TIP No2
Πηγαινουμε μονοι μας στον οικο και οχι αντροπαρέα.
Οι παντρεμενοι βγαζετε τη βερα γάμου.
Προσπαθηστε να πληρωσετε μπροστα στην κορασιδα και φροντιστε το
πορτοφολι να εχει μεσα αρκετα χαρτονομισματα .
Οι γυναικες δεν ξεχνανε ποτε ποιος αντρας εχει λεφτα.
Δε ζητατε ποτέ εξτρα υπηρεσιες απο το πρωτο δωματιο με την κορασιδα.
Μεσα στο δωματιο μη μιλατε πολυ και μην κανετε ανακριση στην ιεροδουλη.
Την πρωτη μας φορα με την ιεροδουλη που θελουμε να ξεκλειδωσουμε
περναμε δωματιο - γαμαμε - και φευγουμε.
Στο τελος λεμε μονο "Ησουν πολυ καλη, ευχαριστω".
Χωρίς να διαφωνώ απαραίτητα κάπου , θα σου πώ μια δυό παρατηρήσεις.
Μου έχει τύχει ας πούμε να έχω τρομερή χημεία/επικοινωνία κλπ με αρκετές κοπέλες από την πρώτη ήδη συνάντηση. Αυτό το αρχικό κατιτίς μπορεί να αυγατίσει αλλά σε κάποιες περιπτώσεις έχει τύχει να χαλάσει ήδη από τη δεύτερη φορά. Αλλά και που χάλασε πες τη δεύτερη ή κι αν ήταν μάπα η πρώτη, για μένα δε σημαίνει κάτι απαραίτητα γιατί μπορεί να παίξει ανατροπή στην επόμενη , αρκεί να μου κάνει κάποιο κλικ η στιγμή ότι αυτό θέλω και θα το παλέψω ή να δώ κάποια ανταπόκριση στο σαλόνι κλπ.
Τί εννοώ, απλά κάποιοι μπορεί να γουστάρουν να λειτουργούν πιο χαοτικά ή με λιγότερες ή και διαφορετικές προδιαγραφές ...αλλά με στόχο παρ' όλα αυτά.
Δηλαδή οκ εσύ δίνεις κάποια τίπς που έχεις δει να λειτουργούν στις δικές σου φάσεις κι ώς προς τα δικά σου ζητούμενα και καλά κάνεις, όμως μην ξεχνάς ότι δε λειτουργούν όλοι ούτε και όλες με τον ίδιο τρόπο .
Επίσης,δε θεωρούν όλοι ως ξεκλείδωμα τις ίδιες ανταποκρίσεις ούτε κι έχουν τα ίδια ζητούμενα από μια κοπέλα για να θεωρήσουν τη φάση "επιτυχημένη".
Κατά τ'άλλα συμφωνώ σε πολλά που γράφεις ως εδώ τλχστν, με τον αστερίσκο ότι είναι οκ να τα έχει κάποιος κατά νού... μεν, αλλά χαλαρά δε.
Ο Πικερισμός που αναφέρθηκε προηγουμένως έπασχε από ακραία τυποποίηση,ανταγωνιστική διάθεση και τάσεις ισοπέδωσης και απαξίωσης των άλλων(και μεταξύ άλλων), απ' όσο θυμάμαι.