Κωστας.Αθηνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2019
- Like
- 26
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα Έλενα, έψαξα να δω κάπου το πρόγραμμα σου αλλά δεν το βρήκα.Εαν θες μπορείς να με ενημερώσεις;
Το γνωρίζω πολύ καλά αυτό που λες αλλά εμείς σας αγαπάμε ακόμη και με τις οποιεσδήποτε ατέλειες κι αν υποτεθεί ότι έχετεΕίσαι πολύ γλυκός !
Αλλά να ξέρεις ότι όλες οι γυναίκες έχουμε τις ανασφαλειες μας![]()
Καλώς ηρθες στην όμορφη παρέα μας.....Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά, τι κρυφό διαμαντάκι είναι η Έλενα, κορμί για πολλά εγκεφαλικά
Σε ευχαριστώΠολύ καλώς σας βρήκα αν κρίνω και από τις φώτο αλλά και από το στυλ
Σέ εμένα δεν έχεις απαντήσει ακόμαΚΑΛΉΣΠΕΡΑΑΑΑΑ!
Ευχαριστώ πολυ !
Να ζητήσω συγγνώμη αν δεν έχω απαντήσει σε κάποιο παιδί στο viber ή σε μηνύματα λόγω έλλειψης χρόνου δεν μου είναι εύκολο να απαντώ σε όλους
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για την προτίμηση για την συνέπειά σας στα ραντεβού για την εξαιρετική συμπεριφορά σας και την καθαριότητα !
ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
![]()
Αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις viber ή sms να σε ενημερώσω για το προγραμμά μου!Για να μπω σιγα σιγα στο κλίμα, τι παίζει από θέμα τιμών και ωραριων αν επιτρέπεται?
Μόλις σου έστειλα στο viber.Σέ εμένα δεν έχεις απαντήσει ακόμα
ρε αγαπη μαλλον σε έχω μπλοκαρει !Μόλις σου έστειλα στο viber.
Βρήκαμε την νέα προθιέρεια για τους επόμενους ολυμπιακούς αγώνες
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!
Μία γυναίκα μετά τα 40 της δεν χρειάζεται να αποδείξει αν είναι όμορφη η άσχημη!ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!Γοητευτική οπως πάντα είσαι Έλενα
.....Η πραγματικά όμορφη γυναίκα, είναι αυτή που η γοητεία της είναι μεγαλύτερη από την ομορφιά της και η προσωπικότητα της πολύ πιο ισχυρή από τη γοητεία της.
Βρήκαμε την νέα προθιέρεια για τους επόμενους ολυμπιακούς αγώνες
Που και να μην έχει ανασφάλειες. Ευτυχώς είναι συγκεκριμένες (π.χ. κιλά)Μία γυναίκα μετά τα 40 της δεν χρειάζεται να αποδείξει αν είναι όμορφη η άσχημη!
Γιατί είναι μία γυναίκα πιο επιλεκτική πιο σοφή με γοητεία γιατί έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο!
Σε ευχαριστω![]()
Την καλημέρα μου και την αγάπη μου.Μία γυναίκα μετά τα 40 της δεν χρειάζεται να αποδείξει αν είναι όμορφη η άσχημη!
Γιατί είναι μία γυναίκα πιο επιλεκτική πιο σοφή με γοητεία γιατί έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο!
Σε ευχαριστω![]()
Κουκλαρα καυτή να μην ξέρεις τι να πρώτο κάνεις με το ωραίο κορμί της και εκεί ακριβώς να αναλαμβάνει η φωτιά της να σε οδηγήσει!!! Κορίτσι μου έλειψες!!!
Η σάρκα είναι η φωτιά και το φιλί η φλόγα !Κουκλαρα καυτή να μην ξέρεις τι να πρώτο κάνεις με το ωραίο κορμί της και εκεί ακριβώς να αναλαμβάνει η φωτιά της να σε οδηγήσει!!! Κορίτσι μου έλειψες!!!