nikosvita314
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
Ψιλό σοκαριστική αυτή ή φωτό τής κρίμα πάντως γιατί ήταν καλή κοπέλα.Απρίλη του 2024 την είχα πάρει για τελευταία φορά
Ψιλό σοκαριστική αυτή ή φωτό τής κρίμα πάντως γιατί ήταν καλή κοπέλα.Απρίλη του 2024 την είχα πάρει για τελευταία φορά
Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά ρε φίλε κατά την άποψή μου ξεκινάς πολύ νωρίς την πορνοεξόρμηση σε τέτοια παρακμιακά μέρη... Στα εξηνταφεύγα (που σου εύχομαι να φτάσεις και να στέκεσαι καλά), τι θα ζητάς;Καλησπέρα!! Παλιός στον αγώνα νέος στις πιάτσες…
Τι συμβουλές έχετε ;; Τι να προσέχω , με τι ποσά παίζουν ,, ξενοδοχεία κλπ ; Είμαι 27
Για την ιδιαγια τη Δέσποινα σου μιλούσε, ή για άλλη κοπέλα;
Μοιαζει με Στελλα στο σωμα,αυτες ειναι οι καλες,οι πρωην καλες,πρωην τουμπαναΑπρίλη του 2024 την είχα πάρει για τελευταία φορά
δεν θα το έλεγα. Η Δέσποινα είναι τουλάχιστον 1 κεφάλι πιο κοντή από τη Στέλλα, και το στήθος της ήταν πλάκα, αλλά εμένα μου αρέσουν οι πολύ λεπτές κοπέλες. Αυτονόητο ότι οι λεπτές δεν έχουν μεγάλο στήθος, εκτός αν βάλουν σιλικόνεςΜοιαζει με Στελλα στο σωμα,αυτες ειναι οι καλες,οι πρωην καλες,πρωην τουμπανα
Μη το λες.Αν πας απο κει κ δεις Στελλα ενημερωσε να κατεβω,πες της οτι θα παω 100% αν ξερω οτι ειναι κ δε φευγειδεν θα το έλεγα. Η Δέσποινα είναι τουλάχιστον 1 κεφάλι πιο κοντή από τη Στέλλα, και το στήθος της ήταν πλάκα, αλλά εμένα μου αρέσουν οι πολύ λεπτές κοπέλες. Αυτονόητο ότι οι λεπτές δεν έχουν μεγάλο στήθος, εκτός αν βάλουν σιλικόνες
Απρίλη του 2024 την είχα πάρει για τελευταία φορά
Αυτη αν δεν ειχε καταστραφει θα ταν απ τις τοπ,τα ψαχνουμε αυτα τα σωματα.Μηπως πετυχες τη Στελλα που αναφερθηκε?
Σήμερα.....10:00 το πρωί. Τζένη από Γκάνα 20 ευρώ + 10 το χοτελ Λίμπερτι... Δύο φορές σεξ πίπα αγκαλιές χουφτωματα...κτλ την έχω ξαναπάρει 2 φορές....είναι πρόθυμη..... αλλά όλα τα κάνει σε slow motion..... μάλλον παίρνει κάτι.. ... Από τις προηγούμενες φορές ήξερα ότι απέφευγε το πιπιλισμα στις ρώγες της..... πήγα διαβασμενος αυτή την φορά.... Την ξαπλώνω μόλις βγήκε από το ντους .... Της πιάνω τα χέρια με δύναμη και τα κολλάω στο στρώμα..... μέχρι μου σταμάτησε να αντιστέκεται και παραδόθηκε στην γλώσσα μου και στις ορέξεις μου. Τιμωρήθηκε καταλλήλως το στενό μαύρο κουνακι της 39 χρονης Γκανεζας.....
Μικροδειχνει.Τωρα που τη βλεπω παιζει να την εχω δει αλλα δε κινουσε υποψιες,ηταν με ζακετα με τη κουκουλα σο κεφαλι,σου λεει ακτι αυτο?Θελω να πω,δεν την ειχα ξαναδει κ ξαφνικα τριγυρνουσε μια σοκολατενια που ομως δε φαινοταν για της δουλειας.πες μας οσα ξερεις,μονο Liberty παει?Ωρες?Που κινειται?Τηλ εχεις?Σήμερα.....10:00 το πρωί. Τζένη από Γκάνα 20 ευρώ + 10 το χοτελ Λίμπερτι... Δύο φορές σεξ πίπα αγκαλιές χουφτωματα...κτλ την έχω ξαναπάρει 2 φορές....είναι πρόθυμη..... αλλά όλα τα κάνει σε slow motion..... μάλλον παίρνει κάτι.. ... Από τις προηγούμενες φορές ήξερα ότι απέφευγε το πιπιλισμα στις ρώγες της..... πήγα διαβασμενος αυτή την φορά.... Την ξαπλώνω μόλις βγήκε από το ντους .... Της πιάνω τα χέρια με δύναμη και τα κολλάω στο στρώμα..... μέχρι μου σταμάτησε να αντιστέκεται και παραδόθηκε στην γλώσσα μου και στις ορέξεις μου. Τιμωρήθηκε καταλλήλως το στενό μαύρο κουνακι της 39 χρονης Γκανεζας.....
Ποια είναι αυτή φίλε; Και πού αράζει είπες;Σωστα εχει ξαναποσταριστει,εγω δε παω νωρις,εχουν μεινει αλλες 3 και τελειωνω με τη βαρδια,νταξει εχω παει κ απογευματα τωρα κ λιγο πολυ οι ιδιες κ οι ιδιες,αρα μενει να το γυρισω σε πρωινομεσημεριανο να δω τι διαφορα υπαρχει αν υπαρχουν διαφορες,επισης εχω δεχθει ακυρο απο 2-3 και μερικες ακομα που ταν εκτος δουλειας η εκτος διαθεσεως.Οχι μονο στο Lito αλλα κ στα αλλα
Lito και περιξ αλλα δεν ανταποκρινεται παντουΠοια είναι αυτή φίλε; Και πού αράζει είπες;
Δεν πάει μόνο Λίμπερτι.....και στο Λιτό την έχω γαμησει. Μερικές φορές φορά κουκούλα η περούκα. Τηλ. Δεν έχω. Την έχω πετύχει και στον δρόμο στην Φυλής. Δεν έχει στάνταρ ωράριο. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες στο σεξ ούτε ξέρει να γλείφει και να φιλά - τσιμπουκωνει καλά.....γδυνεται εκνευριστικα αργά..... Αλλά έχει καλό σώμα και επιδερμίδα και είναι παθητική σε ερωτική επίθεση πάθους. Την βάζεις κάτω και δωστης.....Μικροδειχνει.Τωρα που τη βλεπω παιζει να την εχω δει αλλα δε κινουσε υποψιες,ηταν με ζακετα με τη κουκουλα σο κεφαλι,σου λεει ακτι αυτο?Θελω να πω,δεν την ειχα ξαναδει κ ξαφνικα τριγυρνουσε μια σοκολατενια που ομως δε φαινοταν για της δουλειας.πες μας οσα ξερεις,μονο Liberty παει?Ωρες?Που κινειται?Τηλ εχεις?
Στα αλλα των 5 ευρω παει?Η το απογευγεις επειδη ξερεις οτι αργει?Γτ εχεις δικαιο,το αργο ξεντυσιμο ειναι εκνευριστικο!Αν ομως δε βιαζεται μετα για 1 ωρα συνολο στα 20 ευρω μια χαρα ειναι.Στη πλατεια Βαθης που κινεται?Μεταξυ Χαλκοκονδυλης?Σου χει πει μερες που βγαινει?Δεν πάει μόνο Λίμπερτι.....και στο Λιτό την έχω γαμησει. Μερικές φορές φορά κουκούλα η περούκα. Τηλ. Δεν έχω. Την έχω πετύχει και στον δρόμο στην Φυλής. Δεν έχει στάνταρ ωράριο. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες στο σεξ ούτε ξέρει να γλείφει και να φιλά - τσιμπουκωνει καλά.....γδυνεται εκνευριστικα αργά..... Αλλά έχει καλό σώμα και επιδερμίδα και είναι παθητική σε ερωτική επίθεση πάθους. Την βάζεις κάτω και δωστης.....