Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 196.661
Καλησπέρα 
Που να πρωτογλείψει κανείς;Καλησπέρα
![]()
τρελομουνοΚαλησπέρα
![]()
Οταν μια ΓΥΝΑΙΚΑ -ΘΥΛΗΚΟ Γνωριζει πως να Εξιταρει-Κραταει εναν Αντρα..........................Καλησπέρα
![]()
Για εδώ είμαστε!Καλημέρα στ αγόρια μου!
![]()
Εισαι ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ Γυναικα-Θυληκο-Γκομενα...........--Ειδος προς Εξαφανιση--Οταν μια ΓΥΝΑΙΚΑ -ΘΥΛΗΚΟ Γνωριζει πως να Εξιταρει-Κραταει εναν Αντρα..........................
Δώσε πόνο...!!!Καλησπέρα
![]()
Πολύ σωστή...!!!Αγόρια μου όμορφα σας ευχαριστώ πολύ για τα κοπλιμέντα σας!
Θεωρώ οτι η ωριμότητα(εμπειρία)μυαλού & ηλικίας μου,σε συνδιασμό με την αυτοπεποίθηση που βγάζω προς τα εξω,είναι αυτα που εξιτάρουν έναν άνδρα!
Εαν ειχε Λατρεια θα το παταγα........................Αγόρια μου όμορφα σας ευχαριστώ πολύ για τα κοπλιμέντα σας!
Θεωρώ οτι η ωριμότητα(εμπειρία)μυαλού & ηλικίας μου,σε συνδιασμό με την αυτοπεποίθηση που βγάζω προς τα εξω,είναι αυτα που εξιτάρουν έναν άνδρα(ειδικά όταν είναι λάτρης των μιλφ)
Μέσα στην καύλα η Τζο και η ρώγα σου σκοτώνειΚαλησπέρα
![]()
Από αυτά καταλαβαίνεις την διαφορά της Jo σε φτιαχνει εγκεφαλικα. ΚαλησπεραΚαλησπέρα
![]()
Ευχαριστώ!Ημέρα ξεκούρασης και καλλωπισμου για μένα..!Καλημερα ματακια μου μια ηρεμη Παρασκευη να εχουμε ...![]()
Καλή ξεκούραση και να γυρίσεις ανανεωμένηΕυχαριστώ!Ημέρα ξεκούρασης και καλλωπισμου για μένα..!
Το μόνο σίγουρο ότι απ αύριο θα είμαι ανανεωμένηΚαλή ξεκούραση και να γυρίσεις ανανεωμένη
Τρεχάτε να προλάβετε!Το μόνο σίγουρο ότι απ αύριο θα είμαι ανανεωμένη![]()