Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 60.638
θελει και κερια το ρομαντζο !!! αμα εινα καλο το κηροπηγιο και τα βεντουζωνει!!! χαχαχ
Faking fabulous!Αύριο διαθέσιμη από 15:00
![]()
Κι εγώ που νόμιζα ότι σε ψήνει τέτοιο roleplay..θελει και κερια το ρομαντζο !!! αμα εινα καλο το κηροπηγιο και τα βεντουζωνει!!! χαχαχ
ασε θα βγαλω εγω το σεναριο !!!χαχαΚι εγώ που νόμιζα ότι σε ψήνει τέτοιο roleplay..
θα μου κρατάς το χέρει τελικά???????Σε είχα για πιο ρομαντικό.. Α πα πα..
ξέρεις εσύ Σοφάκι μου από ρομαντικά....Αχ εσύ!!Μαράθηκε λέει οπότε για ρομαντικά είναι, ξέρεις χάδια, να κρατάει το χέρι...
θελει και κερια το ρομαντζο !!! αμα εινα καλο το κηροπηγιο και τα βεντουζωνει!!! χαχαχ
κεριά???Κι εγώ που νόμιζα ότι σε ψήνει τέτοιο roleplay..
εμ δεν πας να βαλεις κανα κερακι να μαθεις !!! χαχαχακεριά???
δεν ξέρω από τέτοια πράγματα εγω...![]()
στην εκκλησία ή ...πουθενά αλλού ρε?εμ δεν πας να βαλεις κανα κερακι να μαθεις !!! χαχαχα
@XaramofaisΕ δεν μπορώ να ασχολούμαι με ποιον έχει γράψει κριτική για σένα!
Εγω καλύτερα πράγματα να κάνω…!!
ΥΓ: καλύτερα πράγματα=
να σε γα….συναντησω για 3η φορά ας πούμε!!![]()
Μας έχεις πεθάνει. Κάνε κάτι και για εμάς τους βόρειους.Αύριο διαθέσιμη από 15:00
![]()
Απο τις ποιο ομορφες φωτο που εχει βαλει η Ρωσιδαρα!Αύριο διαθέσιμη από 15:00
![]()
Εράγες πόρτα παστελιε,,,,,γιατί ρε φιλε....?εγω κύριο σε βλέπω δε μιλάς πολυ δεν ανακατεύεις τη μαγειρίτσα στόμα έχεις και μίλια δεν έχεις,....λες να τρελάθηκε η κοπέλα?Μαλβιναρα θα παρεις το Ban πισω τι θα γινει ρε κοριτσι μου???...δες το καθαρα επαγγελματικα το θεμα!!!!
Έγινε κέντα...Εράγες πόρτα παστελιε,,,,,γιατί ρε φιλε....?εγω κύριο σε βλέπω δε μιλάς πολυ δεν ανακατεύεις τη μαγειρίτσα στόμα έχεις και μίλια δεν έχεις,....λες να τρελάθηκε η κοπέλα?
ΓκινιαΈγινε κέντα...
Πιστεύω να σπάσει!!!!Γκινια
Έγινε κέντα...
Τον έχει καρφώσει μάτιΓκινια
Καρέ - ζερο...Τον έχει καρφώσει μάτι
![]()