Καλημέρα, αυριανό απογευματινό κενό για κέντρο.![]()
Τι ώρα;
Καλημέρα, αυριανό απογευματινό κενό για κέντρο.![]()
Αύριο διαθέσιμη από 15:00
![]()
Πανέμορφα μάτια... φοβερό βλέμμα!!!!!!!Αύριο διαθέσιμη από 15:00
![]()
πισωκούνα!!! χεχεχΚαλημέρα..
![]()
Απίστευτη...Καλημέρα..
![]()
Οπτασια ...Καλημέρα..
![]()
Καλημέρα..
![]()
Ωραία πρυμνη...Καλημέρα..
![]()
Πρωινή πανσέληνος...Τιναυτορέ!?!?!![]()
Κάτι ήθελα να απαγγείλω
Άστο . Καφεδάκι σκέτο
![]()
Έχω βαρεθεί.,έχω γίνει γραφικός, πόσο υπέροχη για ακόμα μία φορά??Καλημέρα..
![]()
Πέρασα να πω μια καλησπέρα..
![]()
ΩΧΧ!!!Καλημέρα..
![]()
Για μένα η Μαλβίνα αποτελεί το απόλυτο call girl!! Και δεν μιλάω για την ομορφιά της, η οποία είναι αδιαμφισβήτητη , ούτε για τις υπηρεσίες της, οι οποίες είναι άψογες! Μιλάω για την ολοκληρωμένη προσωπικότητα της η οποία σε συνδυασμό με τα παραπάνω που ανέφερα κάνουν κάθε ραντεβού μαζί της αξέχαστο! Να είσαι καλά κοπέλα μου!Διαθέσιμη ξανά από την επόμενη εβδομάδα..
Για όσους επιθυμούν να διαβάσουν, ανήρτησα αρκετές κριτικές στο προφίλ μου, καληνύχτα.
![]()
Απίστευτη φωτογραφία!Διαθέσιμη ξανά από την επόμενη εβδομάδα..
Για όσους επιθυμούν να διαβάσουν, ανήρτησα αρκετές κριτικές στο προφίλ μου, καληνύχτα.
![]()
....αρχοντα παρολο που δεν πολυσχολιαζω, πρεπει να συμπληρωσω εδω οτι "απολυτα" callgirls μπορουν να ειναι πολλες, αναλογως τα γουστα και τα θελω μας! Η κοπελα εδω νομιζω ειναι το "απολυτο" escrort, που εκτος απο την εμφανιση κ τις υπηρεσιες της, μπορει με την καλλιεργεια, την μορφωση και την συμπεριφορα της να σταθει αψογα και με αξιωσεις σε οποιαδηποτε συνοδεια !!!Για μένα η Μαλβίνα αποτελεί το απόλυτο call girl!! Και δεν μιλάω για την ομορφιά της, η οποία είναι αδιαμφισβήτητη , ούτε για τις υπηρεσίες της, οι οποίες είναι άψογες! Μιλάω για την ολοκληρωμένη προσωπικότητα της η οποία σε συνδυασμό με τα παραπάνω που ανέφερα κάνουν κάθε ραντεβού μαζί της αξέχαστο! Να είσαι καλά κοπέλα μου!