filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.471
- Πόντοι
- 6.495
Το θέμα είναι ότι οι περισσότερες στην εγχώρια αγορά, δε βλέπονται!!!Μια χαρα υπηρεσίες έχουν οι κοπέλες εδώ... Έξω δεν προσφέρουν ούτε τα μισά....
Το θέμα είναι ότι οι περισσότερες στην εγχώρια αγορά, δε βλέπονται!!!Μια χαρα υπηρεσίες έχουν οι κοπέλες εδώ... Έξω δεν προσφέρουν ούτε τα μισά....
Συμφωνώ... Αλλά όχι 100%Το θέμα είναι ότι οι περισσότερες στην εγχώρια αγορά, δε βλέπονται!!!
Σωστά είναι καθαρά γούστο του καθενόςΟ καθένας έχει τα γούστα του και πηγαίνει εκεί που περνάει καλύτερα. Οπότε εμφάνιση υπηρεσίες εξαρτώνται από το τι ψάχνει και τι ζητάει ο καθένας από τη εκάστοτε κοπέλα.
...βρε το πουστη!!Φαντάζομαι δεν είδες ότι πάνω αριστερά στην αγγελία γράφει: ¨Ερωτικές Υπηρεσίες Από Άντρες¨.
![]()
...Χριστος κι Αποστολοι!!Χαιρετώ τους καυλιάρηδες και σας περιμένω για μια καυτή ώρα γεμάτη καυλα και ηδονη!! Νέα Φιλαδέλφεια στο ξενοδοχείο Μπορα Μπορα από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ,για ενα φουλ πρόγραμμα με πρωκτικο στα 100 ευρώ.
693 659 5156
690 9119933
Φιλιααα...
Οπότε δεν έχει νόημα οι ερωτήσεις του τύπου ποια μου προτείνετε η αυτή είναι καλύτερη από την άλλη. Ή έχει καλύτερες υπηρεσίες εκείνη από την άλλη. Ο καθένας πηγαίνει εκεί που γουστάρει και δίνει τα λεφτά του εκεί που περνάει καλύτερα. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Δεν έχουν νόημα οι διαπληκτισμοί.Σωστά είναι καθαρά γούστο του καθενός
Ανέβασε κανένα βίντεο καυλακι ξέρεις εσυΧαιρετώ τους καυλιάρηδες και σας περιμένω για μια καυτή ώρα γεμάτη καυλα και ηδονη!! Νέα Φιλαδέλφεια στο ξενοδοχείο Μπορα Μπορα από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ,για ενα φουλ πρόγραμμα με πρωκτικο στα 100 ευρώ.
693 659 5156
690 9119933
Φιλιααα...
Υπάρχουν πολλές κοπέλες Ελληνίδες που είναι πολύ όμορφες και αν και είναι σχετικά αυτά τα πράγματα, έχουν πλήθος κριτικών που συνηγορούν σε αυτό. Παραδείγματα που μου έρχονται τώρα πολύ γρήγορα στο μυαλό (και συγγνώμη από τις κοπέλες που ξεχνάω) είναι η Τζίνα, η Αμελί, η Μαρία, η Δανάη και άλλες.Το θέμα είναι ότι οι περισσότερες στην εγχώρια αγορά, δε βλέπονται!!!
Άποψή σου είναι (και σεβαστή), αλλά δε με βρίσκει σύμφωνο... γενικά το μέσο επίπεδο γοητείας γυναικών στη χώρα που ζούμε, δε θεωρώ ότι είναι το καλύτερο δυνατό...Υπάρχουν πολλές κοπέλες Ελληνίδες που είναι πολύ όμορφες και αν και είναι σχετικά αυτά τα πράγματα, έχουν πλήθος κριτικών που συνηγορούν σε αυτό. Παραδείγματα που μου έρχονται τώρα πολύ γρήγορα στο μυαλό (και συγγνώμη από τις κοπέλες που ξεχνάω) είναι η Τζίνα, η Αμελί, η Μαρία, η Δανάη και άλλες.
Κάνεις λάθος επιλογές τότε φίλος!!!Άποψή σου είναι (και σεβαστή), αλλά δε με βρίσκει σύμφωνο... γενικά το μέσο επίπεδο γοητείας γυναικών στη χώρα που ζούμε, δε θεωρώ ότι είναι το καλύτερο δυνατό...
Α Ρ Ι Α Δ Ν Η μόνο..Υπάρχουν πολλές κοπέλες Ελληνίδες που είναι πολύ όμορφες και αν και είναι σχετικά αυτά τα πράγματα, έχουν πλήθος κριτικών που συνηγορούν σε αυτό. Παραδείγματα που μου έρχονται τώρα πολύ γρήγορα στο μυαλό (και συγγνώμη από τις κοπέλες που ξεχνάω) είναι η Τζίνα, η Αμελί, η Μαρία, η Δανάη και άλλες.

Έχει ξανά αναφερθεί 50+ έχει κόρες στο επάγγελμα υπερβολικά τα χρήματα που ζητάει
Για το μωρό εδώ έχουμε καμιά πληροφορία;
Αριάδνη και πατουσακια. Έχει κολλήσει η βελόνα εκεί. Για Δαφνί μου φαίνεται κατευθείαν.Α Ρ Ι Α Δ Ν Η μόνο..
![]()
Αντε καλά..Αριάδνη και πατουσακια. Έχει κολλήσει η βελόνα εκεί. Για Δαφνί μου φαίνεται κατευθείαν.

Συμφωνώ και η Αριάδνη είναι (ανεξάρτητα απ’όλα τ’άλλα) όμορφη κοπέλα. Όπως είπα, σίγουρα ξεχνάω παααααρα πολλές ;)Α Ρ Ι Α Δ Ν Η μόνο..
![]()
Και μετά ξύπνησες.Αντε καλά..
Θα ζητησω 3 ωρο την Κυριακή απο Ιωαννα..
![]()
Τι χανεις ;Και μετά ξύπνησες.
Δεν θα μπορεί κανένας από τους 2 σας...Αντε καλά..
Θα ζητησω 3 ωρο την Κυριακή απο Ιωαννα..
![]()