DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.138
- Πόντοι
- 48.067
Τα αιτήματα μας λέκτορας είναι να επιστρέψεις στα μαθήματα...!!!Τόσες μέρες την έχεις κάνει Αλέκος και εμείς οι μαθητές σου περιμένουμε τα επόμενα tips.Ειδες στον συνάδελφο ποιο πάνω το tip με τον σταυρο έπιασε. Φαντάζομαι τη θα γίνει στα επόμενα...
Απέσυρε τα ματ και γύρνα στα μαθήματα!!!
Ένταξη δάσκαλε δεν ήξερα ότι έδινες για μεταπτυχιακό.....Εκανα το δευτερο μεταπτυχιακο μου με μια νεαρη πορνη. Με μολις 6 καταθεσεις και συνολικο κοστος 120 ευρω καταφερα και την ξεκλειδωσα. Στην τέταρτη καταθεση επεσαν βαθια γλωσσοφιλα, στην πέμπτη καταθεση εφαγε ακαποτο μουνικό κρεμπιέ και στην έκτη καταθεση ακαποτο κωλικο κρεμπιε. Γουσταρε και τα εδωσε με τη θεληση της και με πολυ ορεξη να με ευχαριστησει.
Αφηστε τους callgirl-άδες να δινουν 150άρια για μια ωρα και να μην τσιμπανε ουτε γλωσσοφιλο και μετα να πουλανε και μουρη![]()
Α γεια σου...!!!
Μαγκακο μου μπραβο σου......Εκανα το δευτερο μεταπτυχιακο μου με μια νεαρη πορνη. Με μολις 6 καταθεσεις και συνολικο κοστος 120 ευρω καταφερα και την ξεκλειδωσα. Στην τέταρτη καταθεση επεσαν βαθια γλωσσοφιλα, στην πέμπτη καταθεση εφαγε ακαποτο μουνικό κρεμπιέ και στην έκτη καταθεση ακαποτο κωλικο κρεμπιε. Γουσταρε και τα εδωσε με τη θεληση της και με πολυ ορεξη να με ευχαριστησει.
Αφηστε τους callgirl-άδες να δινουν 150άρια για μια ωρα και να μην τσιμπανε ουτε γλωσσοφιλο και μετα να πουλανε και μουρη![]()
Μαγκακο μου μπραβο σου......
Γνωριμες καταστασεις για εμενα, -τα παντα ολα κ δωρεαν καποιες φορες..........
ο μονος ενδοιασμος, στα Ακαποτα.......
μου το εχουν ζητηση η προκαλεσει-καποιες πονηρες αρκετες φορες........εχει πλακα οταν το κανουν...
.......Ακαποτα δεν τους καθησα ποτε..............................
Κοιτα, η Γνωμη μου,Παω πασο, καλα κανεις και προσεχεις, εγω θελω να τα παιρνω ολα απο μια πορνη, ιδιως απο μικρες που δεν εχουν γραψει ακομα χιλιαδες χιλιομετρα.
Δώσε ίνφο μύστη μου σε π.μ. και σε μας τα καυλωμένα παλικάριαΠαω πασο, καλα κανεις και προσεχεις, εγω θελω να τα παιρνω ολα απο μια πορνη, ιδιως απο μικρες που δεν εχουν γραψει ακομα χιλιαδες χιλιομετρα.
το ότι το κανεις ακαποτο με πουτανες δεν το λες και επίτευγμα, μαλακια θα το έλεγα!Εκανα το δευτερο μεταπτυχιακο μου με μια νεαρη πορνη. Με μολις 6 καταθεσεις και συνολικο κοστος 120 ευρω καταφερα και την ξεκλειδωσα. Στην τέταρτη καταθεση επεσαν βαθια γλωσσοφιλα, στην πέμπτη καταθεση εφαγε ακαποτο μουνικό κρεμπιέ και στην έκτη καταθεση ακαποτο κωλικο κρεμπιε. Γουσταρε και τα εδωσε με τη θεληση της και με πολυ ορεξη να με ευχαριστησει.
Κοιτα, η Γνωμη μου,
Εαν την εχεις στεγνωσει εντελως........
Εαν δεν μπορει να σηκωθει απο την ζαλη.....
Εαν την γαμας και παραμιλαει.....
Εαν μολις σε δει γινεται μουσκεμα.....
Εαν σου ζηταει να τη παρεις μολις σε δει..-και το εννοει-
Εαν δεν ξερει που βρισκεται και τι ωρα ειναι οταν την γαμας.........
Εαν σου ζηταει να παιξει το μουνι της μολις σε δει.....
Εαν Φερνει -στο Ασχετο- λαδι και σου ζηταει να της ανοιξεις τον κολο.......
Εαν εχει περασει η ωρα και σου ζηταει να μεινεις κ αλλο η σου ζηταει αλλη μια φορα.......Δωρεαν
τι αλλο να τις παρεις.........
Οπως ανεφερα και πιο πανω, στην πραγματικοτητα --Ειστε Εραστες--
Δώσε ίνφο μύστη μου σε π.μ. και σε μας τα καυλωμένα παλικάρια![]()
Μύστες μου, δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να "ξεκλειδώσεις" μια ιερόδουλη. Δεδομένο είναι ότι πρέπει να είσαι π ε ν τ α κ ά θ α ρ ο ς. Από εκεί και πέρα, είναι καθαρά θέμα τύχης. Να έρθει φτιαγμένη από τον προηγούμενο ή τους προηγούμενους, να ξέρεις να γλείφεις - τουτέστιν να ξέρεις που βρίσκεται η ρημάδα η κλειτορίδα - , να έχει γενικότερα ένα mood που να την κάνει να αφεθεί.
Το είχα πετύχει πριν πολλά χρόνια στη Μαιρούλα στο Μπλέ της Προμηθέως και από τότε είχε γίνει το απόλυτο στάνταρ μου και περνούσα τέλεια. Με άλλες, μπορεί να είχα πάει και δέκα φορές χωρίς καμία επιτυχία.
Αυτό ξεκλειδώνει την πίσω τρύπα συνήθωςΞεκλείδωσα.
![]()
Άσε μας να κάνουμε κι εμείς καλλιτεχνικό ξεκλείδωμαΜυστη μου, με το να σου δωσω ενα ονομα και ενα αριθμο οικου δε θα καταφερεις τιποτα.
Η κορασις δεν ειναι του σωρού. Δεν ειναι χυσαποθήκη. Θελει ξεκλειδωμα, και μαλιστα απο εμπειρο ξεκλειδωτη καθως ειναι νεαρη και επιφυλακτικη, οι νεοι ξεκλειδωτες θα τα βρουν σκουρα, οι εντελως απειροι θα φυγουν με κλωτσιες απο τον οικο αμα της πουν για ακαποτο.
Paoaphilips δεν παίζεσαι...