italaki
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2008
- Like
- 8.770
- Πόντοι
- 1.056
Τι φάγατε ψες???Πες του εδώ τα μοιραζόμαστε όλα...
Εκτός από το φαγητό![]()
Τι φάγατε ψες???Πες του εδώ τα μοιραζόμαστε όλα...
Εκτός από το φαγητό![]()
που να τον δεις πεινασμενοΈχεις δει θυμωμένο τον xaramofai...????
....τον κοριτσαρο τον κραταω για την παρτη μου, την ταινια αϊ να σας την δωσωΠες του εδώ τα μοιραζόμαστε όλα...
Εκτός από το φαγητό![]()
Μην το δει ο γαμπρός αυτό....τον κοριτσαρο τον κραταω για την παρτη μου, την ταινια αϊ να σας την δωσω
![]()
Τελικά είσαι και εσύ OG ΜΝΠΝΟ.......τον κοριτσαρο τον κραταω για την παρτη μου, την ταινια αϊ να σας την δωσω
![]()
Ο γαμπρός κρύβεται εδώ και μέρες...δεν το μάθατε από μένα...Μην το δει ο γαμπρός αυτό![]()
ΣεΟ γαμπρός κρύβεται εδώ και μέρες...δεν το μάθατε από μένα...
![]()
και που να δεις η νυφη μετα το μπατσελορ που της κανονισαΟ γαμπρός κρύβεται εδώ και μέρες...δεν το μάθατε από μένα...
![]()
Βαρύ αυτόκαι που να δεις η νυφη μετα το μπατσελορ που της κανονισα![]()
.....ο γαμπρος να δεις!!! Ξεκινησε ηδη το πρωτο λεωφορειo αποκαι που να δεις η νυφη μετα το μπατσελορ που της κανονισα![]()
Μην το δει αυτό η νύφη.....ο γαμπρος να δεις!!! Ξεκινησε ηδη το πρωτο λεωφορειo απο![]()
![]()
Το Βαρύ γράφεται σκέτο στο νήμα με τα μνπν.. Δεν τίθεται και δικαιολογία η σχόλιο.βαρυ!να φερεις την κοπελα![]()
ΒαρυΤο Βαρύ γράφεται σκέτο στο νήμα με τα μνπν.. Δεν τίθεται και δικαιολογία η σχόλιο.
![]()
δεν εχουμε να φοβηθουμε κατι!πολεμο θελουν?θα τον εχουνΜην το δει αυτό η νύφη![]()
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς...δεν εχουμε να φοβηθουμε κατι!πολεμο θελουν?θα τον εχουν![]()
Θα είμαι στο πούλμαν...αν με χρειαστείς σφύρα....Δεν ξέρω τι λέτε εσείς...
Παρατηρώντας καλά την φωτό θέλω βοήθεια στον μπουφέ![]()
Θα είμαι στο πούλμαν...αν με χρειαστείς![]()