Νέα

Ξεκλείδωμα πουτάνας, πώς γίνεται;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 528
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.885
Πόντοι
16.131
Σωστά αλλά μόλις και αφού την ξεκλειδώσεις παίζει και να σε παρακαλάει αυτή να τη λες και να μην προλαβαίνεις μά!
ειδικα αν την εχεις πει οτι εισαι το ταδε μελος του bou και δεν εχει πεσει το λιγοτερο γονατιστη να εκλιπαρει εισαι αποτυχημενος :embarrased: μετα απο ολο αυτο στελνεις μυνημα στον αντισθενη να σε μπαναρει :headbaning1::headbaning2:

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.383
Πόντοι
3.246
ειδικα αν την εχεις πει οτι εισαι το ταδε μελος του bou και δεν εχει πεσει το λιγοτερο γονατιστη να εκλιπαρει εισαι αποτυχημενος :embarrased: μετα απο ολο αυτο στελνεις μυνημα στον αντισθενη να σε μπαναρει :headbaning1::headbaning2:
Συνοψίζοντας

Α. Ξεκλειδώνεις το θεσπέσιο πουτανί της επιλογής σου με όποιον τρόπο επιλέγεις να σου ταιριάζει καλύτερα
Β. Προσέχεις να μην την αποκαλέσεις πουτανί προτού βεβαιωθείς ότι ξεκλειδώθηκε
Γ. Κάνεις ότι λέει το γράμμα
Δ. Τώρα σε παρακαλάει να την πεις μαναράκι σου αλλά εσύ την λες τρελλή μου αγάπη αγιάτρευτη και μαύρη μου τουλίπα.
Ε. Λογκάρεις κι επιδεικνύεις ταυτότητα μέλους και τίτλο ευγενείας μπού:confused::headbang:
Στού. Συνειδητοποιείς ότι έχεις κάνει μακακία και τρέχεις για αυτοκριτική, οπότε
Ζού. Ξανά μανά πτην αρχήνα:jealous::knuppel::sad2::grouphug:
Όλα αυτά στο περίπου βέβαια.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.875
Πόντοι
3.846
Υπάρχει ο κίνδυνος μετά να σου ζητήσει σχέση, να τη βαρεθεις σε βάθος χρόνου και μετά να τρέχεις να ξεκλειδώνεις άλλη. Φαύλος κύκλος!

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
29
Like
9.437
Πόντοι
3.446
Ολα παίζουν ρόλο στο να ''ξεκλειδώσεις'' τον άλλον. Δεν αρκεί ούτε μόνο η εμφάνιση, ούτε μόνο το χρήμα. Χρειάζονται πολλά παραπάνω. Και το βασικό είναι να ταιριάξεις με τον άλλον, να ταιριάξουν τα χνώτα σας να το πω απλά και κατά την διάρκεια του αγώνα , αλλά και πριν ή μετά απο αυτόν, οπως σωστά ειπώθηκε απο συναδέλφους. Να έχετε δηλαδή κάποια χημεία, κάποια κοινά ενδιαφέροντα, κάτι να πείτε , πέρα απο το να κάνετε.
Φυσικά και δεν γίνεται να ταιριάζουμε όλοι με όλους, αυτό ειναι δεδομένο. Εσύ μπορεί να τα κάνεις όλα σωστά ας πούμε, αλλά ο άλλος να μην έχει την ιδια καλή εντύπωση και να περιμένει απλώς να περάσει η ώρα για να φύγει. Οπότε εσύ απλά συμπεριφέρεσαι σωστά όπως πρέπει σε ένα ραντεβού και οτι ειναι να έρθε ι θα έρθει. Αλλιώς θα προσπεράσει. Και αν περάσεις τόσο καλά , επαναλαμβάνεις το ραντεβού και σιγά σιγά χτίζεται μια ομορφη σχέση που και οι δύο περνάνε καλά έχοντας βρει τα κουμπιά του άλλου .:hi:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Να έχετε δηλαδή κάποια χημεία, κάποια κοινά ενδιαφέροντα, κάτι να πείτε , πέρα απο το να κάνετε.
Τυπε, αυτό δεν μπορεί να γίνει εύκολα όταν η άλλη δε μιλάει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά πέρα από τις βασικές λέξεις της δουλειάς της. Εδώ τις ρωτάς πόσο καιρό είναι Ελλάδα και δεν καταλαβαίνουν.. Άντε να τις ρωτήσεις ενδιαφέροντα. Που και να καταλάβαιναν, αμφιβάλλω αν κάνουν τίποτα όταν δε γαμιούνται.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.669
Πόντοι
3.936
τι μου θυμισες τωρα εχω κανει στην σαμο το 1990 μεντες χεσαμε μες στον χειμωνα ...χαθηκε να μας πανε καλοκαιρι να κανουμε και ηλιοθεραπεια και να εχει κανα γκομενακι ξεβρακωτο
79 τυεθ στα πρώην τουριστικά μπαγκαλοους (φυλής λεγόταν) δίπλα από τον Φραντζέσκο( ποτοποιία) και μια ανασα πάνω απ την παραλία (αγ. Μαρκέλλα) η απόλυτη χλιδή+ ρεκλα- ίσως απ' τα πιο βυσματικα της χώρας πρέπει να ήταν.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.885
Πόντοι
16.131
79 τυεθ στα πρώην τουριστικά μπαγκαλοους (φυλής λεγόταν) δίπλα από τον Φραντζέσκο( ποτοποιία) και μια ανασα πάνω απ την παραλία (αγ. Μαρκέλλα) η απόλυτη χλιδή+ ρεκλα- ίσως απ' τα πιο βισματικα της χώρας πρέπει να ήταν.
79 μεθ που την ξερεις??

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.669
Πόντοι
3.936

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.885
Πόντοι
16.131
Όχι 79 μεθ πυροβολικού στο Καρλόβασι που είναι κ το πανεπιστήμιο - 79 τυεθ (υγειονομικό) στο Βαθύ ( στην πρωτεύουσα) του νησιού.
α οκ τι σειρα ησουν φιλε εγω 198

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Συνοψίζοντας

Α. Ξεκλειδώνεις το θεσπέσιο πουτανί της επιλογής σου με όποιον τρόπο επιλέγεις να σου ταιριάζει καλύτερα
Β. Προσέχεις να μην την αποκαλέσεις πουτανί προτού βεβαιωθείς ότι ξεκλειδώθηκε
Γ. Κάνεις ότι λέει το γράμμα
Δ. Τώρα σε παρακαλάει να την πεις μαναράκι σου αλλά εσύ την λες τρελλή μου αγάπη αγιάτρευτη και μαύρη μου τουλίπα.
Ε. Λογκάρεις κι επιδεικνύεις ταυτότητα μέλους και τίτλο ευγενείας μπού:confused::headbang:
Στού. Συνειδητοποιείς ότι έχεις κάνει μακακία και τρέχεις για αυτοκριτική, οπότε
Ζού. Ξανά μανά πτην αρχήνα:jealous::knuppel::sad2::grouphug:
Όλα αυτά στο περίπου βέβαια.

Ειναι πολυ νωρίς για να συνοψίσουμε.
Είμαστε ακομα στο Tip2.
Στο Tip 69 θα εχει ξεκλειδωθει οριστικά η ιεροδουλη. Διαβαζε σχολαστικά.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.669
Πόντοι
3.936
εισαι νεοτατος πηγες τις πολυ καλες εποχες στην ουγκαντα
Άρα πηγές το '86 εκεί; Αν ναι, πρέπει να ήταν τότε πηχτρα στον τουρισμό από τουρίστριες σε στυλ Μύκονος,-μετά τους έδιωξαν οι Σάμιοι με τον τρόπο τους- από το '95 κ έπειτα και έγιναν τα πράγματα πιο οικογενειακά από τουρισμό.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.885
Πόντοι
16.131
Άρα πηγές το '86 εκεί; Αν ναι, πρέπει να ήταν τότε πηχτρα στον τουρισμό από τουρίστριες σε στυλ Μύκονος,-μετά τους έδιωξαν οι Σάμιοι με τον τρόπο τους- από το '95 κ έπειτα και έγιναν τα πράγματα πιο οικογενειακά από τουρισμό.
το 89 φιλε μου... ειχε γερμανους αλλα ψοφια πραγματα λιγο το κοκκαρι τα υπολοιπα ηταν ξερα τελειως

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.885
Πόντοι
16.131
Είμαστε ακομα στο Tip2.
δυσκολα πραγματα μας βαζεις αδελφε

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Κάτι μου λέει ότι το νήμα θα ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα και συμμετοχή το νόμο του Πικερ. Εδώ δε μιλάμε για ένα νόμο, αλλά για νομοθεσία.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
2.131
Πόντοι
456
Είμαστε ακομα στο Tip2.
Ευγενική παράκληση. Αν είναι εύκολο τα tips να έρχονται λίγο γρήγορα γιατί μέχρι να φτάσουμε στο 69 τι θα κάνουμε?

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Κάτι μου λέει ότι το νήμα θα ξεπεράσει σε επισκεψιμότητα και συμμετοχή το νόμο του Πικερ. Εδώ δε μιλάμε για ένα νόμο, αλλά για νομοθεσία.

Και λιγο λες..

Screenshot_20250403_135454_Google.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom