NanayaShiki1234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 895
- Πόντοι
- 361
Πέρασμα απο λιωσίων 73α+β κατα τις 4. Ειχαν επιδρομη απο αστυνομία. Πέρασα μέσα ερχόνται τα κοριτσια ντυμένα και κάθονται στον καναπέ και είμαι σε φαση τι γίνετε εδω πέρα. Μετα απο λίγο σκάει ένας και νόμιζα ότι είναι τσάτσος με πολιτικά και μου λέει "Γεια σας" με το χαμόγελο της Κρεστ. Τα κοριτσια γέλαγαν. "Γεια σας" λεω και εγώ. Περάστε έξω παρακαλώ είμαστε απο αστυνομία είναι κλειστά τώρα. Πάω στο διπλά μου ανοίγει μπάτσος και μου λέει να φύγω. Κάπου 4:10 ήμουν φυλής. Σχεδον τα πάντα κλειστά. Γυρίζω πίσω και τα 2 λιωσίων ήταν κλειστά με λουκέτο.
Γάμησα εν τέλη μια πανέμορφη μικρή δίπλα απο το Σαμπινόσπιτο Λινα/Λιζα δεν θυμάμαι. Πολή όμορφη, μαξ 22 χρονών και αν, και μύριζη υπέροχα. Δυστηχός δεν ξαναπάω γιατί η κοπέλα έχει κατάθλιψη. Μόνο που δεν έκλεγε στο δωματίο δεν είμαι για τέτια ένιωθα σκατά μετά.
Γάμησα εν τέλη μια πανέμορφη μικρή δίπλα απο το Σαμπινόσπιτο Λινα/Λιζα δεν θυμάμαι. Πολή όμορφη, μαξ 22 χρονών και αν, και μύριζη υπέροχα. Δυστηχός δεν ξαναπάω γιατί η κοπέλα έχει κατάθλιψη. Μόνο που δεν έκλεγε στο δωματίο δεν είμαι για τέτια ένιωθα σκατά μετά.