πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.914
- Πόντοι
- 16.131
Ρουφάμε γνώση![]()
Ρουφάμε γνώση![]()
Τα ρέστα μου...!!!τυπε μου, ο αγγειοπλαστης μιλαει στον πηλό για να του δωσει τη μορφη που θελει ??
η ιεροδουλη ειναι ο πηλος μας, εμεις δημιουργουμε τη μορφη που θα της δωσουμε.![]()
Εναλλακτικά, κάνουμε ένα σφουγγάρισμα η βάζουμε ένα ταψί κοτόπουλο με πατατες στο φουρνο![]()
Δηλαδή θα κάνουμε τα μαγικά μας να καταλαβαίνει μια γλώσσα που δεν ξέρει;τυπε μου, ο αγγειοπλαστης μιλαει στον πηλό για να του δωσει τη μορφη που θελει ??
η ιεροδουλη ειναι ο πηλος μας, εμεις δημιουργουμε τη μορφη που θα της δωσουμε.![]()
μια αγγουροντομάτα, τυροκαυτερή και ένα καραφάκι τσίπουρο. Επιδόρπιο γιαουρτάκι με γλυκό του κουταλιού.Εναλλακτικά, κάνουμε ένα σφουγγάρισμα η βάζουμε ένα ταψί κοτόπουλο με πατατες στο φουρνο![]()
θα σε βάλω σε μια ομαδική που έχουμε και στέλνουμε ολα τα τιπςΈτρεχα όλη την ημέρα με υποχρεώσεις. Τώρα ξεμπερδεψα.
Παίζουν σημειώσεις με SOS θέματα?
κουνάμε το κεφάλι καταφατικάΚαι τι γίνεται σε περιπτωση που το θηλυκο δεν ειναι στα καλα του και αποφάσισε να πεταξει τα ψυχολογικα της πανω μας ?
Με τα φώτα δάσκαλε να μας πεις τι κάνουμε ; Ντιμάρουμε;Οταν πας στο Σαμπινοσπιτο θα καταλαβεις τι σημαινει περιμενω...
Τουλαχιστον εχω βρει καλη τρυπα και τη βλεπω να γαμιεται, μουρλια στημενο στα τεσσερα το Σαμπινακι.
Τα σβηνεις όλα και ανάβεις κεριά άρωμα ορχιδεας.Με τα φώτα δάσκαλε να μας πεις τι κάνουμε ; Ντιμάρουμε;
Τα σβηνεις όλα και ανάβεις κεριά άρωμα ορχιδεας.
Προλαβαίνει να ψηθεί και το κοτόπουλο μεγιστε?Καλό θα είναι πιστεύω διότι θα πει αμέ μετά από το σεξΟταν πας στο Σαμπινοσπιτο θα καταλαβεις τι σημαινει περιμενω...
Τουλαχιστον εχω βρει καλη τρυπα και τη βλεπω να γαμιεται, μουρλια στημενο στα τεσσερα το Σαμπινακι.
Έτρεχα όλη την ημέρα με υποχρεώσεις. Τώρα ξεμπερδεψα.
Παίζουν σημειώσεις με SOS θέ
Απουσία!!!Έτρεχα όλη την ημέρα με υποχρεώσεις. Τώρα ξεμπερδεψα.
Παίζουν σημειώσεις με SOS θέματα?
Πες τα φίλε Nubic γιατί όταν τα λέω εγώ με λένε καρφί και Ρουφ....διότι είμαι καλός μαθητής και πήρα το απουσιολόγιο.Προσέξτε γιατί τον Ιούνιο έχει εξεταστική ,βλέπω να πηγαίνετε για Σεπτέμβρη.
Μόνο ο απουσιολόγος είναι καλός μαθητής, για αυτό τον αγαπάει ο δάσκαλος και θα του βάλει άριστα.
Δε μου λέτε δάσκαλε, το σεντόνι το σιδερώνουμε πριν το στρώσουμε ή αν είναι κατωσέντονο με λάστιχο μπορούμε και να μην το σιδερώσουμε;
τα αρχιδια σου πηρες ..τραβα για προεδροςΠες τα φίλε Nubic γιατί όταν τα λέω εγώ με λένε καρφί και Ρουφ....διότι είμαι καλός μαθητής και πήρα το απουσιολόγιο.
Να μη δείτε να προκοψη άνθρωπος....τα αρχιδια σου πηρες ..τραβα για προεδρος![]()
στις 10 το πρωι μαγειρεύουν για μεσημερι ποια προκοπη ..που θες πρωινο ποστο ..γινε προεδρος δεν ακουςΝα μη δείτε να προκοψη άνθρωπος....