Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.778
Πόντοι
2.696
Καλησπέρα!! Παλιός στον αγώνα νέος στις πιάτσες…

Τι συμβουλές έχετε ;; Τι να προσέχω , με τι ποσά παίζουν ,, ξενοδοχεία κλπ ; Είμαι 27
Δεν μου πέφτει λόγος, αλλά ρε φίλε κατά την άποψή μου ξεκινάς πολύ νωρίς την πορνοεξόρμηση σε τέτοια παρακμιακά μέρη... Στα εξηνταφεύγα (που σου εύχομαι να φτάσεις και να στέκεσαι καλά), τι θα ζητάς;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Τι γινεται κατω?Περασατε?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.040
Πόντοι
3.656
Μοιαζει με Στελλα στο σωμα,αυτες ειναι οι καλες,οι πρωην καλες,πρωην τουμπανα
δεν θα το έλεγα. Η Δέσποινα είναι τουλάχιστον 1 κεφάλι πιο κοντή από τη Στέλλα, και το στήθος της ήταν πλάκα, αλλά εμένα μου αρέσουν οι πολύ λεπτές κοπέλες. Αυτονόητο ότι οι λεπτές δεν έχουν μεγάλο στήθος, εκτός αν βάλουν σιλικόνες

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
δεν θα το έλεγα. Η Δέσποινα είναι τουλάχιστον 1 κεφάλι πιο κοντή από τη Στέλλα, και το στήθος της ήταν πλάκα, αλλά εμένα μου αρέσουν οι πολύ λεπτές κοπέλες. Αυτονόητο ότι οι λεπτές δεν έχουν μεγάλο στήθος, εκτός αν βάλουν σιλικόνες
Μη το λες.Αν πας απο κει κ δεις Στελλα ενημερωσε να κατεβω,πες της οτι θα παω 100% αν ξερω οτι ειναι κ δε φευγει

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.778
Πόντοι
2.696
Ένα παλιό έγκλημα της προηγούμενης δεκαετίας... Ο γέρος ήταν θαμώνας σε καφετέρια στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου... Γνώρισε εκεί μια Ελλεηνίδα 37χρονη ναρκομανή που έκανε πιάτσα... Την σπίτωσε και αυτή του γνώρισε δύο φίλους που είχε (ένα ζευγάρι Ρουμάνων τοξικομανών που ο άντρας εξέδιδε την γυναίκα)... Τον παρακάλεσε να τους νοικιάσει σε μια σχετικά χαμηλή τιμή ένα διαμέρισμα που νοίκιαζε (ο γέρος)... Αυτοί τον σκότωσαν κάποια στιγμή και τον πέταξαν στα σκουπίδια, όταν τους ζήταγε τα ανείσπρακτα νοίκια... Τουλάχιστον ο γέρος πήγε γλυκαμένος (84χρονος που γάμαγε 44χρονη)...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Σημερα θα πατε μετα η πριν τα ντερμπι?

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
8.113
Πόντοι
1.056
Απρίλη του 2024 την είχα πάρει για τελευταία φορά
1743942422669.jpeg

:upsidedown::upsidedown::upsidedown:

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Σήμερα.....10:00 το πρωί. Τζένη από Γκάνα 20 ευρώ + 10 το χοτελ Λίμπερτι... Δύο φορές σεξ πίπα αγκαλιές χουφτωματα...κτλ την έχω ξαναπάρει 2 φορές....είναι πρόθυμη..... αλλά όλα τα κάνει σε slow motion..... μάλλον παίρνει κάτι.. ... Από τις προηγούμενες φορές ήξερα ότι απέφευγε το πιπιλισμα στις ρώγες της..... πήγα διαβασμενος αυτή την φορά.... Την ξαπλώνω μόλις βγήκε από το ντους .... Της πιάνω τα χέρια με δύναμη και τα κολλάω στο στρώμα..... μέχρι μου σταμάτησε να αντιστέκεται και παραδόθηκε στην γλώσσα μου και στις ορέξεις μου. Τιμωρήθηκε καταλλήλως το στενό μαύρο κουνακι της 39 χρονης Γκανεζας.....

Συνημμένα

• IMG_20250406_165014.jpg
    IMG_20250406_165014.jpg
    122,2 KB · Εμφανίσεις: 88

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Σήμερα.....10:00 το πρωί. Τζένη από Γκάνα 20 ευρώ + 10 το χοτελ Λίμπερτι... Δύο φορές σεξ πίπα αγκαλιές χουφτωματα...κτλ την έχω ξαναπάρει 2 φορές....είναι πρόθυμη..... αλλά όλα τα κάνει σε slow motion..... μάλλον παίρνει κάτι.. ... Από τις προηγούμενες φορές ήξερα ότι απέφευγε το πιπιλισμα στις ρώγες της..... πήγα διαβασμενος αυτή την φορά.... Την ξαπλώνω μόλις βγήκε από το ντους .... Της πιάνω τα χέρια με δύναμη και τα κολλάω στο στρώμα..... μέχρι μου σταμάτησε να αντιστέκεται και παραδόθηκε στην γλώσσα μου και στις ορέξεις μου. Τιμωρήθηκε καταλλήλως το στενό μαύρο κουνακι της 39 χρονης Γκανεζας.....

Συνημμένα

• IMG_20250406_170148.jpg
    IMG_20250406_170148.jpg
    76 KB · Εμφανίσεις: 82

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Μικροδειχνει.Τωρα που τη βλεπω παιζει να την εχω δει αλλα δε κινουσε υποψιες,ηταν με ζακετα με τη κουκουλα σο κεφαλι,σου λεει ακτι αυτο?Θελω να πω,δεν την ειχα ξαναδει κ ξαφνικα τριγυρνουσε μια σοκολατενια που ομως δε φαινοταν για της δουλειας.πες μας οσα ξερεις,μονο Liberty παει?Ωρες?Που κινειται?Τηλ εχεις?

Τελευταία τροποποίηση:

teo78

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
1.201
Πόντοι
206
Σωστα εχει ξαναποσταριστει,εγω δε παω νωρις,εχουν μεινει αλλες 3 και τελειωνω με τη βαρδια,νταξει εχω παει κ απογευματα τωρα κ λιγο πολυ οι ιδιες κ οι ιδιες,αρα μενει να το γυρισω σε πρωινομεσημεριανο να δω τι διαφορα υπαρχει αν υπαρχουν διαφορες,επισης εχω δεχθει ακυρο απο 2-3 και μερικες ακομα που ταν εκτος δουλειας η εκτος διαθεσεως.Οχι μονο στο Lito αλλα κ στα αλλα
Ποια είναι αυτή φίλε; Και πού αράζει είπες;

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
17.040
Πόντοι
3.656
Χαιρετώ τους χύστες. Επέστρεψα από βραδινή καταδρομική. Οι συνηθισμένες παρουσίες στα συνηθισμένα στέκια τους, κι οι τράβελοι βιδωμένοι στις θέσεις τους. Ευτυχώς έπεσα πάνω στην Ντόρα, μου έχει πει ότι στις 23.00 το πολύ την κοπανάει. Έχει καλυτερέψει πάρα πολύ. Ξανθό μαλλί σφιχτό κότσο, πολύ ωραίο και προσεγμένο ντύσιμο, κι έχει πάρει και 8 κιλά όπως μου είπε. Αν φτιάξει και τα δόντια της, θα φυσάει. Τέλος πάντων, αυτή ήταν η μοναδική επιλογή, και την τίμησα

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
695
Πόντοι
366
Μικροδειχνει.Τωρα που τη βλεπω παιζει να την εχω δει αλλα δε κινουσε υποψιες,ηταν με ζακετα με τη κουκουλα σο κεφαλι,σου λεει ακτι αυτο?Θελω να πω,δεν την ειχα ξαναδει κ ξαφνικα τριγυρνουσε μια σοκολατενια που ομως δε φαινοταν για της δουλειας.πες μας οσα ξερεις,μονο Liberty παει?Ωρες?Που κινειται?Τηλ εχεις?
Δεν πάει μόνο Λίμπερτι.....και στο Λιτό την έχω γαμησει. Μερικές φορές φορά κουκούλα η περούκα. Τηλ. Δεν έχω. Την έχω πετύχει και στον δρόμο στην Φυλής. Δεν έχει στάνταρ ωράριο. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες στο σεξ ούτε ξέρει να γλείφει και να φιλά - τσιμπουκωνει καλά.....γδυνεται εκνευριστικα αργά..... Αλλά έχει καλό σώμα και επιδερμίδα και είναι παθητική σε ερωτική επίθεση πάθους. Την βάζεις κάτω και δωστης.....

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Δεν πάει μόνο Λίμπερτι.....και στο Λιτό την έχω γαμησει. Μερικές φορές φορά κουκούλα η περούκα. Τηλ. Δεν έχω. Την έχω πετύχει και στον δρόμο στην Φυλής. Δεν έχει στάνταρ ωράριο. Δεν παίρνει πρωτοβουλίες στο σεξ ούτε ξέρει να γλείφει και να φιλά - τσιμπουκωνει καλά.....γδυνεται εκνευριστικα αργά..... Αλλά έχει καλό σώμα και επιδερμίδα και είναι παθητική σε ερωτική επίθεση πάθους. Την βάζεις κάτω και δωστης.....
Στα αλλα των 5 ευρω παει?Η το απογευγεις επειδη ξερεις οτι αργει?Γτ εχεις δικαιο,το αργο ξεντυσιμο ειναι εκνευριστικο!Αν ομως δε βιαζεται μετα για 1 ωρα συνολο στα 20 ευρω μια χαρα ειναι.Στη πλατεια Βαθης που κινεται?Μεταξυ Χαλκοκονδυλης?Σου χει πει μερες που βγαινει?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.440
Πόντοι
6.246
Ρε παιδια ειδατε την Ανιτα-Σιμιωνα?Την εχασα.Ορφεα κ περαστικη Χαλκοκονδυλη Καματερου με επισημο Ορφεα,αλλαζε μαλλια,ξανθα πρωτα ροζ μετα κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom