nickpie2008
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 11.460
- Πόντοι
- 3.656
Τυπε είπαν τίποτα για σαρωτικες διασταυρωσεις?αμα δεν εχεις περάσει ΚΤΕΟ την γαμησες![]()
Εγώ μόνο από την διασταύρωση της Καλαμακιου περναω
Τυπε είπαν τίποτα για σαρωτικες διασταυρωσεις?αμα δεν εχεις περάσει ΚΤΕΟ την γαμησες![]()
Τυπε είπαν τίποτα για σαρωτικες διασταυρωσεις?
Εγώ μόνο από την διασταύρωση της Καλαμακιου περναω

Ω να σου γαμησω δεν έχει αφήσει κανέναν ο Κουλης ήσυχοΚατσε τωρα μαν γιατι φτιαχνουν το απλικεσιον για τις καρεκλες και τα τραπεζια στα πεζοδρόμια , μετα απο τις παραλίες![]()
δεν ειναι εκει για την διαβαση οι τυπου μανΠρεσβεία του Ισραήλ στη είσοδο του Ψυχικού στη Κατεχάκη με όλη την ΓΑΔΑ παρούσα λόγω πρεσβείας.
Διάβαση πεζών με πράσινο για τους πεζούς και κόκκινο για τα αυτοκίνητα.
Είμαι στη μέση της διάβασης και αντιλαμβάνομαι ότι ο βιαστικός μαλάκας Ελληνάρας οδηγός δεν θα σταματήσει στο κόκκινο και θα με αγνοήσει σε στυλ που πας ρε μαλάκα δεν με βλέπεις ότι περνάω με κόκκινο.
Οι δε αστυνομικοί για το πούτσο εκεί.

Μπουρδελο όλα μανΕ τοτε αφου ενιωθε καλα εγω λεω να την αφησουν ελευθερη , κατι αλλο θα εφταιγε
Μπουρδελο όλα μαν
Η κακία στιγμή ρε τυπε πόσες φορές θα το πουμεΕ τοτε αφου ενιωθε καλα εγω λεω να την αφησουν ελευθερη , κατι αλλο θα εφταιγε
Έλα ντε γαμιολεςκαι μετα σου λενε με το αμαξι να εισαι για να εισαι σιγουρος .. και η αλλη τον τσακισε τον αλλον
Ένας γαμημενος σημερα ήμουν με τη γυναίκα ένας κολόγερος βγηκε από στοπ και έβριζε,τον γαμησα τον κολόγερο γαμω το σπίτι του έβαλε πρώτη και εξαφανίστηκε
Από θαύμα γλίτωσε ο 60χρονος οδηγός του αγροτικού, που ενεπλάκη στο τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 04:20 τα ξημερώματα της Παρασκευής (21.03.25), όταν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες από την Ουκρανία, συγκρούστηκε με μεγάλη ταχύτητα με το αγροτικό όχημα, στην οδό Μπότσαρη, στο Θεσσαλονίκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: