Νέα

ΤΣΙΛΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ (των φιλάθλων-λέμε τώρα) - Αθλητική επικαιρότητα-Καζούρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kachaplias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.907
Πόντοι
456
Προσοχή στην Ίντερ.
Δεν ισχύει αυτό το 1,37 που βλέπω. Στο πρώτο ματς ήρθε 0-2, οπότε δεν έχει ανάγκη να κερδίσει ντε και καλά.
Είδα και το ματς της Κυριακής με τη Μόντσα και δε μου γέμισε το μάτι.
Αν θα έπαιζα κάτι, θα ήταν το όβερ στο Λίβερπουλ-Παρί.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.614
Πόντοι
4.096
Δεν ειχα καμιά αμφιβολια οτι τα εχεις μεγαλα και βαρια. Ως προς την τιμηση τους απο εσενα έχω ενστάσεις.

Κι εγω σ'αφηνω τωρα γιατι πρεπει και να παω να μαγειρεψω. Θα γινω πυρφορος αποψε.
Δικαιωμα σου να εχεις ενστασεις, δικαιωμα μου να πιστευω οτι εγω πραγματικα τα τιμαω κι οχι εσυ
Καλη δισκεδαση με το ζεταιμ

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.512
Πόντοι
3.846
Προσοχή στην Ίντερ.
Δεν ισχύει αυτό το 1,37 που βλέπω.
Μάθετε να παίζετε (βαρέθηκα να επαναλαμβάνομαι).
Αν θα έπαιζα κάτι, θα ήταν το όβερ στο Λίβερπουλ-Παρί.
Να πάρεις τι; 1.55;
Εκτός κι αν προτείνεις over 3.5 τουλάχιστον...

Τελευταία τροποποίηση:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.907
Πόντοι
456
Μάθετε να παίζετε (βαρέθηκα να επαναλαμβάνομαι).

Να πάρεις τι; 1.55;
Εκτός κι αν προτείνεις over 3.5 τουλάχιστον...

Όταν το ποσοστό επιτυχίας επί την απόδοση, ξεπερνάει τη μονάδα, τότε είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να παίξεις.
Αν για παράδειγμα έρθει κάποιος και μου πει "φίλε, έχω ποσοστό 90% σε ματς του 1,20", που σημαίνει 1,20*0,9 = 1,08, τότε σε βάθος χρόνου είναι κερδισμένος. Και μάλιστα με την κατάλληλη διαχείριση κεφαλαίου, γίνεται εκατομμυριούχος σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (αν τον αφήσουν οι εταιρίες).
Αυτό οι πολλοί το ξέρουν ως value. Εγώ απόψε πιστεύω ότι το value είναι το Χ2 της Φέγενορντ και το over 2,5 στην Παρί και ας έχει 1,55.

OP
OP
kachaplias

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
αμφιρροπο το ματς στο ανφιλντ μεχρι που μπηκε η απομιμηση σεντερ φορ για τους κοκκινους....

απο εκει και περα φανηκε οτι δεν προκειται...

τυχεροι που δε τους το τελειωσε απο την παραταση η αλλοπροσαλλη παρι....

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.512
Πόντοι
3.846
Όταν το ποσοστό επιτυχίας επί την απόδοση, ξεπερνάει τη μονάδα, τότε είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να παίξεις.
Τώρα είναι απάντηση σε κάποιον που έχει τούτη στιγμή 32Κ συνολικά δεδομένα;
Και συνεχώς αυξάνονται.
1,20*0,9 = 1,08, τότε σε βάθος χρόνου είναι κερδισμένος.
8% μεσοπρόθεσμο κέρδος => πας έως Φυλής (αφού είμαστε σε τσοντάδικο).
"φίλε, έχω ποσοστό 90% σε ματς του 1,20"
Κανένας δεν πρόκειται να σου δώσει κάτι τέτοιο άνευ αμοιβής, που και πάλι δεν θα τον εμπιστευτείς.
Μπούργος δίνει 1-1 σκορ, ο "δικός" μου αλγόριθμος.
Και τελευταίο κογιότ: έχεις πρόγραμμα;
Αν δεν απατώμαι κάτι με "Δηλητηριώδη" κατανομή Poisson τα υπολόγιζες. Λογικά τα γκολ από κάποια σελίδα θα τα αντλείς όπως η Sofascore (Oddsportal εμαρκαλήθη αρκετά).

Συνημμένα

• Σύστημα 3-4-5 & ημίτονο Αργεντινής.jpg
    Σύστημα 3-4-5 & ημίτονο Αργεντινής.jpg
    139,6 KB · Εμφανίσεις: 22

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.907
Πόντοι
456
Τώρα είναι απάντηση σε κάποιον που έχει τούτη στιγμή 32Κ συνολικά δεδομένα;
Και συνεχώς αυξάνονται.

8% μεσοπρόθεσμο κέρδος => πας έως Φυλής (αφού είμαστε σε τσοντάδικο).

Κανένας δεν πρόκειται να σου δώσει κάτι τέτοιο άνευ αμοιβής, που και πάλι δεν θα τον εμπιστευτείς.

Και τελευταίο κογιότ: έχεις πρόγραμμα;
Αν δεν απατώμαι κάτι με "Δηλητηριώδη" κατανομή Poisson τα υπολόγιζες. Λογικά τα γκολ από κάποια σελίδα θα τα αντλείς όπως η Sofascore (Oddsportal εμαρκαλήθη αρκετά).

1. 32k δεδομένα; Δεν ξέρω τι κάνεις με τα δεδομένα, αλλά αν τα χρησιμοποιείς σωστά, είναι αρκετά. Θα σου πω όμως, αν και δεν τα χρησιμοποιώ, ότι έχω όλη τη βάση δεδομένων του ΟΠΑΠ από το 2000, που είναι κάπου 700.000 ματς. Το μόνο που κάνω με αυτή, είναι ότι ελέγχω πόσο σωστός είναι ο ΟΠΑΠ στις προβλέψεις του. Μέχρι τώρα είναι σωστός.

2. Έγραψα λίγο κώδικα σε R: Αν γνωρίζεις ότι είσαι στο +8%, τότε δε θα πας flat. Θα πας με kelly criterion το ποντάρισμά σου. Στην προσομοίωση που έκανα, με 500 ματς πονταρισμένα, το ελάχιστο κέρδος που είδα ήταν 100k ευρώ, ως κάποια εκατομμύρια. Δεν πας στη Φυλής λοιπόν, αλλά στο Λας Βέγκας. Να σου πω ότι ο Τάραμας τους έπαιζε με +2% μόνο, αν θυμάμαι καλά και έγινε εκατομμυριούχος.

3. Σωστό. Τρόπος του λέγειν ήταν η έκφραση μου, σίγουρα δε θα στα δώσει κανένας.

4. Ναι είναι poisson και έχω προσθέσει κάποιες μεταβλητές δικές μου ως δοκιμή. Κάποιες φορές πιάνω, κάποιες όχι. Γενικά το σκορ είναι δύσκολο. Έχω φτιάξει δικό μου πρόγραμμα που κατεβάζει από το soccerstats.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.512
Πόντοι
3.846
@sotos71 για να μην κάνω κογιότ...

1) Η βάση δεδομένων είναι από ένα blog που δεν υπάρχει πλέον;
Το statistika.dedomena ενός κ. Ηλία;
2) Δεν μπλέκω με κριτήρια Kelly που λες, απλά κρατώ κι αρχεία αποτελεσμάτων ώστε να ξέρω πχ η τάδε ομάδα που με έκαψε και σε ποιες αποδόσεις έχω υψηλότερο ROI.
3) H γλώσσα προγραμματισμού μπορούσε να ήταν και η FORTRAN όμως το έγραψα στη C# για να έχει τυπικό παραθυρικό περιβάλλον.
4) Για τα δε σκορ έχω έξτρα αρχεία στο Mathematica όπου υπολογίζονται τα διαστήματα εμπιστοσύνης.
5) Οι παρακολουθούμενες εταιρείες έχουν ΟΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ γκανιότα.

OP
OP
kachaplias

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
δωστε κανα ψιλο γιατι δε βγαινει ο μηνας!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

@sotos71 για να μην κάνω κογιότ...

1) Η βάση δεδομένων είναι από ένα blog που δεν υπάρχει πλέον;
Το statistika.dedomena ενός κ. Ηλία;
2) Δεν μπλέκω με κριτήρια Kelly που λες, απλά κρατώ κι αρχεία αποτελεσμάτων ώστε να ξέρω πχ η τάδε ομάδα που με έκαψε και σε ποιες αποδόσεις έχω υψηλότερο ROI.
3) H γλώσσα προγραμματισμού μπορούσε να ήταν και η FORTRAN όμως το έγραψα στη C# για να έχει τυπικό παραθυρικό περιβάλλον.
4) Για τα δε σκορ έχω έξτρα αρχεία στο Mathematica όπου υπολογίζονται τα διαστήματα εμπιστοσύνης.
5) Οι παρακολουθούμενες εταιρείες έχουν ΟΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ γκανιότα.
η γκανιοτα αλλαζει συμφωνα με τα πονταρισματα... ετσι βγαινει το σιγουρο κερδος απο τις στοιχηματικες...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.912
Πόντοι
6.056
Δεν μου λες Στρατηγέ: ραντεβού θανάτου προγνωστικών σκορ μπορώ να κάνω ή θα πεταχτούν οι γνωστές συκιές;

Υ. Γ. Ελπίζω να μην κλαδευτεί το νήμα :sunglasses:
Ρε μάγκα ... θα μου πεις και εμένα τίποτε να πάω να παίξω ;
Θέλω όμως πλήρεις οδηγίες , γιατί τελευταία φορά που πήγα σε προποτζίδικο
είχαν δελτία (προπό) με καρμπόν και στον ολυμπιακό παίζαν περσίας, κυράστας, γαλάκος ...
στα τελευταία που είχα παίξει είχαν μπει λεμονής, αναστόπουλος , μητρόπουλος κοκ ....

(στα προποτζίδικα ... παίζει και πελατεία, για πολλές δουλειές).

OP
OP
kachaplias

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
Ρε μάγκα ... θα μου πεις και εμένα τίποτε να πάω να παίξω ;
Θέλω όμως πλήρεις οδηγίες , γιατί τελευταία φορά που πήγα σε προποτζίδικο
είχαν δελτία (προπό) με καρμπόν και στον ολυμπιακό παίζαν περσίας, κυράστας, γαλάκος ...
στα τελευταία που είχα παίξει είχαν μπει λεμονής, αναστόπουλος , μητρόπουλος κοκ ....

(στα προποτζίδικα ... παίζει και πελατεία, για πολλές δουλειές).
δεν αξιζει σε οπαπ. κερδιζεις λιγοτερα (με μεγαλυτερη ασφαλεια ομως)

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.512
Πόντοι
3.846
ΨΨ @kachaplias δες συνημμένες εικόνες (Μαυροβούνιο πρωτάθλημα).
@tellystalone6969 το Σκάηπ κλείνει σε κάτι λιγότερο από 2 μήνες και να ήθελα να σου κάνω διαλέξεις δεν παίζει, θες πολύ χρόνο να αφιερώσεις και να κλείναμε ραντεβού, να ανοίγεις παραθύρια, να κρατάς σημειώσεις, το έκανα μια φορά με τη Μάγκυ για 3 σχεδόν μήνες, επειδή αυτή ήθελε, ε μετά τα παράτησε...
Από εκεί και πέρα - έχω γράψει κάτι γενικότητες περί σκορ => σελίδες 5380-5382 νήμα Στοιχήματος => στήστε VPN Opera => και βάλτε λίγο σκέψη με αρκετή τύχη ρισκάροντας άντε μια τυρόπιττα την εβδομάδα.

Συνημμένα

• Διαφορετική γκανιότα επιλεχθέντων εταιρειών.jpg
    Διαφορετική γκανιότα επιλεχθέντων εταιρειών.jpg
    156,8 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Τα 1Χ2 αλλάζουν - η γκανιότα όχι - ή άντε ελάχιστα.jpg
    Τα 1Χ2 αλλάζουν - η γκανιότα όχι - ή άντε ελάχιστα.jpg
    109,2 KB · Εμφανίσεις: 15
Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
16.512
Πόντοι
3.846
δεν αξιζει σε οπαπ. κερδιζεις λιγοτερα (με μεγαλυτερη ασφαλεια ομως)
Σε κάνω ξεχωριστά κογιότ γιατί είσαι παλιά κουφάλα όπως κι εγώ :sunglasses:
Έχω ένα σημαντικό κεφάλαιο αφήσει στο προπατζίδικο και σε 17 ημέρες ξαναρχίζει το εν λόγω πρωτάθλημα...
Εδώ μιλάμε για επεξεργασία δεδομένων σε βάθος 10ετίας που γινόταν τους 3 προηγούμενους χειμώνες όταν ήταν σε διακοπές με το τζάκι να κάνει υπερωρίες...
Το προπατζίδικο σε πληρώνει έως και 2 χιλιάρικα (ήταν 800 μέχρι την εποχή του κορωνοτέτοιου)...
Σκοπός είναι να ανέβει το κεφάλαιο εκεί και να παίζω μόνο τη χώρα αυτή με απώτερο στόχο κάτι βασανιστήρια (ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ) :angel: κι όσα δίποδα ειρωνεύονταν θα φάν€ χώμα....
Εξαφανιζόλ, μιλάμε άλλη μέρα...

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    186,1 KB · Εμφανίσεις: 11
OP
OP
kachaplias

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.687
Πόντοι
2.636
ατλετικο νοοτροπια μικρης ομαδας...

οκ βαρεθηκαμε τη ρεαλ αλλα να δουμε και λιγο μπαλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom