Magi
Mistress
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 14
- Like
- 17.000
Για πρωινο προβατινα να εχουμε αντισώματα με δαύτους ......αστα ανακατωμενα, κραχτης ειναι![]()

Για πρωινο προβατινα να εχουμε αντισώματα με δαύτους ......αστα ανακατωμενα, κραχτης ειναι![]()

Το Ψηφιακό Πελατολόγιο θα τεθεί σύντομα σε λειτουργία, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες καταγράφουν και δηλώνουν τους πελάτες τους. Το νέο σύστημα αντικαθιστά τα παραδοσιακά χειρόγραφα Βιβλία Πελατών, προσφέροντας μια ψηφιακή λύση που ενσωματώνει σύγχρονες τεχνολογίες για την ενίσχυση της διαφάνειας, τη μείωση της γραφειοκρατίας και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.Γιατρε ειμαι στον πρωτο καφε ...και δεν μπορω να καταλαβω ...μπας και ειναι κραχτης για κουβεντα? Η να φτιαξω τη χωρίστρα![]()
e-pelates.gr
Τυπε ευγε που ενημερώνεσαι και μαζι σου μαθαίνουμε και εμεις ...Το Ψηφιακό Πελατολόγιο θα τεθεί σύντομα σε λειτουργία, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες καταγράφουν και δηλώνουν τους πελάτες τους. Το νέο σύστημα αντικαθιστά τα παραδοσιακά χειρόγραφα Βιβλία Πελατών, προσφέροντας μια ψηφιακή λύση που ενσωματώνει σύγχρονες τεχνολογίες για την ενίσχυση της διαφάνειας, τη μείωση της γραφειοκρατίας και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
Πρόκειται για ένα υποχρεωτικό ψηφιακό αρχείο πελατών που θα τηρούν συγκεκριμένοι κλάδοι ελευθέρων επαγγελματιών και επιτηδευματιών. Το σύστημα θα παρακολουθείται σε πραγματικό χρόνο από την ΑΑΔΕ, επιτρέποντας διασταυρώσεις για την καλύτερη φορολογική συμμόρφωση.
Με το Ψηφιακό Πελατολόγιο, οι επαγγελματίες αποκτούν πρόσβαση σε προηγμένες λειτουργίες, όπως:
- Καταχώριση νέων πελατών Ψηφιακό Πελατολόγιου με γρήγορη και εύκολη διαδικασία
- Ακύρωση ψηφιακού πελατολογίου χωρίς χειροκίνητη υποβολή εγγράφων, μειώνοντας τη γραφειοκρατία
- Συσχέτιση εγγραφών με αποδείξεις και παραστατικά, για πλήρη φορολογική διαφάνεια
- Αναφορές και αναλυτικά στατιστικά στοιχεία που αφορούν τις εισερχόμενες και εξερχόμενες επισκέψεις των πελατών, καθώς και την κατάσταση τους – ποιες είναι κλειστές (ολοκληρωμένες) και ποιες παραμένουν ανοιχτές στην επιχείρηση.
![]()
Ψηφιακό Πελατολόγιο | e-pelates - Ψηφιακό Πελατολόγιο
Ψηφιακό Πελατολόγιο για συνεργεία, φανοποιεία, πλυντήρια και ενοικιάσεις αυτοκινήτων. Οργανώστε εύκολα τους πελάτες σας, διαχειριστείτε κρατήσεις και παραστατικά, με πλήρη συμμόρφωση ΑΑΔΕ!e-pelates.gr
Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει επέκταση το καλοκαίρι στις επιχειρήσεις που διοργανώνουν δεξιώσεις και εκδηλώσεις, όπως γάμους, βαφτίσεις και πάρτι και διεύρυνση της λίστας έως το τέλος του 2025 με γυμναστήρια, κέντρα αισθητικής και φυσικοθεραπευτήρια, σχολές χορού, ξενοδοχεία και οργανωμένα καταλύματα.![]()
Έρχεται το ψηφιακό πελατολόγιο - Ποιους επαγγελματίες σκανάρει το ηλεκτρονικό «μάτι» της ΑΑΔΕ
Πρεμιέρα με επιχειρήσεις στο κλάδο των αυτοκινήτων - Η ΑΑΔΕ θα «βλέπει» online τα αυτοκίνητα σε συνεργεία, πάρκινγκ, εταιρείες ενοικίασης, πλυντήρια οχημάτων για χτύπημα της φοροδιαφυγήςwww.emakedonia.gr
Καταλαβες ? προκαλεις αναστατωση πρωι πρωι..κατσε καμια ωριτσα και η καφεΐνη δεν ειναι θεοςΔηλαδή όποιος πάει σε οίκο ανοχής ή μασατζιδικο θα των παίρνουν φωτογραφία !!!

Για εμας εχουμε χρονο, τελος 2025. αρα απο το 2026, το θεμα ειναι που παμεΤυπε ευγε που ενημερώνεσαι και μαζι σου μαθαίνουμε και εμεις ...
ΟΜΩΣ εγραψες
Καταλαβες ? προκαλεις αναστατωση πρωι πρωι..κατσε καμια ωριτσα και η καφεΐνη δεν ειναι θεος![]()
....χωρια που μιλαει για αυτοκινητα σε συνεργεια, πλυντηρια, παρκινγκ, ενοικιασεις κτλ, ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!!!Τυπε ευγε που ενημερώνεσαι και μαζι σου μαθαίνουμε και εμεις ...
ΟΜΩΣ εγραψες
Καταλαβες ? προκαλεις αναστατωση πρωι πρωι..κατσε καμια ωριτσα και η καφεΐνη δεν ειναι θεος![]()
τυπε εγω βαζω μπουκαλια πετρες ...να μαζευτούμε να δουμε τι εχει ο καθενας και παμε ..δεν τον εχω με την κουβεντα με τα μουνοσκυλα εδω και χρονια ...εχω προβλημα βαραω το μεσαίο δαχτυλο οταν γραφω για αυτους ...οποτε οταν βγεις απο το πληκτρολόγιο εγω ειπα τι προφέρω ....σου ανοιγω δρομο να βρεις τους υπόλοιπους ..Για εμας εχουμε χρονο, τελος 2025. αρα απο το 2026, το θεμα ειναι που παμε
Kαλε μου φίλε διάβασες το κείμενο??? Αναφέρεται για επαγγελματίες όπου κόβουν τιμολόγια για συνεργία,, πλυντήρια,, ηλεκτρολογία,,και για άλλα όπου θα μπορούν να σκασναρουν την πινακίδα του ιχ και για επαγγελματίες όπου κόβουν τιμολόγια με αφμ...Για εμας εχουμε χρονο, τελος 2025. αρα απο το 2026, το θεμα ειναι που παμε

Πανούλη έχω δώσει λύση ήδη από το πρωί

Σιγά το πρόβλημα τύπε
Το πολύ πολύ κολλάμε μία μουστάκα
![]()
ο πανουλης ειναι στην σαντορινη τωρα με το girl αριαδνηΠανούλη έχω δώσει λύση ήδη από το πρωί
Δεν παρακολουθείς![]()

για διαβασε το 2ο λινκ μεχρι τελη 25....γτ ρε αρχοντα, ΙΧ εισαι?!?!?!![]()
δηλαδη τι θα κερδισω ? δεν πατε καλα....αστα ανακατωμενα, κραχτης ειναι![]()
ναι σωσταKαλε μου φίλε διάβασες το κείμενο??? Αναφέρεται για επαγγελματίες όπου κόβουν τιμολόγια για συνεργία,, πλυντήρια,, ηλεκτρολογία,,και για άλλα όπου θα μπορούν να σκασναρουν την πινακίδα του ιχ και για επαγγελματίες όπου κόβουν τιμολόγια με αφμ...![]()
Καλέ μου φίλε έμενα με ανάγκασαν με το σύστημα τής ηλεκτρονικής τιμολογήσεις να ξοδέψω 2.000 ευρό για καινούργιο εξοπλισμό,από υπολογιστή μέχρι και ταμιακή μηχανή και να δίνω και 200 ευρό κάθε χρόνο στην εταιρεία που συνεργάζομαι που ειμαι μικρή επιχείριση άρα θα γίνει όπου μπορούν.ναι σωστα
Στο μεταξύ το φθινόπωρο αναμένεται να ξεκινήσει η υποχρεωτική ηλεκτρονική τιμολόγηση στις συναλλαγές μεταξύ των επιχειρήσεων. Η αρχή θα γίνει με τις μεγάλες επιχειρήσεις και θα ακολουθήσουν οι μικρότερες.
μετα ?? θα μεινουν εκει νομιζεις

στο ειπα ελα να σε εξαγορασω να σε βαλω στον ομιλο που εχω στην κατοχη μου και δεν ηθελες σου φανηκαν λιγα τα 200μμυριαΚαλέ μου φίλε έμενα με ανάγκασαν με το σύστημα τής ηλεκτρονικής τιμολογήσεις να ξοδέψω 2.000 ευρό για καινούργιο εξοπλισμό,από υπολογιστή μέχρι και ταμιακή μηχανή και να δίνω και 200 ευρό κάθε χρόνο στην εταιρεία που συνεργάζομαι που ειμαι μικρή επιχείριση άρα θα γίνει όπου μπορούν.![]()

Ρε τύπε τόση ώρα μιλάς σοβαρά, χωρίς να τρολλάρεις;ναι σωστα
Στο μεταξύ το φθινόπωρο αναμένεται να ξεκινήσει η υποχρεωτική ηλεκτρονική τιμολόγηση στις συναλλαγές μεταξύ των επιχειρήσεων. Η αρχή θα γίνει με τις μεγάλες επιχειρήσεις και θα ακολουθήσουν οι μικρότερες.
μετα ?? θα μεινουν εκει νομιζεις
Αν γινει αυτη στις πιατσες τη γαμησα θα φαινομαι παντουΔηλαδή όποιος πάει σε οίκο ανοχής ή μασατζιδικο θα των παίρνουν φωτογραφία !!!
Έχεις πάει ποτέ ... incall ... σε ct ;;;Δηλαδή όποιος πάει σε οίκο ανοχής ή μασατζιδικο θα των παίρνουν φωτογραφία !!!