Spiderw
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2022
- Κριτικές
- 16
- Like
- 3.559
- Πόντοι
- 1.436
Ναι οκ ....για διευκρίνηση!!!είπαμε ανάλογα την ηλικία
Ναι οκ ....για διευκρίνηση!!!είπαμε ανάλογα την ηλικία
Τύπε σε κόβω αδιάφορο ως προς τη γνώση...Eμένα μου είπε τέσσερεις φορές, χωρίς παρεξήγηση. Και μια ερώτηση, με τι στον πούτσο ασχολείστε ρε αλάνια;
Ναι δεν είναι όλοι των γραμμάτων όπως εμείς!!!Τύπε σε κόβω αδιάφορο ως προς τη γνώση...
Δια βίου μάθηση
Πες ταΝαι δεν είναι όλοι των γραμμάτων όπως εμείς!!!
Εγω νομιζα το αναποδο..
Για ποιο λογο να ασχοληθεις να "ξεκλειδωσεις" πουτανα του 10ρικου ή 20άρικου ??
Τύπε όμως πήγαινέ το πιο γρήγορα γιατί με αυτό το ρυθμό τα τιπς θα εφαρμοστούν απ'τα εγγόνια μας...Έχετε συνηθίσει και σας έχει γινει τρόπος ζωής να γαμάτε ενα πτωμα για 7,5 λεπτα , μετα να πηγαίνετε σπίτι να τον παίζετε. Εγω με τα 69 tips μου θα σας μαθω να γαματε το μυαλο της ιερόδουλης και να φεύγετε πλήρως ικανοποιημένοι.![]()
Με την ικανοποιηση ξενων μουνιων.............Eμένα μου είπε τέσσερεις φορές, χωρίς παρεξήγηση. Και μια ερώτηση, με τι στον πούτσο ασχολείστε ρε αλάνια;
Μπορεις να βγαινεις για ποτακι...και να γαμας αλλες και να γουσταρουν κιολας...Έχετε συνηθίσει και σας έχει γινει τρόπος ζωής να γαμάτε ενα πτωμα για 7,5 λεπτα , μετα να πηγαίνετε σπίτι να τον παίζετε. Εγω με τα 69 tips μου θα σας μαθω να γαματε το μυαλο της ιερόδουλης και να φεύγετε πλήρως ικανοποιημένοι.![]()
Δώσε πονοοο !!!Ναι αυτο που είπες με έφτιαξε...Έχετε συνηθίσει και σας έχει γινει τρόπος ζωής να γαμάτε ενα πτωμα για 7,5 λεπτα , μετα να πηγαίνετε σπίτι να τον παίζετε. Εγω με τα 69 tips μου θα σας μαθω να γαματε το μυαλο της ιερόδουλης και να φεύγετε πλήρως ικανοποιημένοι.![]()
Το νημα επρεπε να λεει...
Πως να ξεκλειδωσετε τις ελληνιδες....
Η πως να γαματε αβερτα ελληνιδες αλλα παω πασο...
Βρες αλοδαπες...εσυ χαχαχαοι ελληνιδες ειναι καμμενα χαρτια, κατεστραμενες προσωπικοτητες, ψυχικα σκουπιδια. κλασμενες τις εχω..![]()
Μαζι σου....σε ολα φιλαρακι....αλλα σαν τις ανεξαρτητες δεν εχει χαχαΤο μονο που εχει μεινει στον αντρα ειναι η αξιοπρεπεια, οι ελληνιδες θελουν να μας την παρουν και αυτη και να μας ριξουν στο βοθρο εκει που ειναι αυτες ! Εμεις γαμαμε στα μπουρδελα και ειμαστε αξιοπρεπεις !
Ειμαστε κυριοι δεν χρωσταμε σε κανεναν και σε καμμια τιποτα και δεν ενοχλουμε κανενα![]()
Nόμιζα ότι κάναμε ομαδική εργασία κι είπα να κάνω λίγο χιούμορ για ξεκούραση...επίσης προτιμώ να κάνω πλάκα παρά να αραδιάζω "κατορθώματα" με τάνες ή μη.Τύπε σε κόβω αδιάφορο ως προς τη γνώση...
Δια βίου μάθηση
Ρε τύπε...Nόμιζα ότι κάναμε ομαδική εργασία κι είπα να κάνω λίγο χιούμορ για ξεκούραση...επίσης προτιμώ να κάνω πλάκα παρά να αραδιάζω "κατορθώματα" με τάνες ή μη.
Το ξέρω μύστη μου, το σχολιάκι σίγουρα δεν πήγαινε σ'εσένα, εσύ το μόνο κακό που έχεις είναι ότι είσαι ΠαναθηναϊκόςΡε τύπε...
Κι εγω πλάκα κάνω, χαλαρα
Αρέσκομαι στην τελειότηταΤο ξέρω μύστη μου, το σχολιάκι σίγουρα δεν πήγαινε σ'εσένα, εσύ το μόνο κακό που έχεις είναι ότι είσαι Παναθηναϊκός![]()