Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 532 άτομα (21 μέλη και 511 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 175640

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Κριτικές
83
Like
30.653
Πόντοι
28.636
Live Now
From Μεταξουργείο city!!!

:orchestra:

Μέγα Αλέκου 28 κουρτίνα.
Μαρία, πιτσιρίκα μελαχρινή, πολύ άνω του μέσου όρου για την περιοχή.
Απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται αλλά μέσα κάνει κ ελεύθερο στοματικό αισθησιακό μέχρι πνιγμού!!!

Ιάσονος 39. Πορνομόλ!!!
Στο επάνω δεξιά.
Το καινούργιο καυλάκι που είχε γράψει ο Μήτσος.
Απλό πρόγραμμα και 15€ ...
Βγήκε από δωμάτιο με πολύ κακή διάθεση. Αλλά η ρουφιάνα έχει Τρελό Πατούρι!!! :assshake:

Κάτι άλλο αξιόλογο δεν είδα.
Πολλά ακόμα κλειστά.

Η Οσμή όμως της Ουρίας σε συνδυασμό με την ζέστη δημιουργούν ένα Μαγευτικό Περιβάλλον στο κέντρο της Αθήνας!!! :tomato:

Χρόνια Πολλά στα κορίτσια μας. :smitten:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
341.453
Πόντοι
49.090
Εμένα η γνωστή καλοσυνάτη τσα στο 11Α (ξανθό κοντό μαλλί, 2η βάρδια) μου είπε 40 για παρτούζα κι ότι με τίποτα δε μπορεί λιγότερο, που είμαι και σταθερός πελάτης! :headbang:
Έλεγε για το αφεντικό και μπούρδες..
(φυσικά δεν τα έδωσα, πήρα Ναόμι)
Για Ναόμι με Λούνα ρώτησα.. Τι παίζει;; Υπάρχει κάποιος τρόπος για λιγότερα;
Η Αλίκη ο τραβελος 30 είπε.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.105
Πόντοι
3.246
Απλα εχω τα ίδια γούστα και απαιτήσεις με τον μεσο μπουρδελιαρη, μου αρεσει να βοηθαω τους χυστες να ξερουν τι θα βρουν μπροστα τους και θελω να τους προετοιμασω για να γαμησουν και να περάσουν καλυτερα απο εμενα.
Τη Λαρισα την εχω καταγαμησει.
Ναι μεν αστερίας και αμίλητη μεσα. αλλα ειναι δεκτικη σε κάποιες ανωμαλίες μου και αντεχει δυνατό γαμήσι. Εχει αρκετά σεξυ πρόσωπο και είναι μικρή. Τώρα τελευταία η τσατσά φωνάζει τη Λαρισα στο 7 λεπτό, οπότε ή λέτε στην τσατσά να μην την φωνάξει νωρις ή οταν την φωνάξει ξέρετε οτι έχετε λιγο ακομα χρόνο μαζι της .
Στο σαλόνι ανακοινώνεται απλό προγραμμα αλλα μεσα η μικρή δέχεται και γλειφομούνι. Όλα για τους μπουρδελιαρηδες ! Για να περνάμε καλα και να μην έχουμε ανάγκη τις Ελλεηνίδες !

Σας ευχαριστω ολους για την εμπιστοσυνη σας !
Για τον χρόνο ναι ακριβως αυτό κάνει by default , η κοπέλα δεν κάνει κάτι αρνητικό αλλά όχι και κάτι θετικό, πέρα από την πίπα που είναι αρκετά καλή, αυτό που έκανε που δεν το περίμενα είναι να κάτσει 2 λεπτά στα όρθια που της είπα να τελειώσω αφού την φώναξε η τσατσά.
Η τσατσα την οποία συμπαθώ και καβλαντιζω από εποχές Βανέσας μετά μου έπιασε κουβέντα για διάφορα και την έκραξα λίγο για το χρόνο αλλά στην τελική στα 9-10' έφυγε το κορίτσι.

Όσο για τα υπόλοιπα, ο μέσος μπουρδελιαρης μάλλον δεν βολτάρει και περιμένει να διαβάσει εδώ τι παίζει

Σήμερα θα προσπαθήσω να τελειώσω πάνω σε κάποιο μαύρο κωλαράκι, να δούμε ποια θα το δεχτεί, Ναόμι, Έμμυ ή Μπέκυ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
341.453
Πόντοι
49.090

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
339
Πόντοι
21
Επιτέλους πέρασμα με ιρηνα σήμερα παρόλο που είχε μεγάλη αναμονή όπως πάντα έκατσα και περίμενα...η κοπέλα κατά την γνώμη μου είναι ότι καλύτερο υπάρχει στο 20αρικο είναι μέσα στην καύλα από τις πολύ λίγες που σου βγάζει ότι καυλώνει με αυτό που κάνει ούτε βιάζεται ούτε μη το ένα μη το άλλο...αν έκανε και ελεύθερη φλογέρα θα μας είχε καταστρέψει τελείως

Julio José Iglesias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2024
Κριτικές
11
Like
2.325
Πόντοι
496
Για τον χρόνο ναι ακριβως αυτό κάνει by default , η κοπέλα δεν κάνει κάτι αρνητικό αλλά όχι και κάτι θετικό, πέρα από την πίπα που είναι αρκετά καλή, αυτό που έκανε που δεν το περίμενα είναι να κάτσει 2 λεπτά στα όρθια που της είπα να τελειώσω αφού την φώναξε η τσατσά.
Η τσατσα την οποία συμπαθώ και καβλαντιζω από εποχές Βανέσας μετά μου έπιασε κουβέντα για διάφορα και την έκραξα λίγο για το χρόνο αλλά στην τελική στα 9-10' έφυγε το κορίτσι.

Όσο για τα υπόλοιπα, ο μέσος μπουρδελιαρης μάλλον δεν βολτάρει και περιμένει να διαβάσει εδώ τι παίζει

Σήμερα θα προσπαθήσω να τελειώσω πάνω σε κάποιο μαύρο κωλαράκι, να δούμε ποια θα το δεχτεί, Ναόμι, Έμμυ ή Μπέκυ.
Καλησπέρα μύστη οι τρείς μαυρουλες είναι όλες φυλής?

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
44
Like
11.311
Πόντοι
6.246

George420

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
86
Πόντοι
0
ρε παιδια τι παιζει με την τσατσα φιλιπιδου 11? (το αριστερα)

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
44
Like
11.311
Πόντοι
6.246
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
δεν είμαι σίγουρος μιας και είχα να τη δω καιρό ,έχω την εντύπωση ότι είναι αυτή από το Φυλής 61.
Ευχαριστώ πολύ
:hi:
Κατάλαβα ποια είναι...
Από την υπόγα του 61, με ωραίο κώλο...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σου γυάλισε το Αλικάκι?

George420

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
86
Πόντοι
0
Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
267
Like
77.048
Πόντοι
43.828
ναι αλλα κατι μου φενετε περιεργο, ολα καλα?
Τραβέλι είναι φίλε μου, εγχειρισμένη.
Με μεγάλη θητεία ως εκδιδόμενη στο καλτ τραβελόσπιτο Λουκά Νίκα 1 στου Ψυρρή.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
341.453
Πόντοι
49.090
Μέγα Αλέκου 28 κουρτίνα.
Μαρία, πιτσιρίκα μελαχρινή, πολύ άνω του μέσου όρου για την περιοχή.
Απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται αλλά μέσα κάνει κ ελεύθερο στοματικό αισθησιακό μέχρι πνιγμού!!!
πάντως πριν κάνα μισάωρο δουλευε η μιλφ Αλεξάνδρα
Ιάσονος 39. Πορνομόλ!!!
Στο επάνω δεξιά.
Το καινούργιο καυλάκι που είχε γράψει ο Μήτσος.
Απλό πρόγραμμα και 15€ ...
Βγήκε από δωμάτιο με πολύ κακή διάθεση. Αλλά η ρουφιάνα έχει Τρελό Πατούρι!!! :assshake:
τη Μαργαρίτα λές?αυτή με το τατουάζ ανάμεσα στην αριστερή κλειδα και το αριστερό στήθος?
Χρόνια Πολλά στα κορίτσια μας. :smitten:
Χρόνια τούς πολλά

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
341.453
Πόντοι
49.090

George420

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2023
Like
86
Πόντοι
0
ναι ρε φιλε και που να φανταστω νεος ειμαι δεν τα τις ξερω

Reuzel

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
8
Like
12.712
Πόντοι
3.236
Μια ξανθιά λες με καλό σώμα; Αν λέμε την ίδια, το έχω πει εγώ ότι είναι ωραίο μουνι, και με έβαλε και μένα σε σκέψεις το "περίεργο" πρόσωπο της αλλά άνετα πέρναγα μαζί της μέσα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom