ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.469
- Πόντοι
- 3.556
Ζορίζεται η ΝΔ?τύπε θα βγάλουμε λαχνούς υπέρ ΝΔ να βοηθήστε...
Ζορίζεται η ΝΔ?τύπε θα βγάλουμε λαχνούς υπέρ ΝΔ να βοηθήστε...
τύπε τα κόμματα είναι σαν τις θρησκείες.Ζορίζεται η ΝΔ?
Υποφέρει η ΝΔ σαν τις καημένες τις Τράπεζες που έλεγε ο Κώστας Μητσοτάκης.τύπε τα κόμματα είναι σαν τις θρησκείες.
εχουν ΠΑΝΤΑ ανάγκη από ρευστό.
μη φανταστείς κάτι κακό, ανιδιοτελέστατα πάντα, ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΝΕ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ-ΠΟΛΙΤΗ
κι εγώ θέλω λίγα μπικικίνια...κάτι ανήμπορα να βοηθήσωΥποφέρει η ΝΔ σαν τις καημένες τις Τράπεζες που έλεγε ο Κώστας Μητσοτάκης.
Μόνο αυτός μπορεί να στα δώσει.κι εγώ θέλω λίγα μπικικίνια...κάτι ανήμπορα να βοηθήσω
megas Igetis, gapΜόνο αυτός μπορεί να στα δώσει.
![]()
Αφησε εποχή.megas Igetis, gap
Θα γίνω μέλος της εγκληματικής οργάνωσης και θα καταθέσω πρότασης μομφής κατά του Νόθουτύπε θα βγάλουμε λαχνούς υπέρ ΝΔ να βοηθήστε...
Θα απορρριφθεί.Θα γίνω μέλος της εγκληματικής οργάνωσης και θα καταθέσω πρότασης μομφής κατά του Νόθου
πάρε εσύ πρώτα 5-10-100 λαχνούς των 20 ευρώ και κανε ότι θες...Θα γίνω μέλος της εγκληματικής οργάνωσης και θα καταθέσω πρότασης μομφής κατά του Νόθου
Σε ψήφους?πάρε εσύ πρώτα 5-10-100 λαχνούς των 20 ευρώ και κανε ότι θες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
στέλνουμε κι αντικαταβολή
Που πήγε; Που εξαφανίστηκε; Μόνο μία μπορεί να δώσει την απάντηση στο ερώτημα και να αποκαλύψει τα αίτια αυτής της "περίεργης" εξαφάνισηςΣας λείπει ο ΑLEX71?Αισθητή η απουσία του.
Στάνταρ παρακολουθεί τα πάντα.εδώ είναι παρακολουθεί
Παίζει και Πρωτάθλημα Κολομβίας?Αν επανέλθει, θα του δίνω στημένα παιχνίδια στην Κωλομβία![]()
ΚΟΓΙΟΤ ΕΚΕΙ
Kαλό.Ρώτησε τον Σεξ Βολκάνο που είναι μπατζανάκης του...
Την έκανα τη μαλακία, εμ μπαινοβγαίνω εδώ μέσα, ρίχνω τόσα δελτία και σε διαφορετικές στοιχηματικές και στα 2 δελτία εκ παραδρομής έβαλα 0-0 σκορ την Ελλάδατώρα το πήρα χαμπάρι (σύγκρινε εκ νέου τις δύο φωτογραφίες)....
Τώρα έγινε 0-3 η Εθνική, τουλάχιστον βγήκε από εκεί το χρήμα