Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

expert masatz

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
536
Πόντοι
36
Ναι συμφωνω ......τι να εγινε αυτο το κοριτσι αλωστε ????
ο καθενας υποθετω βρισκει τον δρομο του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

10 με 25 ευρω ειναι οι νορμαλ τιμες για μασαζ σε φυσιοθεραπευτη....μην γραφετε οτι να ναι....που θα δωσω παραπανω απο 50 ευρω για να μου το παιξουν....
φανταστειτε σε αττικη για 30 λεπτα μονο το μινιμυμ ειναι 60

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Καθιστε λιγο ρε παιδια. Να ξεκαθαρισω δεν ειμαι κανενας λεφτας.Κοπελα που σε τριβει μια ωρα και τη χουφτωνεις κιολας ποσο πρεπει να παιρνει δλδ;; 30-40 ειναι το απλο μασαζ σε νορμαλ μασατζιδικα. Κακως καποιοι συγκρινουν με τα μπουρδελα τη φαση και λενε εγω με ενα 50αρικο γαμαω. Εγω θα σας πω σε στριπτιτζαδικο χωρις πιασιματα ενα χορο να σε κανουν θες ενα 20αρικο για 5 λεπτα. Αυτες απο το 50 αρικο παιρνουν τα 20 εντωμεταξυ τα υπολοιπα το μαγαζι και μη νομιζετε οτι ολοι ειναι με τα μπουρμπουρια και τα εξτρα προγραμματα
Φίλε με 30 ευρώ κάνεις μασάζ άρα όχι χαιδεμα !!! Το άλλο το βλήμα χθες μου έλεγε να μην την πιάνω με το λαδωμένο χέρι για να μην κάνει ντουζ ξανά, οκ χρέωσε όσο θες αλλά πέστο από την αρχή έτσι ώστε να είναι στην κρίση μου αν το επιλέξω η όχι!

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
19.055
Πόντοι
3.506
Φίλε με 30 ευρώ κάνεις μασάζ άρα όχι χαιδεμα !!! Το άλλο το βλήμα χθες μου έλεγε να μην την πιάνω με το λαδωμένο χέρι για να μην κάνει ντουζ ξανά, οκ χρέωσε όσο θες αλλά πέστο από την αρχή έτσι ώστε να είναι στην κρίση μου αν το επιλέξω η όχι!
ποιο ειναι το αλλο βλημμα;

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Για το μασάζ έχεις δίκιο οι περισσότερες είναι χάλια. Τώρα για τα λάδια σου που δεν ήθελε να την ακουμπάς μπορεί να είχε άλλο ραντεβού στο καπάκι και να μην ήθελε να ήταν σαν την έχει γλύψει αγελάδα.

Cocteau88

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
90
Πόντοι
0
Για το μασάζ έχεις δίκιο οι περισσότερες είναι χάλια. Τώρα για τα λάδια σου που δεν ήθελε να την ακουμπάς μπορεί να είχε άλλο ραντεβού στο καπάκι και να μην ήθελε να ήταν σαν την έχει γλύψει αγελάδα.
Τεσπά, δεν ξαναπαταω εκεί και τελείωσε το παραμύθι για μένα.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.276
Πόντοι
3.497
Να σηκώσουν χέρι όσοι πάνε diamond spa στην Αθήνα στη Δάφνη. Να κάνουμε ομάδα skg. Τελευταία το ανακάλυψα έκανε καταδρομικές (60) φουλ ότι γουστάρεις και κώλο οι 2 από τις 6 και παράλληλα έμαθα από τα κορίτσια ότι εχου μεγάλο πελατολόγιο από τη συμπρωτεύουσα.
Για να μαζευτούμε λίγο να ανταλλάσουμε απόψεις. Έχει ζεστό ψωμί η Αθήνα φρέσκο καυτο μυρωδάτο Κίνκι και τζάμπα.
Να ανοίξουμε σχετικό θρεντάκι αν μαζευτούμε καμία δεκαριά.
Τίτλος
Η μεγάλη κατάβαση
Φάτον Μακεδονικά
Γαμάτε στη πρωτεύουσα
Δεκτες οι προτάσεις σας.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.276
Πόντοι
3.497
τις πουτανες θα τις κανετε εσεις τον πρωτο καιρο;
Οχι αδελφέ θα κάνουμε εισαγωγές μεταγραφές και θα παίξουμε και με ντόπιο υλικό. Θα έχουμε Τουμπιώτισα για τους Αριανούς Χαριλιώτισα για τουσ Παοκτζηδες γριές για τις γριές μια μαύρη μια Κινέζα κλπ κλπ.
Γενικα υπάρχουν ιδέες.
Για τρύπιους μας πέρασες?

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Να σηκώσουν χέρι όσοι πάνε diamond spa στην Αθήνα στη Δάφνη. Να κάνουμε ομάδα skg. Τελευταία το ανακάλυψα έκανε καταδρομικές (60) φουλ ότι γουστάρεις και κώλο οι 2 από τις 6 και παράλληλα έμαθα από τα κορίτσια ότι εχου μεγάλο πελατολόγιο από τη συμπρωτεύουσα.
Για να μαζευτούμε λίγο να ανταλλάσουμε απόψεις. Έχει ζεστό ψωμί η Αθήνα φρέσκο καυτο μυρωδάτο Κίνκι και τζάμπα.
Τίτλος
Η μεγάλη κατάβαση
Φάτον Μακεδονικά
Γαμάτε στη πρωτεύουσα
Δεκτες οι προτάσεις σας.
Τίποτα δεν είναι τζάμπα σε αυτήν την ζωή φίλε .
Στην Αθήνα που πηδάνε με 60€ έχεις δει τι είναι αυτές οι γυναίκες; Στην καλύτερη καμία Βουλγάρα αλλιώς κανένα γυφτάκι σουλουπωμενο και οι μισές πρεζόνια με σημάδια στα χέρια τους από τρύπες. Κάποιες ίσως δεν είναι καν με την θέληση τους εκεί που είναι . Και αν μιλήσουμε για φτηνότερα παίρνεις δώρο και παράσημα. Το θέμα είναι ότι το μπουρδέλο ανήκει σε άλλο νήμα και όχι εδώ , αφού θέλουν κάποιοι φουλ δεν πρέπει να πάνε σε μασατζιδικο πρέπει να πάνε σε μπουρδέλο κατευθείαν και όχι να κλαίμε γιατί με άλλα 10€ δεν μας έκαναν και τσιμπούκι στο μασάζ.

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.636
Πόντοι
201
Τίτλος
Η μεγάλη κατάβαση
Φάτον Μακεδονικά
Γαμάτε στη πρωτεύουσα
Δεκτες οι προτάσεις σας.
Μη στο χαλασω αδερφε..αλλα φρεσκο καυτο μυρωδατο κινκυ και τζαμπα δεν υπαρχει στα μασαζ..

emounitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
166
Πόντοι
0
Οταν αρχιζουμε συγκρισεις τιμων σε κανονικα μαγαζια και σε λαδομαγαζα, καλο ειναι να εχουμε στις τιμες κοινο παρονομαστη τον χρόνο. Οποτε 25 λεπτα χαλαρωτικο μασαζ στα περισσοτερα κανονικα μαγαζια εχει κατω απο 10 ευρω. Οσο για τον φιλο που μιλησε για Αθηνα, εχει δικιο αλλα μη συγκρινουμε μπριζολαδικα με βιγκαν ελαιοτριβεια

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Οταν αρχιζουμε συγκρισεις τιμων σε κανονικα μαγαζια και σε λαδομαγαζα, καλο ειναι να εχουμε στις τιμες κοινο παρονομαστη τον χρόνο. Οποτε 25 λεπτα χαλαρωτικο μασαζ στα περισσοτερα κανονικα μαγαζια εχει κατω απο 10 ευρω. Οσο για τον φιλο που μιλησε για Αθηνα, εχει δικιο αλλα μη συγκρινουμε μπριζολαδικα με βιγκαν ελαιοτριβεια
Στα κανονικά όμως δεν σε κάνουν με το στρινγκ ούτε μπορείς να πιάσεις μπουτακι την ώρα του μασάζ .

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.276
Πόντοι
3.497
Τίποτα δεν είναι τζάμπα σε αυτήν την ζωή φίλε .
Στην Αθήνα που πηδάνε με 60€ έχεις δει τι είναι αυτές οι γυναίκες; Στην καλύτερη καμία Βουλγάρα αλλιώς κανένα γυφτάκι σουλουπωμενο και οι μισές πρεζόνια με σημάδια στα χέρια τους από τρύπες. Κάποιες ίσως δεν είναι καν με την θέληση τους εκεί που είναι . Και αν μιλήσουμε για φτηνότερα παίρνεις δώρο και παράσημα. Το θέμα είναι ότι το μπουρδέλο ανήκει σε άλλο νήμα και όχι εδώ , αφού θέλουν κάποιοι φουλ δεν πρέπει να πάνε σε μασατζιδικο πρέπει να πάνε σε μπουρδέλο κατευθείαν και όχι να κλαίμε γιατί με άλλα 10€ δεν μας έκαναν και τσιμπούκι στο μασάζ.
Αν δεν έχεις επισκεφθεί κάποιο κατάστημα δεν θα πρέπει να είσαι τόσο επιθετικά εριστικός φιλε μου. Έχει και μασαζ αν θέλεις έχει και φουλ. Ότι γουστάρεις με το 60 και με μουνάρες. Ελεγμένες με πιστοποιητικά με γιατρούς με τα πάντα. Αν θέλεις για να μη με πάρουν για πρωμοτορα τα συζηταμε σε προσωπικο μνμ. Σου έχω προτάσεις να σου φύγει η μαγκιά. Πάντως μη μπούμε στη συζήτηση ανταγωνισμού που φυσικά και υπάρχει γιατί θα είναι ατέρμονη. Μείνε στο ότι θα πας θα περάσεις μαγικά και δε θα έχει ούτε πρεζονια ούτε κατάδικους. Αναφορικά με τα μπουρδελα της Αθήνας εκεί μπορεί να κολλήσεις και περνώντας απέξω. Με 15 έως 20 € πηδάει όλος ο πλανήτης. Οπότε δεν πατάς το πόδι σου ούτε στη συνοικία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom