xristospap
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 14.094
- Πόντοι
- 3.506
Καλε μου φίλε ειναι υπέροχο σε όλα το το κορίτσι σου,, στο ειπα και στο άλλο νήμα..Καλά να περνάτε πάντα ..Να φαινονται και τα 2 η κι ετσι καλα ειναι?!

Καλε μου φίλε ειναι υπέροχο σε όλα το το κορίτσι σου,, στο ειπα και στο άλλο νήμα..Καλά να περνάτε πάντα ..Να φαινονται και τα 2 η κι ετσι καλα ειναι?!
Τι βυζάρες είναι αυτές!!!
Ειναι η πουτανα....δεν την χαλας χατηρι....αλλα κι αυτη ξερει να τα δουλευει ολαΚαλε μου φίλε ειναι υπέροχο σε όλα το το κορίτσι σου,, στο ειπα και στο άλλο νήμα..Καλά να περνάτε πάντα ..![]()
Στη πουτάνα σου ποτέ δεν χαλάς χατίρι γιατι και αυτη θα σου χαλάσει το γαμήσι ..Και αφου ξερει και τα δουλευει και ολα τοτε της τα κανεις ολα τα χατηρια καλε μου φιλε ..Ειναι η πουτανα....δεν την χαλας χατηρι....αλλα κι αυτη ξερει να τα δουλευει ολα
Αυτο...Στη πουτάνα σου ποτέ δεν χαλάς χατίρι γιατι και αυτη θα σου χαλάσει το γαμήσι ..Και αφου ξερει και τα δουλευει και ολα τοτε της τα ολα τα χατηρια καλε μου φιλε ..![]()
Οι σούπερ γκόμενες είναι φιλτραρισμένες στο insta και ποτέ στο κρεβάτι μαςΕντάξει δεν είναι και η σούπερ γκομενα
φοβερα βυζομπαλαΝα φαινονται και τα 2 η κι ετσι καλα ειναι?!
λαχταριστα
Για περισσότερες πληροφορίες, με μήνυμα στην προσωπική συνομιλί
Ισπανικό και κατευθείαν χύσιμοΓια περισσότερες πληροφορίες, με μήνυμα στην προσωπική συνομιλία
![]()
Πρωτα ρουφηγμα στις βυζαρεςΙσπανικό και κατευθείαν χύσιμο
Απαντα πρωτα σε αυτα π σε στειλαμε και ασε τις παπατζεςΓια περισσότερες πληροφορίες, με μήνυμα στην προσωπική συνομιλία
![]()
Για δάγκωμα μέχρι να βγάλει γάλακαλησπέρα! βυζάρες για ρούφηγμα!
![]()
με λίγη δίαιτα θα μαζέψεις ολο το χαρτί...
Πολυ καλο...μπραβοΩραίες όλες αυτές οι βυζάρες που ανεβάζετε, αλλά στείλτε ρε παιδιά και κάνα όνομα σε pm να ξέρουμε ποιες είναι...
Χειλαρες βυζαρες.....