι συν βυζι σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Βίκυ μελαχρινή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, σώμα με πιασίματα 2-2.5αρι βυζι, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Η Πάολα τελειωτικό στο στήθος;;;;
Θα πάω αυριο και θα την χύσω στο στόμα για να επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις!!

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
237
Like
29.402
Πόντοι
32.758
Έχει καπου κάποια με κοντό μαλλί;
Κολωνου 30Β Αννα νταρντάνα
Κολωνού 48 Άντζελα
Κολωνού 47 Βίκυ στην 3η βάρδια, δεν ξέρω αν συνεχίζει εκεί ακόμα, έτσι είχα διαβάσει σε παλιότερες ενημερώσεις.

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Κριτικές
2
Like
244
Πόντοι
0
Αυτό, ακριβώς, συνάντησα και εγώ στις αντίστοιχες βιτρίνες της Αμβέρσας, στο Βέλγιο. Το δωμάτιο ήταν στενό, με ένα νιπτήρα και χωρίς τουαλέτα. 50€, με απλό και υπέρ-αποστειρωμένο πρόγραμμα. Όσον αφορά την διάθεση της κοπέλας: Ο ορισμός της ξεπέτας και του "χάρη σου κάνω, που σου κάθομαι".
Ακριβώς αυτό! Και αν ζητήσεις να βγεις έξω για κατούρημα δεν σε αφήνει χάνεις τα λεφτά αν έχεις πληρώσει,άσε που απαγορεύεται παντού να κατουρισεις. Βρε καλά λέω βασιλιαδες είμαστε εδώ στο ελλαντα και φθηνά και ότι γουστάρουμε κάνουμε κ ακόμη και στο δεκαρικο κάτι θα βρούμε να περάσουμε καλά

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.614
Πόντοι
19.386
Συναγωνιστές μια Λίλιαν που ήταν κάποτε στο Ιάσωνος 1Γ ξέρουμε εάν υφίσταται κάπου
Νομιζω οτι ειναι στο Ιασωνος 32 τερμα μεσα ευθεια, πρωι-μεσημερια

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.614
Πόντοι
19.386
Ιάσονος 39 (2) Ρωσιδα στο δεκαρικο αξίζει μια βόλτα ξανθό ψιλό μιλφονι βυζαρα αλλά γρι ελληνικά, δεν την πήρα μιας και δεν υπήρχε δείγμα από χυσι μετά το γαμησι της Ιρηνας, ίσως πιο κάνα χυμό και επιστρέψω.
Μαλλον θα λες για την Ξανθια Ουκρανεζα γυρολογο την Σανελ...ομορφη μιλφ αλλα επικη φολαρα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom