Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 203 άτομα (16 μέλη και 187 επισκέπτες)

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
895
Πόντοι
361
Πέρασμα απο λιωσίων 73α+β κατα τις 4. Ειχαν επιδρομη απο αστυνομία. Πέρασα μέσα ερχόνται τα κοριτσια ντυμένα και κάθονται στον καναπέ και είμαι σε φαση τι γίνετε εδω πέρα. Μετα απο λίγο σκάει ένας και νόμιζα ότι είναι τσάτσος με πολιτικά και μου λέει "Γεια σας" με το χαμόγελο της Κρεστ. Τα κοριτσια γέλαγαν. "Γεια σας" λεω και εγώ. Περάστε έξω παρακαλώ είμαστε απο αστυνομία είναι κλειστά τώρα. Πάω στο διπλά μου ανοίγει μπάτσος και μου λέει να φύγω. Κάπου 4:10 ήμουν φυλής. Σχεδον τα πάντα κλειστά. Γυρίζω πίσω και τα 2 λιωσίων ήταν κλειστά με λουκέτο.

Γάμησα εν τέλη μια πανέμορφη μικρή δίπλα απο το Σαμπινόσπιτο Λινα/Λιζα δεν θυμάμαι. Πολή όμορφη, μαξ 22 χρονών και αν, και μύριζη υπέροχα. Δυστηχός δεν ξαναπάω γιατί η κοπέλα έχει κατάθλιψη. Μόνο που δεν έκλεγε στο δωματίο δεν είμαι για τέτια ένιωθα σκατά μετά.

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Κριτικές
2
Like
244
Πόντοι
0
Λοιπόν, ελλείψει αξιόπιστων εναλλακτικών, είπα να δοκιμάσω τη Νάταλι (Φυλής & Αχαρνών γωνία).
Πέρασα κατευθείαν στο δωμάτιο επειδή την έχω δει εκατοντάδες φορές κι είχα καλές συστάσεις από το bou, άρα δεν χρειαζόταν να περιμένω.
Η τύπισσα έμοιαζε πιωμένη ή μαστουρωμένη, γενικώς ταξίδευε στο υπερπέραν.
Πρόθυμη να κάτσει για προκαταρκτικά με την είσοδό της αλλά χωρίς να τα κάνει καλά (πχ διαφημίζεται εδώ ότι φιλάει, αλλά κατά βάση δεν φιλάει, κοροϊδεύει).
Το σώμα της απίστευτα πλαδαρό, το μουνί ξεχειλωμένο. Στο σαλόνι την κάνεις για <40 αλλά από κοντά φαίνεται 50άρα. Ίσως η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.
Πίπα ακα πολύ καλή.
Αυτά...
Γενικώς δεν θα την ξανατιμήσω, τη βρήκα overvalued. Αλλά δεν ξέρω και καμιά της προκοπής στη 2η βάρδια (σσ δεν έχω δοκιμάσει και την περίφημη Ράνια, αλλά νομίζω πως είναι ο επόμενος στόχος μιας που τα πάλαι ποτέ στανταράκια έχουν αποχωρήσει προ πολλού).
Καλά να γαμάτε.
1ον είναι Φώκαιας 27β σκαλάκια ο οίκος. 2ον παιζει να είσαι ένας στους 20 που να μην πέρασαν καλά με την μιλφαρα Νάταλι.. 6-7 φορές έχω περάσει μαζί της και πάντα περνάω τέλεια με πίπα μέχρι τελικής πτώσης Καργά γλωσσοφιλα και κάποιες φορές τις έχω γυαλίσει τις τρύπες της άνετα και ωραία με την ίδια πάντα να είναι ευδιάθετη, ενώ σχεδόν όλες τις φορές τα γλωσσοφιλα πέφτουν από το σαλόνι όπως κάνει και με άλλους συναγωνιστές που έχει τύχει να δω.

Τελευταία τροποποίηση:

mparmpas13

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2018
Like
506
Πόντοι
20
καλησπερα στους συναγωνιστες!!!
ηθελα να ρωτησω εαν η Αντριαννα απο χωματιανου σταματησε τελειως η αλλαξε στεκι ?
μηπως γνωριζει κανεισ ?

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
223
Πόντοι
0
Σας πιανει και εσας απο τα @@ οταν πατε να φυγετε η κοπέλα που παντα αυτη πετυχενω μια μαυρομαλλα 35-40 στην Ιασωνος στο ροζ βαμενο σπιτακι που ειναι σαν πιλοτη ?

gamisiaris55

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2024
Like
77
Πόντοι
0
Xαιρετώ τους απανταχού συναγωνιστές. Γνωρίζουμε αν η Αλάνα με την κολάρα στο Φ71 όροφος είναι ακόμα στο πόστο της ή αν έχει σταματήσει?

milfs.nd.dilfs

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2025
Κριτικές
2
Like
223
Πόντοι
0
Ξερετε μήπως μια ξανθια κοπελα που δουλευε κοντα αχαρνων διπλα σε μια λεοφωρος σε οροφο με μια τσιγγανα τσατσα 10€ επερνε αλλα την ειχα τιμησει πριν αρκετό καιρο ?

• Ουάου
Αντιδράσεις: fluffy

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Κριτικές
2
Like
244
Πόντοι
0
καλησπερα στους συναγωνιστες!!!
ηθελα να ρωτησω εαν η Αντριαννα απο χωματιανου σταματησε τελειως η αλλαξε στεκι ?
μηπως γνωριζει κανεισ ?
Έχει σταματήσει έχει απαντηθεί πολλές φορές.

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Κριτικές
2
Like
244
Πόντοι
0
Ξερετε μήπως μια ξανθια κοπελα που δουλευε κοντα αχαρνων διπλα σε μια λεοφωρος σε οροφο με μια τσιγγανα τσατσα 10€ επερνε αλλα την ειχα τιμησει πριν αρκετό καιρο ?
Τύπε βάζεις αίνιγμα; Τι είναι αυτά που γράφεις

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
20
Like
21.325
Πόντοι
4.646
Τυπε μην φυγεις ακομα απο τον οικο, σε λιγο θα ερθει η γυμναστηριακη ινφλουενσερ Σαμπινα που εχει γινει φετες, ριξε και σε αυτην ενα μανικι.
πολύ μελάνι όμως ρε γαμώτο στο σώμα της… πέρασαν οι εποχές
που ήταν σαν αγνό αρνάκι γάλακτος

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Κριτικές
2
Like
244
Πόντοι
0

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
26
Like
2.241
Πόντοι
3.475
1ον είναι Φώκαιας 27β σκαλάκια ο οίκος. 2ον παιζει να είσαι ένας στους 20 που να μην πέρασαν καλά με την μιλφαρα Νάταλι.. 6-7 φορές έχω περάσει μαζί της και πάντα περνάω τέλεια με πίπα μέχρι τελικής πτώσης Καργά γλωσσοφιλα και κάποιες φορές τις έχω γυαλίσει τις τρύπες της άνετα και ωραία με την ίδια πάντα να είναι ευδιάθετη, ενώ σχεδόν όλες τις φορές τα γλωσσοφιλα πέφτουν από το σαλόνι όπως κάνει και με άλλους συναγωνιστές που έχει τύχει να δω.
Αναλόγως τι εννοούμε γλωσσόφιλα.
Στην περίπτωσή μου, ήταν τόσο πεταχτά που δεν υπήρχε ίχνος ερωτισμού.
Αλλά γούστα είναι αυτά.

Johny-come-lately

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2023
Like
79
Πόντοι
0
Παίζει να έχουμε ενημέρωση την Παρασκευή; Ενδιαφέρομαι να τσεκάρω για καμιά μαύρη, αν γίνεται...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Αλλά γούστα είναι αυτά.
Εμένα θυμάμαι ότι με δάγκωνε. Πολύ σπαστικό.

• Like
Αντιδράσεις: Bile

Nik30k

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2025
Κριτικές
2
Like
244
Πόντοι
0
Αλλά γούστα είναι αυτά.
Κανονικά γλωσσοφιλα εννοώ και δεν είμαι ο μόνος πολλοί εδώ μέσα τα έχουν γράψει, η Ναταλί για εμένα είναι μια κατηγορία από μόνη της στον χωρο σε θέμα υπηρεσιών τώρα για την εμφάνιση δεν επιμένω είναι καθαρά θέμα γούστου του καθενός.

grover inspector

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2021
Like
848
Πόντοι
81
Καλησπέρα(μετάξι επιλεκτικά)
Κολωνού 30 Ντάρια
Κολωνού 47 όροφος Ελένη
Mαλεξανδρου 20 όροφος η Λαρισα του dmxx στο πόστο της
Ιάσονος 44 παλιό σκαλάκια Μαρία πρώην Μελέκ.
Ιάσονος 44 παλιό ισόγειο Γκαμπριέλα.
(Ερώτηση για άμεση κατάθεση παρακαλώ..η Γκαμπριέλα είναι φόλα?)

Μήτσος Μπάμπολας

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
203
Like
53.554
Πόντοι
36.228
Αυτή την ώρα :ak::ak:

Φυλής 105 αριστερά Αλεξάνδρα λατίνα μοσχαρίτσα:turkydance:Νορμάλ πρόγραμμα

Φυλής 105 δεξιά Φερνάντα αδιάφορη μελαχρινή λατίνα με νορμάλ

Διδύμου 22 Σοφία η αδιάφορη μιλφ, με ντεκαυλέ μπουρνούζι και τσόκαρα:walkingpenis: Ελεύθερη φλογέρα

Papoutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
1.774
Πόντοι
201

Pa Luki Luk

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
79
Like
30.088
Πόντοι
28.636
Γάμησα εν τέλη μια πανέμορφη μικρή δίπλα απο το Σαμπινόσπιτο Λινα/Λιζα δεν θυμάμαι. Πολή όμορφη, μαξ 22 χρονών και αν, και μύριζη υπέροχα. Δυστηχός δεν ξαναπάω γιατί η κοπέλα έχει κατάθλιψη. Μόνο που δεν έκλεγε στο δωματίο δεν είμαι για τέτια ένιωθα σκατά μετά.
Ρε μπαγάσα από που είσαι???
Ούτε λέξη δεν πέτυχες στην ορθογραφία... :tooth:

Και βέβαια ούτε καν το όνομα της κοπέλας... :tooth:

s1xxpack

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Κριτικές
15
Like
1.319
Πόντοι
1.071
Η μαρίνα δουλεύει σήμερα στο Φωκαίας 19;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom