Νέα

Παύλος, τέως Διάδοχος της Ελλάδας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Elganador
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 520
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε ο Παύλος να είναι Πρωθυπουργός της Ελλάδας?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.906
Πόντοι
3.846
Καλά και ο Γερουλάνος όταν σπούδαζε ιατρική ήταν ακροαριστερός, δε λέει κατι αυτό.

- Πώς σε λένε;
- Πωλ
- Και με τι ασχολείσαι;
- Είμαι κληρονόμος ενός βασιλείου που καταργήθηκε πριν 50 χρόνια.
- Γιατί καταργήθηκε;
- Έγινε δημοψήφισμα και οι υπήκοοι του πατέρα μου ψήφισαν να φύγουμε.
- Εγώ φταίω που χάνω το χρόνο μου μαζί σου.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
17.193
Πόντοι
7.745
Καλά και ο Γερουλάνος όταν σπούδαζε ιατρική ήταν ακροαριστερός, δε λέει κατι αυτό.

- Πώς σε λένε;
- Πωλ
- Και με τι ασχολείσαι;
- Είμαι κληρονόμος ενός βασιλείου που καταργήθηκε πριν 50 χρόνια.
- Γιατί καταργήθηκε;
- Έγινε δημοψήφισμα και οι υπήκοοι του πατέρα μου ψήφισαν να φύγουμε.
- Εγώ φταίω που χάνω το χρόνο μου μαζί σου.
οι υπηκοοι ψηφισαν κατα της οικογενειοκρατιας και πετυχε η επιλογη τους :grin:

Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
13.425
Πόντοι
4.496
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
13.425
Πόντοι
4.496
IMG_7138.jpeg
ΝΑΙ

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.906
Πόντοι
3.846
Και μετά λένε "μα πως να πάει μπροστά αυτή η χώρα με τα λαμογια που την κυβερνάνε;"
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Έλληνα είναι ότι προσπαθεί να πάει μπροστά κοιτώντας προς τα πίσω για αυτό πέφτει.

Πες μου για τον Πωλ Ντεγκρές ότι διαπρέπει σαν επιχειρηματίας, ότι είναι καλος χαρακτήρας. Τι τέως διάδοχος ρε τελεμέδες; Πριν μισό αιώνα κρίθηκαν αυτά. Τόσες χώρες έχουν καταργήσει τη βασιλεία ,εσείς γιατί δε μπορείτε να το χωνέψετε;
Άλλος ονειρεύεται την Κρητική Κοινοπολιτεία, άλλος να πάρουμε την Κωνσταντινούπολη, άλλος δηλώνει δωδεκαθεϊστής, άλλος με τη Σοβιετική Ένωση, άλλος με το βασιλιά, άλλος περιμένει τη Δευτέρα Παρουσία να μάθει αν εγκρίθηκε η αίτηση για παράδεισο.

Το πρόβλημα που έχετε όλοι εσείς ,είναι ότι δεν πετύχατε ποτέ τους στόχους σας και για αυτό ονειρεύεστε ουτοπίες ώστε να έχετε άλλοθι για το χάλι σας.
Αν ζούσε ο βασιλιάς, αν οι κομμουνιστές είχαν κερδίσει τον εμφύλιο, αν η ΕΣΣΔ υπήρχε ακόμη, αν οι Τούρκοι δεν είχαν πάρει την Πόλη, αν είχαμε κρατήσει τη Σμύρνη, αν ζούσε ο Αντρέας μέχρι τα 250, αν είχε δώσει το πέναλντι.

Και εμένα αν μου είχε κάτσει η Λίζα Ανν, δε θα έγραφα εδώ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.699
Πόντοι
12.756
Εντωμεταξύ ο Παυλάρας ο Γερουλάνος είναι βαφτισιμιός του μακαρίτη του Βασιλέα Κωνσταντίνου!
Φουλ Βασιλόφρονες οι Γερουλάνοι!

εννοειται τυπε , νομιζεις τυχαια τον διαλεξα :rockon::rockon::rockon::rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.699
Πόντοι
12.756
Και μετά λένε "μα πως να πάει μπροστά αυτή η χώρα με τα λαμογια που την κυβερνάνε;"
Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Έλληνα είναι ότι προσπαθεί να πάει μπροστά κοιτώντας προς τα πίσω για αυτό πέφτει.

Το πρόβλημα που έχετε όλοι εσείς ,είναι ότι δεν πετύχατε ποτέ τους στόχους σας και για αυτό ονειρεύεστε ουτοπίες ώστε να έχετε άλλοθι για το χάλι σας.

Εχω που τους πετυχα ολους τους στοχους μου και πολλους παραπανω κιολας δεν εχω κανενα προβλημα να βγει :rockon::rockon::rockon:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.557
Πόντοι
6.256
Τα μεγαλύτερα ναυάγια που ξέρω είναι τυπάδες που αναμένουν τον βασιλιά να τους σώσει

μιλάμε για ναυάγια ΑΑΑ κατηγορίας....σχεδόν όλοι χαμηλόμισθοι που βρήκαν την δουλειά από σπόντα ή από λύπηση της μάνας τους

Θα πάει πολύ μπροστά αυτή η χώρα :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.946
Πόντοι
216
Όταν το φόραγε ο μελέτης στις άγριες μέλισσες, ο Παύλος χτένιζε το μουστάκι του.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.906
Πόντοι
3.846
Εχω που τους πετυχα ολους τους στοχους μου και πολλους παραπανω κιολας δεν εχω κανενα προβλημα να βγει :rockon::rockon::rockon:
Πού να βγει για ποτό; Αφού ο βασιλιάς δεν εκλέγεται ,ενθρονίζεται.

Αν θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά, δεν είναι τυχαίο που όταν ο κόσμος ξύπνησε τους έδιωξε από παντού τους βασιλιάδες.
Για αρχή τρώνε λεφτά χωρίς να βγάζουν. Επίσης όπου όντως κυβερνούσαν τα έκαναν πουτάνα.
Στις χώρες που τους έχουν ακόμα τους έχουν σαν διακοσμητικό στοιχείο ,δεν έχουν καμία εξουσία, διαβάζει κανένα κουτσομπολιό ο κόσμος να περνά η ώρα ευχάριστα και τέτοια.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο λαός έδιωξε τον Κοκό ενώ στα προηγούμενα πέντε δημοψηφίσματα ο βασιλιάς παρέμενε.

Άρα, είναι δυνατόν να θεωρείτε χαραμοφάηδες τους βουλευτές που εκλέγονται και να θέλετε να πληρώνετε βασιλική οικογένεια με κληρονομικό δικαίωμα;
Είναι δυνατόν να σε ενοχλεί η διαφθορά στους πολιτικούς και να μη σε ενοχλεί η ασυδοσία του βασιλιά που κάνει ό,τι του καυλώσει χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν;

Εκτός αν είστε τίποτα ψώνια που νιώθετε μειονεκτικά επειδή δεν έχουμε Μπάκινχαμ. Μόνο που εκεί έχουν δυναστείες από δικούς τους και όχι εισαγωγείς και τίτλους ευγενείας σε Άγγλους, εδώ οι τελευταίοι που είχαν τίτλους ευγενείας χαιρέτησαν το 1453.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
174
Like
109.199
Πόντοι
46.423

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
83.699
Πόντοι
12.756

Αν θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά, δεν είναι τυχαίο που όταν ο κόσμος ξύπνησε τους έδιωξε από παντού τους βασιλιάδες.
Για αρχή τρώνε λεφτά χωρίς να βγάζουν. Επίσης όπου όντως κυβερνούσαν τα έκαναν πουτάνα.
Στις χώρες που τους έχουν ακόμα τους έχουν σαν διακοσμητικό στοιχείο ,δεν έχουν καμία εξουσία, διαβάζει κανένα κουτσομπολιό ο κόσμος να περνά η ώρα ευχάριστα και τέτοια.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο λαός έδιωξε τον Κοκό ενώ στα προηγούμενα πέντε δημοψηφίσματα ο βασιλιάς παρέμενε.

Άρα, είναι δυνατόν να θεωρείτε χαραμοφάηδες τους βουλευτές που εκλέγονται και να θέλετε να πληρώνετε βασιλική οικογένεια με κληρονομικό δικαίωμα;
Είναι δυνατόν να σε ενοχλεί η διαφθορά στους πολιτικούς και να μη σε ενοχλεί η ασυδοσία του βασιλιά που κάνει ό,τι του καυλώσει χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν;

Εκτός αν είστε τίποτα ψώνια που νιώθετε μειονεκτικά επειδή δεν έχουμε Μπάκινχαμ. Μόνο που εκεί έχουν δυναστείες από δικούς τους και όχι εισαγωγείς και τίτλους ευγενείας σε Άγγλους, εδώ οι τελευταίοι που είχαν τίτλους ευγενείας χαιρέτησαν το 1453.

Τον θελουμε διακοσμητικό :rockon::rockon::rockon::rockon:
Ειμαστε που ειμαστε οι γυφτοι των Βαλκανίων , ας εχουμε και Βασιλια να το παιζουμε ιστορία τουλάχιστον

2 εικονισματα εχω πανω απο το κρεβατι μου , τον Κο Κυριακο και τον Παυλο :rockon::rockon::rockon:

Τωρα περα απο το τρολάρισμα καποια απο τα επιχειρηματα σου θελουν δουλεια ..
Τρωνε λεφτα χωρις να βγαζουν , δηλαδη ο Αδωνις βγαζει λεφτα θες να μου πεις , ή ο Γεραπετριτης ;; η ο ηλιθιος ο Σκρεκας ;; η ο Αυγενάκης ;;
Επισης αυτο που λες για κληρονομικό δικαιωμα τι διαφορά εχει απο αυτο που γινεται και τωρα στην πολιτικη ;; οι γιοι τους τα ανηψια τους και οι πουτανες
που γαμάνε μπαινουν στην Βουλη και στα αξιωματα .. Η γαμιολα που εχει κανει το μουλικο του Μπαγκογιαννη ειναι απο γραμματεια υπουργειου σε γραμματεια υπουργειου, κανα 2 πουτανακια που γαμουσαν κατι παντρεμένοι βουλευτες ειναι σε κάτι υπουργεια χωμένες , και μιλαμε τωρα ολα αυτα χωρις να ρωταω πολλα
και να μην εχω παρε δωσε , αν αρχιζω να ρωταω ολοι με βυσμα ειναι , και μου λες εσυ για κληρονομικό δικαιωμα ;;

Τωρα τα αλλα επιχειρηματα σου ειναι οκ , αυτα τα παραπανω ηταν λιγο εκτος

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
56.029
Πόντοι
47.293

Κ αν βρεθεί πχ κάποιος Έλληνας να αποδείξει με χαρτιά κ DNA :confused:οτι είναι ο διάδοχος των Αργεαδων ;;να μην τον κάνουμε επικεφαλής του κράτους μας ...;;;

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
9.029
Πόντοι
1.406
Αν ζούσε ο βασιλιάς, αν οι κομμουνιστές είχαν κερδίσει τον εμφύλιο, αν η ΕΣΣΔ υπήρχε ακόμη, αν οι Τούρκοι δεν είχαν πάρει την Πόλη, αν είχαμε κρατήσει τη Σμύρνη, αν ζούσε ο Αντρέας μέχρι τα 250, αν είχε δώσει το πέναλντι.

Αφου ητανε ρε τυπε

Dstrict

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
18
Like
12.429
Πόντοι
3.246
Τί ακριβώς διακυβεύεται λέμε σ' αυτό το νήμα;:think:

Θα ρθεί λέει Παυλάρας φουλ γκαμπλωμένος ασσούμ να πράξει τα δέοντα ναούμε επανιδρύοντας ο μόρτης την Απολυταρχία ασσσό?! και στερώντας μας τα υπέροχα ντρουά ντεμοκρατίκ και εστετίκ και ανωμαλίκ π' απολαμβάνομε
...πώω ρε φίλε άγχη απ'τραβάει κουσμάκης...

Και γιατί να μην έρθει ζντελική;
Φοβάστε μην πιεί το αίμα του λαού και τέτοια σκηνικά;;;

Ρε μη φοβάστε ρε το πολύ πολύ να δούμε Ταγίπιο Ερδογάνιο ομού μετά Γεραπετρίτιον να προσκυνάει βασιλέα Παυλάρα αρχηγό των Ελλήνων ναούμε πώω ρε πώς κάνετε έτσι μερικοί σιγά τα λάχανα ασούμε:erection:θάα το ξεπεράσετε κι αυτό!!!:kneel::kneel::kneel:

Υγ. @sex volcano ,ο ενκρυπτώστρατηγός Νίπλιος σα να απεργάζεται κου ντ'ετάτιον για με φαίνεται?! ,με τους δύο Παύλους πολύ ίντριγκα ρε δικέ μου παίζει κάτι να παίζει στη μπζύχρα να'με, παίζει να κάνουν και κολεγιά και με τη Λατίνω και τότενες θα παίξει αχτύπητο τρίο ,αασσό!?

Συμπέρασμα: Κούλη φιλάξο ρε πδίμ ούλο μαλακίες ρε δικέ μο.

Αυτά.

Τελευταία τροποποίηση:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
9.029
Πόντοι
1.406
Κ αν βρεθεί πχ κάποιος Έλληνας να αποδείξει με χαρτιά κ DNA :confused:οτι είναι ο διάδοχος των Αργεαδων ;;να μην τον κάνουμε επικεφαλής του κράτους μας ...;;;
Να δεις θα βγαλουν οι ΒορειοΜακεδονες καναν τετοιον :confused::confused::confused:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.906
Πόντοι
3.846
Τον θελουμε διακοσμητικό :rockon::rockon::rockon::rockon:
Ειμαστε που ειμαστε οι γυφτοι των Βαλκανίων , ας εχουμε και Βασιλια να το παιζουμε ιστορία τουλάχιστον

2 εικονισματα εχω πανω απο το κρεβατι μου , τον Κο Κυριακο και τον Παυλο :rockon::rockon::rockon:

Τωρα περα απο το τρολάρισμα καποια απο τα επιχειρηματα σου θελουν δουλεια ..
Τρωνε λεφτα χωρις να βγαζουν , δηλαδη ο Αδωνις βγαζει λεφτα θες να μου πεις , ή ο Γεραπετριτης ;; η ο ηλιθιος ο Σκρεκας ;; η ο Αυγενάκης ;;
Επισης αυτο που λες για κληρονομικό δικαιωμα τι διαφορά εχει απο αυτο που γινεται και τωρα στην πολιτικη ;; οι γιοι τους τα ανηψια τους και οι πουτανες
που γαμάνε μπαινουν στην Βουλη και στα αξιωματα .. Η γαμιολα που εχει κανει το μουλικο του Μπαγκογιαννη ειναι απο γραμματεια υπουργειου σε γραμματεια υπουργειου, κανα 2 πουτανακια που γαμουσαν κατι παντρεμένοι βουλευτες ειναι σε κάτι υπουργεια χωμένες , και μιλαμε τωρα ολα αυτα χωρις να ρωταω πολλα
και να μην εχω παρε δωσε , αν αρχιζω να ρωταω ολοι με βυσμα ειναι , και μου λες εσυ για κληρονομικό δικαιωμα ;;

Τωρα τα αλλα επιχειρηματα σου ειναι οκ , αυτα τα παραπανω ηταν λιγο εκτος
Ρε φίλε ,έξυπνος άνθρωπος είσαι σκέψου το λίγο, μη χρησιμοποιείς επιχειρήματα καφενείου.

Η Ελλάδα είναι για τα πανηγύρια, ο κόσμος ψηφίζει κάποιον που λέγεται Παπανδρέου, που λέγεται Καραμανλής, Γεννηματά και πάει λέγοντας. Φέρνοντας το βασιλιά τι θα αλλάξει; Τίποτα. Η Βουλή θα παραμείνει αφού ο βασιλιάς δεν πρόκειται να κυβερνά. Άρα μόνο επιπλέον έξοδα. Και να είμαστε Βέλγιο ή Όλλανδία ή Δανία, να πεις κομμάτια να γίνει δεν πειράζει.
Αλλά ο φτωχομπινές ο Έλληνας τι δουλειά έχει να θέλει βασιλιάδες και παλάτια; Αυτά είναι για πλούσια κράτη.

Και να ήταν ένα διακοσμητικό στοιχείο, ας ήταν τουλάχιστον ένας Παλαιολόγος ,κάτι ελληνικό. Λόγω Τουρκοκρατίας όμως χάθηκαν όλα τα μεγάλα τζάκια και ο Υψηλάντης δεν πρόλαβε να δει την Ελλάδα ελεύθερη. Οπότε, αυλή δεν υπάρχει, αριστοκρατία δεν υπάρχει, Έλληνες δεν είναι, τι τους θέλουμε;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.733
Πόντοι
2.636

Πες μου για τον Πωλ Ντεγκρές ότι διαπρέπει σαν επιχειρηματίας, ότι είναι καλος χαρακτήρας. Τι τέως διάδοχος ρε τελεμέδες; Πριν μισό αιώνα κρίθηκαν αυτά. Τόσες χώρες έχουν καταργήσει τη βασιλεία ,εσείς γιατί δε μπορείτε να το χωνέψετε;
Άλλος ονειρεύεται την Κρητική Κοινοπολιτεία, άλλος να πάρουμε την Κωνσταντινούπολη, άλλος δηλώνει δωδεκαθεϊστής, άλλος με τη Σοβιετική Ένωση, άλλος με το βασιλιά, άλλος περιμένει τη Δευτέρα Παρουσία να μάθει αν εγκρίθηκε η αίτηση για παράδεισο.

μονο που εκ του αποτελεσματος τελικα καλυτερα βασιλεια παρα προεδρος...

και θα ειχες και εσοδα απο παλατια και λοιπα τουριστικα...

επισης η λογικη λεει οτι απο τη στιγμη που θα ηταν ανεξαρτητος κομματων δε θα ηταν στο αρμα κανενος και θα εκραζε τα κακως κειμενα οπως αντιστοιχα θα εξυμνουσε τα σωστα....

τωρα εχεις τον "εκλεγμενο" τατσουλα χαχαχα

τουλαχιστον μαζι με τις εκλογες αυτοδιοικησης ας ψηφιζε ο λαος για προεδρο παρα αυτο το φιασκο... να ειχε εναν υποψηφιο το κυβερνων κομμα, εναν η αξιωματικη αντιπολιτευση και εναν απο τα υπολοιπα κομματα...

peris114

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
106
Πόντοι
0
Εγώ ψήφισα Βασιλιά στο δημοψήφισμα το δεύτερο .Στο πρώτο επι Παπαδοπουλου επειδή ειμουν σχεδόν παιδί δεν πήγα από κόντρα (ήταν βλέπετε της μόδας).
Το πολίτευμα κρίθηκε και είμαι νομιμόφρων αλλά δεν μπορώ να μη συγκρίνω.
Η Φρειδερικη και ο Παύλος αλώνιζαν την Ελλάδα όλο το χρόνο και συμπαρίστατω και με την παρουσία τους και οικονομικά σε αυτούς που είχαν αναγκη μετά από κάποια καταστροφή.
Οι πρόεδροι κάθονται μέσα στο Παλάτι και δεν κάνουν τίποτα.
Πόσες συντάξεις σοφέρ αστυνομική προστασία πληρώνουμε τώρα σε τόσους πρώην Προέδρους της Δημοκρατίας ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom