Διαγραμμένο μέλος 243119
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 267
- Like
- 77.048
- Πόντοι
- 43.828
Κατά τις 15:00 πηγαίνει συνήθως...Ξέρει κανείς αν είναι τώρα η Ροζα Φωκαίας 25 πάνω που την ψάχνω κάτι μέρες;
Κατά τις 15:00 πηγαίνει συνήθως...Ξέρει κανείς αν είναι τώρα η Ροζα Φωκαίας 25 πάνω που την ψάχνω κάτι μέρες;
ναι και εμενα, δεν θέλω να την βλέπω καθόλου, μακριά και αγαπημένοι, δεν το λέω ως κακία, πολύ όμορφο κορίτσι, οποίος δεν έχει περάσει μαζί της έστω για την εμπειρία χάνει, αλλά ναι, άμα δείτε τη Νικόλ πριν τη δω εγώ, πείτε μου που να ΜΗΝ παω!Δυστυχώς έτσι είναι! Αν την πετύχει κανεις πουθενά ας ενημερώσει pls!
Την ίδια κάνει όπως και στο Μετάξι, είτε με είτε χωρίς, και δυστυχώς δεν είναι "pro" στην πίπα..Η "Ναόμι" στο μετάξι έκανε αυστηρά απλό, εμένα που με έφτιαχνε η πίπα της την ίδια μου κάνει και χωρίς, επίσης στην αρχή στο Φιλ11 είχε και τελείωμα σώμα, δεν ξέρω αν το έκοψε για το ευρύ κοινό βέβαια και το κάνει επιλεκτικά ή καθόλου, οπότε πέρα απο τον χώρο που είναι ανώτερος έβαλε και το εξτραδάκι, δεν είναι το ίδιο ... (απόδειξη το ότι έχει πάντα δουλειά).
κατα τις 14:25 ηταν κλειστοΞέρει κανείς αν είναι τώρα η Ροζα Φωκαίας 25 πάνω που την ψάχνω κάτι μέρες;
Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου, αν κοιτάξεις όμως σε παλιότερες συνομιλίες υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα να συστήνουν την Κατερίνα για τις υπηρεσίες της (δοτική γλωσσοφιλα)Άντε να πω για Καρίνα, ίσως, κάπως, με 1000 ζόρια, τρώγεται να δώσεις το 20ρικο ίσως, Κατερίνα ? όχι.
Απλά μάλλον με τα τελευταία ντού των μπάτσων, έχουν δημιουργηθεί κενά και τα καλύπτουν με ότιναναι, αδυνατώ να πιστέψω πως θα αντέξουν για πολύ στο 20ρικο
Και όμως.Φυλής 59 κάτω η Βάνα. Η τσατσά πιγκουίνος μας έλεγε ότι είναι η καλύτερη της Φυλής.

Η τσα η ξινή με κοντό σκούρο μαλλί με γυαλια γκαβομάρας; Όποτε την πετύχω (είτε στο Α είτε στο Β) δεν περνάω ποτέ..Πριν λίγο στα γρήγορα
Αλκαμένους 113 η Μελίσσα. Ωραίο βυζι
Φωκαίας 27 η Ιρίνα. Γεμάτα δωμάτια και 3 αναμονή. Ωραίο γκομενάκι.
19. Η Κατερίνα
13 η θεία Σονια
Φυλής 59 κάτω η Βάνα. Η τσατσά πιγκουίνος μας έλεγε ότι είναι η καλύτερη της Φυλής. Τραβα στην γωνία να δεις αν έρχομαι.
Επάνω μια λατινα αδιάφορη.
Φιλιππίδου 11 ισόγειο. Η μιλφ Βαλερια. Όσο και να θέλω να περάσω μαζί της γιατί είναι καλή μέσα, η αντιπαθεστατη υπηρεσία που μόλις μπεις στο μαγαζί στέκεται μπροστά στην πόρτα για να μην φύγεις με απωθεί. Κρίμα γιατί με τέτοιες συμπεριφορές χάνουν ραντεβού οι κοπέλες.

Και πέντε μίση που πέρασα κλειστό πάλι!κατα τις 14:25 ηταν κλειστο
Αν δεν κάνω λάθος την πέτυχα την Παρασκευή τρίτη βάρδια. Ήταν μαζί με την Άννα.Και πέντε μίση που πέρασα κλειστό πάλι!
ποσα λιτρα σπερμα .....Αυτό το thread μετά από σχεδόν 20 χρόνια λειτουργίας, είναι πολύ κοντά να αγγίξει τις 10.000 σελίδες.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε την ιστορική αξία του
και μια αλληλομαλακία μετάστις 10.000 σελίδες να οργανωθεί ομαδική
καταδρομική στα αγαπημένα μας στενάκια της φυλής και μετά μάζωξη σε ψητοπωλείο
Και οπωσδήποτε κλήρωση (αφού βάλουμε όλοι το κατιτίς μας, συν τυχόν χορηγοί) όπου οι 10 πρώτοι τυχεροί θα κερδίσουν γαμήσι των 10€ στο Μετάξι, και 5 τυχεροί θα κερδίσουν γαμήσι των 20€ στη Φυλής!στις 10.000 σελίδες να οργανωθεί ομαδική
καταδρομική στα αγαπημένα μας στενάκια της φυλής και μετά μάζωξη σε ψητοπωλείο