Στο δεύτερο λινκ που έχει, έχει φωτογραφίες σώματος. Απλή καθημερινή γυναίκα, στο πρόσωπο είναι αρκετά όμορφη με γαλάζια μάτια. Μειονέκτημα δεν μιλάει καθόλου αγγλικά, οπότε συνεννόηση μόνο με Βαιμπερ στα αγγλικά, ώστε να μπορεί να το μεταφράζει. Εμένα είναι από τα στανταρακια μου, όταν θέλω υποτακτικό στυλ, όχι ξύλο και τέτοια βέβαια, αλλά φιστινγκ, βαθιά τσιμπούκια και πρωκτικό να χτυπάνε οι μπάλες στα κωλομαγουλα αδιαμαρτύρητα και τελείωμα μέχρι σταγόνας στο στόμα.
Καλημέρα κύριοι. Έχει συναντηθεί κάποιος με την συγκεκριμένη κυρία? Έστειλα mail μου απάντησε με υπηρεσίες:
Normal (έτσι το ονομάζει)
45 λεπτά, 50 ευρώ ένα πιστόλι
60 λεπτά, 70 ευρώ για 2 φορές
90 λεπτά, 100 ευρώ 3 φορές
Αυτό δεν περιλαμβάνει πρωκτικό, φιλιά στο στόμα και τελείωμα στόμα
Full
45 λεπτά, 70 ευρώ ένα πιστόλι
60 λεπτά, 100 ευρώ για 2 φορές
90 λεπτά, 140 ευρώ 3 φορές
Αυτό περιλάβει τα πάντα αποτι λέει
Αναφέρει ότι έχει χώρο κοντά στο μετρό Λαρίσης αλλά πάει και σε ξενοδοχείο.
Έχει βρεθεί κανένας συναγωνιστής?
καλησπέρα μωρό μου Είμαι η Λάνα από την Κροατία Το μουνί και ο κώλος μου σε θέλουν! Ελάτε να δοκιμάσετε τις διψασμένες μου τρύπες και πιστέψτε με θα τις θέλετε πάντα! Μόνο αποφασισμένοι άνδρες άνω των 40 ενδιαφέρονται! Εάν ενδιαφέρεστε για τις λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email, θα...
καλησπέρα μωρό μου Είμαι η Λάνα από την Κροατία Το μουνί και ο κώλος μου σε θέλουν! Ελάτε να δοκιμάσετε τις διψασμένες μου τρύπες και πιστέψτε με θα τις θέλετε πάντα! Μόνο αποφασισμένοι άνδρες άνω των 40 ενδιαφέρονται! Εάν ενδιαφέρεστε για τις λεπτομέρειες, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω email, θα...
6976335187 Γκαμπριέλα Ελληνίδα 6 το απόγευμα έως 6 το πρωί. το πρόγραμμά μου είναι στα 100€ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΣΕΞ, ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
Είμαι έμπειρη Ελληνίδα εμφανίσιμη, ευχάριστη, ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΗ και διακριτική, με φυσικό πλούσιο στήθος και σέξι αναλογίες. .. Δουλεύω ανεξάρτητα από γραφεία και στο τηλέφωνο ΑΠΑΝΤΑΩ ΕΓΩ τηλ: 6940786831 Μου αρέσει το σεξ σε όλες τις στάσεις ιδιαίτερα όταν με παίρνεις μπροστά σε καθρέφτη. ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ...
❤️ 6981873648 Γεια σου είμαι η Βάνα .. Vana GR 100% ελληνίδα ύψος 1,76 μελαχρινή .. μπορώ να σου προσφέρω χαλαρωτικό μασαζ σε όλα τα σημεία του σώματος όπως εσυ το φαντάζεσαι .. μπορείς να με βρεις στο τηλ απο 11 πρωί έως 10 το βράδι … περισσότερες πληροφορίες για αυτά που θα σου […]
ΔΙΑΣΗΜΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΟΥΚΛΑ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ PLAYMATE, ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ, ΠΑΝΥΨΗΛΗ ΚΑΛΟΝΗ ΜΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΕΣ KAI ΦΥΣΙΚΟ ΣΤΗΘΟΣ C FULL PLUS, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ VIP ΕΣΤΕΜΜΕΝΗ PLAYMATE ΣΥΝΟΔΟ ΚΑΛΟΝΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΥΣ...
Αν την είδες πρόσφατα, δεν ξέρω δεν έχω άποψη.Παντως είχα βρεθεί πριν κάποιους μήνες κοντεύει χρόνος και πέρασα ζάχαρη και το σώμα καλό με έφτιαχνε η κωλαρα της.
όταν θέλω υποτακτικό στυλ, φιστινγκ, βαθιά τσιμπούκια και πρωκτικό να χτυπάνε οι μπάλες στα κωλομαγουλα αδιαμαρτύρητα και τελείωμα μέχρι σταγόνας στο στόμα.
sexorama.eu
Αυτό πρέπει να είναι και το άλλο λινκ της συγκεκριμένης μανδαμ.
6976335187 Γκαμπριέλα Ελληνίδα 6 το απόγευμα έως 6 το πρωί. το πρόγραμμά μου είναι στα 100€ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΣΕΞ, ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.