You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 528
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.623
- Πόντοι
- 40.423
ευχαριστώ μέγα ξεκλειδωτή, αναμένω με ανυπομονησία και αγωνία το επόμενο τιπ..καλα το πας..

papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.623
- Πόντοι
- 40.423
αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, γράφεται ιστορία εδώ πέρα.

Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.944
- Πόντοι
- 4.696
Ο σταυρός είναι το ζουμί.ΤIP No3
Μη φοβάστε για το πόσο όμορφοι αλλά για το πόσο καθαροί είστε !
Καμμιά ιερόδουλη δεν έχει διώξει πελάτη λόγω ασχήμιας, έχει διώξει όμως λόγω
βρωμιάς !
Στο δωμάτιο είμαστε καθαροί και ευωδιαστοί, έχουμε ξυρίσει αρχίδια,
έχουμε κόψει νύχια ποδιών, και έχουμε μασήσει τσίχλα μέντα πιο πρίν.
Στο σαλόνι φοράμε καλά -επώνυμα ρούχα και δεν πάμε με τα ρούχα της οικοδομής.
Φοράμε τον βαφτιστικό σταυρό μας.
Δεν κρατάμε στα χέρια φρέντο εσπρέσσο.
Στεκόμαστε σε σημείο με επαρκή φωτισμό και δεν κρυβόμαστε πίσω απο άλλο μύστη.
Όταν πει η ιερόδουλη "Γεια σας τι κάνετε" πεταχτείτε και απαντήστε πρώτοι με ένα "Γεια σου και εσενα Κορινα¨ π.χ.
Έτσι θα κερδίσετε το βλέμμα και την προσοχή της, αφήστε τους άλλους να κοιτάνε σαν χάνους.
Αλήτης στο δρόμο του θεού

papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.623
- Πόντοι
- 40.423
κυρ.Γιάννη μας άφησε μυστήριο κενό στο κόψιμο νυχιώνε των χεριώνε, αλλά πιστεύω ότι λογικά και μάλλον θα το εννοεί ο μέγας ξεκλειδωτής.Ο σταυρός είναι το ζουμί.
Αλήτης στο δρόμο του θεού, τρελαίνονται οι σεξεργάτριες με κάτι τέτοια μιξ γκριλ...
Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.944
- Πόντοι
- 4.696
Το νήμα γαμάει παππάκυρ.Γιάννη μας άφησε μυστήριο κενό στο κόψιμο νυχιώνε των χεριώνε, αλλά πιστεύω ότι λογικά και μάλλον θα το εννοεί ο μέγας ξεκλειδωτής.
Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.780
- Πόντοι
- 1.336
"Γεια σας τι κάνετε"
"Όλα καλά;""Γεια σου και εσενα Κορινα¨

papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.623
- Πόντοι
- 40.423
εγώ στηρίζωΤο νήμα γαμάει παππά

κάνα επώνυμο ρούχο θα με δανείσεις, γιατί δεν έχω ?
ας είναι και τρουπιο, αρκεί να είναι μάρκα.
άμα είναι και μπροστά να φαίνεται, ακόμα καλύτερα.
με έβαλε σε ανησυχίες τώρα με αυτό το τιπ ο Δάσκαλος
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.110
- Πόντοι
- 48.067
κυρ.Γιάννη μας άφησε μυστήριο κενό στο κόψιμο νυχιώνε των χεριώνε, αλλά πιστεύω ότι λογικά και μάλλον θα το εννοεί ο μέγας ξεκλειδωτής.
Πιο πολυ σημασια εχει να ειναι κομμενα τα νυχια των ποδιων, γιατι αυτο ? ιδου η απαντηση, τεκμηριωμενη παντα..
Στη σταση 69 η κορασιδα κοιταζει τα δαχτυλα των ποδιων μας για να παιρνει τα κεντρα της και να εχει ισιο το κεφαλι στη πιπα.
Αν δει κατι ασχημο και αποκρουστικο θα σου κανει πιπα με κλειστα ματια ....και ισως πονεσεις.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.623
- Πόντοι
- 40.423
πάρα πολύ χρήσιμη πληροφορία, την οποία δεν είχα σκεφτεί ποτέ.Πιο πολυ σημασια εχει να ειναι κομμενα τα νυχια των ποδιων, γιατι αυτο ? ιδου η απαντηση, τεκμηριωμενη παντα..
Στη σταση 69 η κορασιδα κοιταζει τα δαχτυλα των ποδιων μας για να παιρνει τα κεντρα της και να εχει ισιο το κεφαλι στη πιπα.
Αν δει κατι ασχημο και αποκρουστικο θα σου κανει πιπα με κλειστα ματια ....και ισως πονεσεις.
ευχαριστώ μέγα ξεκλειδωτή

άσχετο... άμα φοράω κάλτσα, καθαρή φρεσκοπλυμμένη και βαμβακερή πάντα με μαλακτικό καρύδας, υπάρχει πρόβλημα ?
Reuzel
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.780
- Πόντοι
- 1.336
εγώ, αν και έχω πανέμορφα δάχτυλα, φοράω πάντα κάλτσες για να είναι πιο άνετη η πουτάνα αλλά και εγώ, χωρίς να ανησυχώ μη ξενερώσει. Φροντίζω όμως οι κάλτσες να έχουν ωραίο ύφασμα και να είναι καθαρέςΠιο πολυ σημασια εχει να ειναι κομμενα τα νυχια των ποδιων, γιατι αυτο ? ιδου η απαντηση, τεκμηριωμενη παντα..
italaki
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 19.634
- Πόντοι
- 3.506
Θα διδάσκεται στα σχολεία σύντροφε......Εγώ πάω για φωτοτυπίες και δερματοδεση.
Δεν το χάνω ρε πουστη μου αυτό θα γίνει βιβλίο για την βιβλιοθήκη μου και παρακαταθήκη στα εγγόνια μου....
Τέλος..
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.623
- Πόντοι
- 40.423
δικός μου είσαι εσύ μάστοραεγώ, αν και έχω πανέμορφα δάχτυλα, φοράω πάντα κάλτσες για να είναι πιο άνετη η πουτάνα αλλά και εγώ, χωρίς να ανησυχώ μη ξενερώσει. Φροντίζω όμως οι κάλτσες να έχουν ωραίο ύφασμα και να είναι καθαρές

αλλά κάτσε να φωνάξουμε και τον ειδικό στις κάλτσες @gamawmetiskaltses να μας πει την πιο έμπειρη γνώμη του σαφώς ένεκα νικνεημ.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.110
- Πόντοι
- 48.067
Ο σταυρός είναι το ζουμί.
Αλήτης στο δρόμο του θεού, τρελαίνονται οι σεξεργάτριες με κάτι τέτοια μιξ γκριλ...
Και η Μαρια η Μαγδαληνη πορνη ηταν, πολλες κορασιδες νομιζουν οτι εχουν κατι κοινο μαζι της, θα εχεις παρατηρησει πολλα κουζινακια να ειναι γεματα εικονες της παναγιας μεσα, κανουν αμαρτια για να μη λειψει τιποτα στο παιδι τους . Φορωντας το σταυρό δειχνεις οτι και εσυ εχεις τις αμαρτιες σου αλλα κατα βαθος εχεις καλο σκοπο. Τους δινεις σημασια οπως εδωσε και ο Χριστος στη Μαγδαληνη.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 557
- Like
- 90.110
- Πόντοι
- 48.067
εγώ, αν και έχω πανέμορφα δάχτυλα, φοράω πάντα κάλτσες για να είναι πιο άνετη η πουτάνα αλλά και εγώ, χωρίς να ανησυχώ μη ξενερώσει. Φροντίζω όμως οι κάλτσες να έχουν ωραίο ύφασμα και να είναι καθαρές
μπορεις να το κανεις και αυτο, απλα οι πιο πολυ μυστες ειναι ξυπολητοι στο κρεβατι.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.623
- Πόντοι
- 40.423