Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 133
- Like
- 24.290
- Πόντοι
- 29.667
Μην ζητάς συγνώμη, ανθρώπινα τα λάθη!!!Ξεκινάω 15:00! ειλικρινα ζητώ συγγνώμη γι αυτο!
Μην ζητάς συγνώμη, ανθρώπινα τα λάθη!!!Ξεκινάω 15:00! ειλικρινα ζητώ συγγνώμη γι αυτο!
Ορίστε σου απάντησε το κορίτσι μην έχεις παράπονο...τι είναι 3 μήνες μπροστά στην αιωνιότητα...Εσένα σου απάντησε, εμένα έχει από τον Δεκέμβριο να μου απαντήσει.
Ορίστε σου απάντησε το κορίτσι μην έχεις παράπονο...τι είναι 3 μήνες μπροστά στην αιωνιότητα...
Κάτσε να περιμένεις αδερφέ...Γι'αυτό που ψάχνουμε ναι είναι μια αιωνιότητα
FYI οποιος θελει μπορει να με βρει στο βαιμπερ μου κ οποιος ενδιαφέρεται να βρεθουμε εχει αμεση απαντηση δεν τεθηκε ποτε θεμα για παρακαλετό δεν πιεσα κανενα να ερθει με το ζορι αν ειναι δυνατόνΚάτσε να περιμένεις αδερφέ...
Δεν περιμένω κ δεν παρακαλάω καμία, βρωμάει ο τόπος απο επιλογές!!
Ναι ναι έχεις δίκιο το μνμ που σου έχω στείλει στο telegram ακόμα περιμένει απάντηση.FYI οποιος θελει μπορει να με βρει στο βαιμπερ μου κ οποιος ενδιαφέρεται να βρεθουμε εχει αμεση απαντηση δεν τεθηκε ποτε θεμα για παρακαλετό δεν πιεσα κανενα να ερθει με το ζορι αν ειναι δυνατόν
Δεν εχω κανενα αναπαντητο μνμ! Λπν επδ εγω δεν μπορω να ξερω τι σκοπους εχει καποιος, καλως ή κακως μια απρόσωπη επικοινωνία δεν μου εξασφαλιζει ενημερότητα σε σχεση με το τι ατομο εχω πισω απο μια οθονη, δικαιωμα του καποιος να μιλαει οπως θελει σαφως κ δικαιωμα μου αντιστοιχα να μην απανταω αν αισθανομαι οτι το μνμ ειναι καυλαντα.Ναι ναι έχεις δίκιο το μνμ που σου έχω στείλει στο telegram ακόμα περιμένει απάντηση.
Αν αισθάνεσαι ότι το μνμ που σου έστειλα κ σε ρωτάω πότε έχεις διαθεσιμότητα για ένα ραντεβού είναι καβλαντα, τότε μάλλον κάνεις κάτι λάθος...Δεν εχω κανενα αναπαντητο μνμ! Λπν επδ εγω δεν μπορω να ξερω τι σκοπους εχει καποιος, καλως ή κακως μια απρόσωπη επικοινωνία δεν μου εξασφαλιζει ενημερότητα σε σχεση με το τι ατομο εχω πισω απο μια οθονη, δικαιωμα του καποιος να μιλαει οπως θελει σαφως κ δικαιωμα μου αντιστοιχα να μην απανταω αν αισθανομαι οτι το μνμ ειναι καυλαντα.
Δεν ισχυει αυτο που λες ξαναλεω γτ πολυ απλα εχω απαντήσει ολα τα μνμτΑν αισθάνεσαι ότι το μνμ που σου έστειλα κ σε ρωτάω πότε έχεις διαθεσιμότητα για ένα ραντεβού είναι καβλαντα, τότε μάλλον κάνεις κάτι λάθος...
Κ άντε πες ότι εγώ έχω πρόβλημα μαζί σου κ λέω ψέματα, μάλλον θα λένε ψέματα κ οι άλλοι 2 που βγήκαν παραπισω κ λένε το ίδιο ακριβώς πράγμα...οκ!!
Δεν έχεις δηλαδή μνμ στο telegram στις 13 Μαρτίου στις 10:44;;;Δεν ισχυει αυτο που λες ξαναλεω γτ πολυ απλα εχω απαντήσει ολα τα μνμτ
Δεν καταλαβαίνω γιατι το κανεις θεμα
Κουκλι!Γλυκιά Καληνύχτα
![]()
...και οπουδηποτε αλλου (συμφωνα με το προφιλ του κοριτσιου), απλα με χρεωση την μεταφορα (taxi).Bill prive κι εδω;
Κουκλαρα!!!Φανταστικη φωτό ,Καλημέρες![]()
Σήμερα διαθέσιμη από 15:00
Κουκλαρα!!!Φανταστικη φωτό ,
Αδιανόητες βυζαρες και ένα τμήμα από το πανέμορφο - έτσι όπως φαινεται - πρόσωπο !!!Κουκλαρα!!!Φανταστικη φωτό ,
Πολύ καλημέρα σας κοπελιά με τα ωραία χείληΚαλημέρες![]()
Σήμερα διαθέσιμη από 15:00
Ευχαριστω τοσο πολυ κυριε με το ωραιο nickname !Κουκλαρα!!!Φανταστικη φωτό ,