Νέα

Πιάτσες Αθήνας (Πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 30K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.486
Πόντοι
6.246
Ο άλλος, ο ειδικός φρουρός (από αυτά τα κριάρια της Μακεδονίας), γάμαγε την Αφρικανή από τον κώλο χωρίς καπότα, η οποία τύχαινε να είναι λεσβία και από καλή οικογένεια του κράτους της... Πρεζούδες γαμάνε πολλοί χωρίς να είναι μπάτσοι απαραίτητα...
Μα εχω ακουσει τις ιστοριες των γυναικων εκ τριγωνου,ναι ειχα ορεξη χαχα,θα εκπλαγειτε τη μερα που θα τα γραψω ολα πριν αποχωρησω,ισχυει οτι φανταζεστε

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.784
Πόντοι
2.696
Μα εχω ακουσει τις ιστοριες των γυναικων εκ τριγωνου,ναι ειχα ορεξη χαχα,θα εκπλαγειτε τη μερα που θα τα γραψω ολα πριν αποχωρησω,ισχυει οτι φανταζεστε
Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια, κάποιον νεαρό σε ένα παπάκι που προκαλούσε με βρισιές (μάνες, Χριστούς, Παναγίες κτλ) όποιον περνούσε από το πεζοδρόμιο που βρίσκεται απέναντι από την πλατεία Αιγύπτου... Μπορεί να ήταν ασφαλίτης, μπορεί και Αλβανός νταβατζής (μικρή η διαφορά)...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.486
Πόντοι
6.246
Θυμάμαι πριν κάποια χρόνια, κάποιον νεαρό σε ένα παπάκι που προκαλούσε με βρισιές (μάνες, Χριστούς, Παναγίες κτλ) όποιον περνούσε από το πεζοδρόμιο που βρίσκεται απέναντι από την πλατεία Αιγύπτου... Μπορεί να ήταν ασφαλίτης, μπορεί και Αλβανός νταβατζής (μικρή η διαφορά)...
Δε θελω καν να απαντησω σε αυτο/αυτα

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.590
Πόντοι
206
Γιατί να αποχωρήσεις;;

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.486
Πόντοι
6.246
Γιατί να αποχωρήσεις;;
Αν αλλαξει η ζωη μου γτ να συνεχισω?Απειχα 1 μηνα κ κατι κι ενιωσα μια χαρα,ασε που αν το γυρισω σε ποιοτητες αλλαζωντας κατηγορια δε θα χω λογο να παω,εχω καποιους τελευταιους στοχους που θα παρει καιρο πιθανως κ μετα θα δω πως θα κινηθω,ισως γραφω αλλου μετα τις αλλαγες αλλα σκοπος ειναι να μαθετε τα παντα ειτε τα γραψω ειτε οχι,αν αλλαξω ζωη η αλλαξω κατηγορια δε θα ξαναπαω Ομονοια που σιχαινομουν χθες κ λογω αποχης μου φαινονταν απο πριν σιχαμενες οι αγαπητικες (μας),εχει φυγει η ανοσια μου χαχα,κι αν πηγαινω θα πηγαινω στοχευμενα κ οχι για γυρους η 1 γυρο οτι δω αν δω,οσο απειχα επανηλθα στα φυσιολογικα μου,ειδα κ Στελλαρα ετη φωτος ανωτερη ως "κανονικη" που λεω εκει πρεπει να το γυρισω κι ας κοστιζει αρκει να ναι κανονικη

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.389
Πόντοι
2.586
Επίσκεψη στην περιοχή για δουλειές, μία ώρα κενό και ανάμεσα στα άλλα μίνι επίσκεψη στο τρίγωνο.

Μία καλή περίπτωση, νεαρά μελαxροινή (μάλλον γυφτέ ή κάτι παρεμφερές) στο φανάρι της Σωκράτους και Σατωβριάνδου.
Καστανό μαλλάκι, ωραίο μουτράκι, φορούσε μαύρο κολλάν και μπουφανάκι. Λεπτό σώμα και καλό κωλαράκι.
Πλησίασα, 35 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ξενοδοxείου όλα κανονικά με προφύλαξη.
Ξινούτσικο ύφος μάλλον δεν έxουν και πολλή πελατεία. Ούτε εγώ την πήρα.

Συνέxεια στο τρίγωνο 3 γυφτοειδείς (2 Ινδές και μία γύφτισσα θαρρώ). Ψιλοxοντρές εκτός της γύφτισσας η οποία φορούσε μπλε τζιν σορτσάκι, ~ 28 ετών, κανονικό σώμα ΟΚ όxι κάτι ιδιαίτερο αλλά η δεύτερη καλύτερη της περιοxής.
Έκανε έντονα νοήματα με γελάκια σε οδηγούς που σταματούσαν στο φανάρι.

Γενικώς υπήρxαν και κάτι άλλες Ινδές ή Σλάβες μεγαλύτερης ηλικίας και όxι ιδιαίτερης εμφάνισης. Αυτά.

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.486
Πόντοι
6.246
Ναι ρε συ, το κατάλαβα... Κάτι ξέρεις και δεν θέλεις να πεις για τους δικούς σου λόγους...
Ναι,στο out μου θα γραψω οσα πρεπει να μαθετε για να σωθουν παλιοι και νεοι

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.486
Πόντοι
6.246
Επίσκεψη στην περιοχή για δουλειές, μία ώρα κενό και ανάμεσα στα άλλα μίνι επίσκεψη στο τρίγωνο.

Μία καλή περίπτωση, νεαρά μελαxροινή (μάλλον γυφτέ ή κάτι παρεμφερές) στο φανάρι της Σωκράτους και Σατωβριάνδου.
Καστανό μαλλάκι, ωραίο μουτράκι, φορούσε μαύρο κολλάν και μπουφανάκι. Λεπτό σώμα και καλό κωλαράκι.
Πλησίασα, 35 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ξενοδοxείου όλα κανονικά με προφύλαξη.
Ξινούτσικο ύφος μάλλον δεν έxουν και πολλή πελατεία. Ούτε εγώ την πήρα.

Συνέxεια στο τρίγωνο 3 γυφτοειδείς (2 Ινδές και μία γύφτισσα θαρρώ). Ψιλοxοντρές εκτός της γύφτισσας η οποία φορούσε μπλε τζιν σορτσάκι, ~ 28 ετών, κανονικό σώμα ΟΚ όxι κάτι ιδιαίτερο αλλά η δεύτερη καλύτερη της περιοxής.
Έκανε έντονα νοήματα με γελάκια σε οδηγούς που σταματούσαν στο φανάρι.

Γενικώς υπήρxαν και κάτι άλλες Ινδές ή Σλάβες μεγαλύτερης ηλικίας και όxι ιδιαίτερης εμφάνισης. Αυτά.
Χθες ειδα τη μικρη της σατωβριανδου την οποια γνωριζω απο αλλη φορα που χα φωτογραφησει μαζι με ακομη μια ωραιου σωματος,η αλλη αποτομη,η μικρη δε μιλησε τοτε κ χθες λεω ωραια ανετη,δε τη ξαναβρηκα.Φαναρι εννοεις της Χαλκοκονδυλη?

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.486
Πόντοι
6.246
Οι μικρες της Σατωβριανδου-Σωκρατους και μονο που ζητανε τα ιδια με τις υπολοιπες απο Ορφεα-Liberty ειναι λογος αποφυγης συν εχθρικες

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.389
Πόντοι
2.586
Χθες ειδα τη μικρη της σατωβριανδου την οποια γνωριζω απο αλλη φορα που χα φωτογραφησει μαζι με ακομη μια ωραιου σωματος,η αλλη αποτομη,η μικρη δε μιλησε τοτε κ χθες λεω ωραια ανετη,δε τη ξαναβρηκα.Φαναρι εννοεις της Χαλκοκονδυλη?

Μάλλον Χαλκοκονδυλη σωστά.!! 1 το μεσημέρι την είδα. Αν μου δείξεις την φωτό θα σου πω αλλά λογικά αυτή ήταν. Μαζί της ήταν μία μεγαλογύφτισσα/Ινδή αυτή τη φορά πάντως. Πιο πίσω μία ξανθιά ΟΚ ας πούμε και μία πιο μεγάλη Ινδή με την φορεσιά τους.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.784
Πόντοι
2.696
Ναι,στο out μου θα γραψω οσα πρεπει να μαθετε για να σωθουν παλιοι και νεοι
Έχεις εντρυφήσει στην περιοχή ως άλλος Ηλίας Πετρόπουλος μάλλον... Και πότε θα γίνει το out σου; Πρέπει να σε χάσουμε από εδώ δηλαδή για να μάθουμε...

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.486
Πόντοι
6.246
Έχεις εντρυφήσει στην περιοχή ως άλλος Ηλίας Πετρόπουλος μάλλον... Και πότε θα γίνει το out σου; Πρέπει να σε χάσουμε από εδώ δηλαδή για να μάθουμε...
εχω καιρο,αν δεν τελειωσω με τους στοχους δεν αποσυρομαι διοτι ηδη κινουμαι σε κυκλο προτιμησης

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.486
Πόντοι
6.246
Μάλλον Χαλκοκονδυλη σωστά.!! 1 το μεσημέρι την είδα. Αν μου δείξεις την φωτό θα σου πω αλλά λογικά αυτή ήταν. Μαζί της ήταν μία μεγαλογύφτισσα/Ινδή αυτή τη φορά πάντως. Πιο πίσω μία ξανθιά ΟΚ ας πούμε και μία πιο μεγάλη Ινδή με την φορεσιά τους.
Σχεδον σιγουρα Χαλκοκονδυλη.Φωτο εχω λιγες σελιδες πισω αν ψαχτεις,δεν ειναι πολυ πισω και ειναι σιγουρα αυτη διοτι συμπιπτουν τα υπολοιπα που γραφεις.Τη ξανθια δε τη ξερω εγω αλλα δε παω τοσο νωρις,αντιθετως παω τοσο αργα χαχα

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
3.275
Πόντοι
506
Πρωινη συνευρεση με Αναστασια, 50αρα ελληνοαλβανιδα με σπαστο μαλλι κ κωλαρα. Πιατσαρει χαλκοκονδυλη μπροστα στην τραπεζα. Πολυ καλο τσιμπουκι, μουδωσε λιγο γαλατακι απ τις ρωγες της. Ωραια κωλαρα, εχυσα κωλομαγουλα. 25 ευρω

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.486
Πόντοι
6.246
Πρωινη συνευρεση με Αναστασια, 50αρα ελληνοαλβανιδα με σπαστο μαλλι κ κωλαρα. Πιατσαρει χαλκοκονδυλη μπροστα στην τραπεζα. Πολυ καλο τσιμπουκι, μουδωσε λιγο γαλατακι απ τις ρωγες της. Ωραια κωλαρα, εχυσα κωλομαγουλα. 25 ευρω
Αδυνατη?

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
2.436
Πόντοι
1.326
Η γνωστή Νατάσα, με ξανθό σπαστό μαλλί, που δίνει την κωλάρα της;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom