goltsacity
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2025
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Οτι καλύτερο υπαρχει
και απο την καλη Και απο την αναποδη ....πορτα!!! χαχχα...εγώ κι η λαίδη Νταϊάνα ένα πράμα,αυτο εννοεί ο φίλος Νίκος
...παντα δίνω μωρο,με ξέρεις![]()
Ευχαριστώ πολύ αγόριΟτι καλύτερο υπαρχει
Μην μπερδεύεσαι συναγωνιστή! Δεν είναι με "ει" στο τέλος...Μεταφρασούλα ? ??![]()
Σας σκύλα...Καλό μεσημέρι αγόρια!
![]()
οταν εχει κεφια ο θεοςΚαλημέρα στ αγόρια μου!
Διαθέσιμη 15:00 και μετά
Παράκληση:Μην ενοχλείτε στο τηλ μου άσχετοι που θέλετε μονο καυλαντα(έτσι κι αλλιώς μπλοκάρω, αλλα μπας κ γλυτωσω τον χρονο μου..!)
![]()
Να ήμουνα τα δαχτυλακια σου.!!!!Καλημέρα στ αγόρια μου!
Παράκληση:Μην ενοχλείτε στο τηλ μου άσχετοι που θέλετε μονο καυλαντα(καυλαντα κάνουμε στο νημα και γουστάρουμε,το τηλ ειναι όμως για δουλειά!)
Ετσι κι αλλιώς μπλοκάρω μετα, αλλα μπας κ γλυτωσω λιγο απο τον πολύτιμο χρόνο μου τ αναφέρω..
![]()
Φιλαράκι, αν είναι μόνο οικονομικό το θέμα σου, μπράβο σου που έχεις το θάρρος και το αναφέρεις. Αν θέλεις βοήθεια στείλε μου πμ και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, αρκεί να θέλει και το κορίτσι να σε δει!ρε παιδια καντε μια δωρεα σε εμενα 21 χρονων πρεπει να βρεθω με αυτη τη κυρια
Αρχικά θα σου πω ότι είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος..και μόνο που σκέφτηκες ότι μπορεί να στέκει ότι έγραψε τ αγορι...εγώ πάλι υποθέτω ότι έχει μέσα μια δόση υπερβολής, λόγω της καύλας του..Φιλαράκι, αν είναι μόνο οικονομικό το θέμα σου, μπράβο σου που έχεις το θάρρος και το αναφέρεις. Αν θέλεις βοήθεια στείλε μου πμ και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, αρκεί να θέλει και το κορίτσι να σε δει!
Με την ευκαιρία, Τζο μου έχεις λείψει αφάνταστα. Πλησιάζει ο καιρός που θα χαλαρώσει το πρόγραμμα και θα ξαναβρεθούμε!
Τζο είσαι σκέτη καύλα από πίσωΚαλημέρα στ αγόρια μου!
Παράκληση:Μην ενοχλείτε στο τηλ μου άσχετοι που θέλετε μονο καυλαντα(καυλαντα κάνουμε στο νημα και γουστάρουμε,το τηλ ειναι όμως για δουλειά!)
Ετσι κι αλλιώς μπλοκάρω μετα, αλλα μπας κ γλυτωσω λιγο απο τον πολύτιμο χρόνο μου τ αναφέρω..
![]()
..από μπροστά δεν είμαι βρε?!Τζο είσαι σκέτη καύλα από πίσω
Μαγευτική καύλα!Καλημέρα στ αγόρια μου!
![]()
Είσαι, είσαι!..από μπροστά δεν είμαι βρε?!
Αχ,ξέρω ότι σ αρέσω οσο τπτ, στημένη στα 4 αστέρι μου..
Εννοείται καύλα είσαι κ από μπροστά και στο έχω πει κ από κοντά ότι το μουνάκι σου είναι 18χρονης...από μπροστά δεν είμαι βρε?!
Αχ,ξέρω ότι σ αρέσω οσο τπτ, στημένη στα 4 αστέρι μου..
Ψυχή μου εσύ!!!Μαγευτική καύλα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Είσαι, είσαι!
Σε πειράζω, το ξέρειςΕννοείται καύλα είσαι κ από μπροστά και στο έχω πει κ από κοντά ότι το μουνάκι σου είναι 18χρονης.
Αλλά το πάθος μου το ξέρεις εσύ![]()
ποσο ζηλευωΚαλό μεσημέρι αγόρια!
![]()
...έχουμε βρεθεί τόσες φορές έτσι..!!ποσο ζηλευω