Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 633 άτομα (20 μέλη και 613 επισκέπτες)

Mixalhshah

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Ρε μάγκες η κορίνα η Αλβανίδα (φολα ) από το φυλής 65 πάνω όροφος ξέρουμε που βρίσκεται ;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
341.517
Πόντοι
49.090
Ρε μαστόρια, μερικές φορές στις βόλτες μου βλέπω ανοιχτό στο φώς σε ένα "σπίτι" χαμηλά στην χορμοβίτου στην γωνία στο φανάρι λίγο ποιο μέσα, παίζει οίκος εκεί ή απλά οι άνθρωποι ανάβουν τα φώτα έξω ?
επί της Λιοσίων εχει φανάρι, τέλος πάντων δε παίζει οίκος εκεί στη Χορμοβιτου.

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.855
Πόντοι
10.026
Ρε μαστόρια, μερικές φορές στις βόλτες μου βλέπω ανοιχτό στο φώς σε ένα "σπίτι" χαμηλά στην χορμοβίτου στην γωνία στο φανάρι λίγο ποιο μέσα, παίζει οίκος εκεί ή απλά οι άνθρωποι ανάβουν τα φώτα έξω ?
Καλησπέρα, συναγωνιστή. Χτυπάς κουδούνι και εάν έχει κοπέλα μέσα, περνάς και ενημερώνεις. Εάν είναι κανονικό σπίτι, πάλι ενημερώνεις, για τα μπινελίκια και τις χριστοπαναγίες που θα σου ρίξουν.

ΥΓ1: Μου θύμισες εμένα, όταν ήμουν 21 ετών. Τότε, η αγαμία και η λιγουριά χτυπούσε κόκκινο. Μου είχε πει ένας μπάρμπας, για μία πουτάνα ονόματι Έμυ, η οποία υποτίθετε ότι δούλευε στο διαμέρισμα μίας πολυκατοικίας, κάπου στην Λ. Βουλιαγμένης. Πήγα, ένα απόγευμα και άρχισα να χτυπάω τα κουδούνια, στο άσχετο. Μόνο από ένα διαμέρισμα, πήρα απάντηση. Ήταν μία γριά, η οποία πρέπει να ήταν, από την φωνή που άκουγα, τουλάχιστον 150 χρόνων. Ψέλλισα κάποιες φορές το όνομα της Έμυ και αφού άρχισα να καταλαβαίνω, πως δεν υπήρχε αυτό το άτομο, έγινα μπουχός πριν με αρπάξει κανένας ένοικος.

ΥΓ2: Ρε συναγωνιστές, τελικά τι άτομα είμαστε εμείς οι Μπουρδελιάρηδες; Εάν εξαιρέσεις το πάθος και την μαλακία που μας δέρνει, ώρες ώρες, ο καθένας από μας είναι ένα τσίρκο, μια ιστορία από μόνος του!

Kavlitos_

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
124
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια! τα πραγματα εκει στο Αλκαμένους 113 εχουν ξεφυγει τελειως. εχουν αρχισει να δουλευουν χωρις υπηρεσια και να κανουν face control σε ολους και να διαλεγουν πελατες ή να σου λενε αυτες με ποια να περασεις.... τραγικο απλα! πηραν εξουσια η πουτανες και εκει φτασαμε! αυτη η μαριαννα τα κανει ολα αποτι εχω καταλαβει...

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
44
Like
11.311
Πόντοι
6.246
Καλημέρα μύστες. Υπάρχει καποια με αξυριστο Νιμου; Και εσκορτ κι ότι είναι. Γνωρίζει κάποιος;
Ανάλογα πόσο αξύριστο το θες.. Κάποιες φορές και η μαυρούλα Ναόμι (Φιλ11Α) το αφήνει, σε νορμάλ πλαίσια όμως..
Αν και τώρα που είχε περίοδο υποθέτω θα το ξύρισε

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.760
Πόντοι
216
Καλησπερα παιδια! τα πραγματα εκει στο Αλκαμένους 113 εχουν ξεφυγει τελειως. εχουν αρχισει να δουλευουν χωρις υπηρεσια και να κανουν face control σε ολους και να διαλεγουν πελατες ή να σου λενε αυτες με ποια να περασεις.... τραγικο απλα! πηραν εξουσια η πουτανες και εκει φτασαμε! αυτη η μαριαννα τα κανει ολα αποτι εχω καταλαβει...
Καλημέρα. Τι ενοεις συναγωνιστη. οτι η Μαριάννα τα κανει όλα?

scorpioRetired

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2022
Like
1.175
Πόντοι
200
ενοοω οτι αυτη πρεπει να το εχει οργανωσει και να κανει το face control κτλ κτλ....

Πόρνοι μου, φαίνεται το μωράκι είναι κομ-μουνί-στρια. και θέλει να κάνουν μεροκάματα και οι φίλες της.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.105
Πόντοι
3.246
επί της Λιοσίων εχει φανάρι, τέλος πάντων δε παίζει οίκος εκεί στη Χορμοβιτου.
Ε, εκεί καταλήγει και η Χορμοβίτου ρε, αφού κατάλαβες :cheesy:
Καλησπέρα, συναγωνιστή. Χτυπάς κουδούνι και εάν έχει κοπέλα μέσα, περνάς και ενημερώνεις. Εάν είναι κανονικό σπίτι, πάλι ενημερώνεις, για τα μπινελίκια και τις χριστοπαναγίες που θα σου ρίξουν.

ΥΓ1: Μου θύμισες εμένα, όταν ήμουν 21 ετών. Τότε, η αγαμία και η λιγουριά χτυπούσε κόκκινο. Μου είχε πει ένας μπάρμπας, για μία πουτάνα ονόματι Έμυ, η οποία υποτίθετε ότι δούλευε στο διαμέρισμα μίας πολυκατοικίας, κάπου στην Λ. Βουλιαγμένης. Πήγα, ένα απόγευμα και άρχισα να χτυπάω τα κουδούνια, στο άσχετο. Μόνο από ένα διαμέρισμα, πήρα απάντηση. Ήταν μία γριά, η οποία πρέπει να ήταν, από την φωνή που άκουγα, τουλάχιστον 150 χρόνων. Ψέλλισα κάποιες φορές το όνομα της Έμυ και αφού άρχισα να καταλαβαίνω, πως δεν υπήρχε αυτό το άτομο, έγινα μπουχός πριν με αρπάξει κανένας ένοικος.

ΥΓ2: Ρε συναγωνιστές, τελικά τι άτομα είμαστε εμείς οι Μπουρδελιάρηδες; Εάν εξαιρέσεις το πάθος και την μαλακία που μας δέρνει, ώρες ώρες, ο καθένας από μας είναι ένα τσίρκο, μια ιστορία από μόνος του!
Ντάξ, επειδή έχει λάμπα έξω λέω μήπως, γιατί στην γειτονιά που βρίσκεται, θα μπορούσε να είναι παλιός οίκος που επαναλειτουργεί, δεν το ρώτησα τυχαία, το προηγούμενο Σάββατο ήταν απ'έξω 2 Ρωσσόφωνα καυλάκια και αράζανε σε ένα scooter.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.105
Πόντοι
3.246

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
56
Like
21.029
Πόντοι
11.276
Υπάρχει και παλιό ανέκδοτο για τέτοια παρεξήγηση! :face-medical-mask:

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
Φωκαίας, τσάρκα στο φτερό:uzi::uzi:

Φωκαίας 7 υπόγα Έιντζυ με τον Αλβανό υπηρέτη. Απλό πρόγραμμα

Φωκαίας 7 ισόγειο Ηλέκτρα μελαχρινή φουλ βαρεμάρα:tired:
Χωρίς κώλο, μόνο ελ.φλογέρα

Φωκαίας 9 Κατερίνα η μελαχρινή μιλφ με σουφραδέλι στο μενού.

Φωκαίας 13 ισόγειο θεία Σόνια με φουλ.
Φωκαίας 13 υπόγα κλειστό

Φωκαίας 17 ισόγειο κλειστό
Φωκαίας 17 όροφος Ρίτα η ξανθιά μιλφάρα με ελ.φλογέρα

Φωκαίας 19 οι πιτσιρίκες λογικά. Δεν κάθησα να τις δω...

Φωκαίας 25 όροφος Ρόζα η λατίνα προμίλφ με τα πολλά τατουάζ.

Εδώ έγινε σόλο κατάθεση:fuck2::fuck2:

Ωραία τσιμπούκα με deepthroat:pipa1:
Άνετο και ωραίο γαμήσι:zfuck:

Κέρασμα κοκτέιλ καταπιόνα:pipa2:
Με στράγγιξε καλά...Θετικό πρόσημο

Συνέχεια στη κριτική που θα ανεβάσω...

Φωκαίας 27 σκαλάκια Ιρίνα κλασσικά με ζόμπι να περιμένουν:zombie:

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.620
Πόντοι
1.056
επισκεψη πρωινη φ109α στην τουρκαλα ... δεν μιλαει καθολου ελληνικα ουτε αγγλικα ... αλλα περνει κατι γκριματσες και βγαζει κατι βογγητα που σε κανει να νιωθεις υπεργαμιας ... εχει τιμηθει 2 φορες
Ονομα?

Mixalhshah

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Ρε μάγκες η κορίνα η Αλβανίδα (φολα ) από το φυλής 65 πάνω όροφος ξέρουμε που βρίσκεται ;

paparinos123

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2023
Like
385
Πόντοι
21
Ξερει κανενας φαν της μπαρμπαρας απο βεργας ποτε έχει σκοπο να ξαναδουλεψει?

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
1.579
Πόντοι
486

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.435
Πόντοι
5.227
επισκεψη πρωινη φ109α στην τουρκαλα ... δεν μιλαει καθολου ελληνικα ουτε αγγλικα ... αλλα περνει κατι γκριματσες και βγαζει κατι βογγητα που σε κανει να νιωθεις υπεργαμιας ... εχει τιμηθει 2 φορες
Τοσο καλη?Με βαζεις σε σκεψεις....

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.435
Πόντοι
5.227
Να ρωτήσω κάτι ρε μάγκες ; Η Ντάρια άγκυρας είναι πρωινη βάρδια η απογευματινή ; Γιατί πήγα απόγευμα Κυριακής,με σκοπό να τη πάρω και μου είπαν ήταν το πρωί εδώ.Εγω τις άλλες φορές που την έπαιρνα ήταν απόγευμα εκει,όχι πρωί,τώρα μου είπαν πρωί.
Αναλογως τις βαρδιες των κοριτσιων.Παιζει και στα δυο μαγαζια της αγκυρας ενναλαξ παντως.

KATASKOPOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Κριτικές
7
Like
1.579
Πόντοι
486
Βέργας 7 σήμερα πρωί......Τσιμπουκαρα από BBW Κωνσταντίνα..........τις προάλλες απόγευμα.... Στο μπουρδέλο της οδού Έλλης..... Τσιμπουκαρα από σούπερ μιλφαρα Κρίστι .....και τις δύο φορές τελειωτικό μέχρι τελευταίας σταγόνας σπέρματος.....στα φιλόξενα ζεστά στόματα των ιερειων του έρωτα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom