dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 45.771
- Πόντοι
- 22.936
Τι δεν θα έκαναΔεν θα το έκανες..
![]()
Τι δεν θα έκαναΔεν θα το έκανες..
![]()
εισαι σε αλλο επιπεδο....η απλα εισαι κουτοπονηρος..........η και αφελης............οποτε πασο !!!!!!!να πω κι εγώ κάτι...
πολύ πολύ συχνά και για τις περισσότερες κορασίδες, δύσκολη δεν είναι τόσο η ώρα του σεξ όσο ο χρόνος πριν, μετά και στα ενδιάμεσα.
εκεί που πρέπει να συνυπάρχουν με τον καθένα μας, με τα καλά του και τα κακά του, με τα χούγια του, τις αγκυλώσεις του, τα ψυχολογικά του, τα θέλω του...
για κάντε έναν συνειρμό
εισαι σε αλλο επιπεδο....η απλα εισαι κουτοπονηρος..........η και αφελης............οποτε πασο !!!!!!!
δεν μπορεις αυτο το κακο........
σε ακούω
Για κάτσε ρε φίλε..
σε ακούω
δε βγάζεις νόημα...αν θες μίλα ή για πάντα σώπαδεν μπορεις αυτο το κακο........
τύπε που κολλάει αυτό?Για κάτσε ρε φίλε..
Δηλαδή το γεγονος οτι 1 ωρα ισοδυναμεί με μια εβδομάδα απο την δική μας εργασια ;
Σε ακούω εγω.
Οχι..δε βγάζεις νόημα...αν θες μίλα ή για πάντα σώπα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τύπε που κολλάει αυτό?
κατάλαβες τι έγραψα?
πρεπει να εισαι μεγαλος φιλοσοφος!!!!!!!!!!!!!! πραγματικα αυτα που γραφεις ειναι για μελετη!!!!!!!! δεν σου κανω πλακα!!!!!! ας σταματησουν λοιπον τις χάρες!!!!!!!!!δε βγάζεις νόημα...αν θες μίλα ή για πάντα σώπα
τύπε που κολλάει αυτό?
κατάλαβες τι έγραψα?
εννοώ λοιπόν όχι ότι μας κάνουν χάρη, αλλά πως όταν σε ραντεβού μιας ώρας το πρόβλημα είναι περισσότερο η 'παρέα' και λιγότερο το σεξ αυτό καθ'αυτό, τι σημαίνει να είστε μαζί μια βδομάδα διακοπέςΟχι..
Χαρη μας κάνουνε ?
είμαι...πρεπει να εισαι μεγαλος φιλοσοφος!!!!!!!!!!!!!! πραγματικα αυτα που γραφεις ειναι για μελετη!!!!!!!! δεν σου κανω πλακα!!!!!! ας σταματησουν λοιπον τις χάρες!!!!!!!!!
Ναι σε αυτό συμφωνω. Οσο αναφορά εμένα :εννοώ λοιπόν όχι ότι μας κάνουν χάρη, αλλά πως όταν σε ραντεβού μιας ώρας το πρόβλημα είναι περισσότερο η 'παρέα' και λιγότερο το σεξ αυτό καθ'αυτό, τι σημαίνει να είστε μαζί μια βδομάδα διακοπές
εσυ ποια θα διαλεξεις???είμαι...
επίσης διάβασε και πιο πάνω την απάντηση στον άλλον
Αν κατάλαβα εδώ μιλάμε για "υποθετικές διακοπές για πάντα" που θα έλεγε και ο Καρβέλας. Εσύ το πήγες τι θα έκαναν αν έπρεπε να συμβιώσουν για μια εβδομάδα μαζί;να πω κι εγώ κάτι...
πολύ πολύ συχνά και για τις περισσότερες κορασίδες, δύσκολη δεν είναι τόσο η ώρα του σεξ όσο ο χρόνος πριν, μετά και στα ενδιάμεσα.
εκεί που πρέπει να συνυπάρχουν με τον καθένα μας, με τα καλά του και τα κακά του, με τα χούγια του, τις αγκυλώσεις του, τα ψυχολογικά του, τα θέλω του...
για κάντε έναν συνειρμό
Μια βδομάδα διακοπές όλη μέτα μαζί συμβίωση είναιΑν κατάλαβα εδώ μιλάμε για "υποθετικές διακοπές για πάντα" που θα έλεγε και ο Καρβέλας. Εσύ το πήγες τι θα έκαναν αν έπρεπε να συμβιώσουν για μια εβδομάδα μαζί;
Άσε τα άτομα να ζήσουν τη φαντασίωσή τους.
Ετσι όπως το λες δεν είναι η κατάλληλη επεξήγηση.Αν κατάλαβα εδώ μιλάμε για "υποθετικές διακοπές για πάντα" που θα έλεγε και ο Καρβέλας. Εσύ το πήγες τι θα έκαναν αν έπρεπε να συμβιώσουν για μια εβδομάδα μαζί;
Άσε τα άτομα να ζήσουν τη φαντασίωσή τους.
Μην μπερδεύεσαι με τον τιτλο : Μια εβδομαδα διακοπές.
Το μεγαλύτερο ποσοστο των πελατών δεν μπορει να το προσφέρει.
Σε γενικές γραμμές βρίσκω λάθος να πληρώνει κανείς 2κ πάνω κάτω την ημέρα συν έξοδα (φαγητό, διαμονή, ποτά, δωράκια) μόνο και μόνο για να φλεξάρει γκόμενα.εσυ ποια θα διαλεξεις???
Προφανώς και το ερώτημα που είναι εμμεσο είναι το εξής :Σε γενικές γραμμές βρίσκω λάθος να πληρώνει κανείς 2κ πάνω κάτω την ημέρα συν έξοδα (φαγητό, διαμονή, ποτά, δωράκια) μόνο και μόνο για να φλεξάρει γκόμενα.
Μπορεί εκεί που βρίσκετα να κανονιζει ραντεβού κάθε μέρα με το 1/5 των χρημάτων.
Τώρα αν έχεις μπκκικίνι και στα παπάρια σου, θεωρώ πως μόνη περίπτωση να δουλέψει σωστά το πράμα είναι με στανταράκι, που υπάρχει οικειότητα, χημεία ίσως, και προφανώς επίσης κάπου "τα βρίσκετε", και πάντα με την προυπόθεση ότι κι οι δύο γνωρίζουν να κρατάνε τη θέση τους.
Προφανώς λοιπόν δεν θα πω όνομα