HoneyVoskos
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 192
- Like
- 39.717
- Πόντοι
- 32.548
Ε ρε που έχουμε μπλέξει με σένα!Τὸ "παραπλαν ι οῦνται" εἶναι πολύ δημοτικίστικο γιά νά μήν πῶ "βλάχικο"

Ε ρε που έχουμε μπλέξει με σένα!Τὸ "παραπλαν ι οῦνται" εἶναι πολύ δημοτικίστικο γιά νά μήν πῶ "βλάχικο"
Ε ρε που έχουμε μπλέξει με σένα!
![]()
Ουφ ευτυχώςΚαλημέρα! Καί ποῦ εἶσαι ἀκόμη!![]()
Ουφ ευτυχώς
Είδα απάντηση σου και νόμιζα ότι το μπλέξει θέλει (η)
![]()
πόσο θες την ώρα να μου μάθεις να γράφω δάσκαλε hornyΜήν ἀγχώνεσαι, φίλε μου! Τὰ ἀπαρέμφατα τῆς ἐνεργητικῆς θέλουν "ει" ( πλήν κάποιων ἐξαίρεσεων ) καί τῆς παθητικῆς "η" ( σύν οἱ ἐξαιρέ΄σεις τῆς ἐνεργητικῆς )
πόσο θες την ώρα να μου μάθεις να γράφω δάσκαλε horny
με τέσσερα εσκορτ το μήνα και κλίσαμε δάσκαλε40... Φιλική τιμή!
με τέσσερα εσκορτ το μήνα και κλίσαμε δάσκαλε
Στις δυο παρακάτω φωτογραφίες μάλλον διακρίνεται η ταυτότητα:
![]()
![]()
@antisthenis όταν ευκαιρίσεις συνέδεσε τα δυο προφιλς (Slava8, Darina3) να βοηθάμε στην ενημέρωση της κοινότητας, ευχαριστώ.![]()
Επ σε έπιασα αδιάβαστο το κλισαμε θέλει (ι)ΥΓ: ΚλΕίσαμε
θα σε βγαλει τρελοΕπ σε έπιασα αδιάβαστο το κλισαμε θέλει (ι)
Επ σε έπιασα αδιάβαστο το κλισαμε θέλει (ι)
Τρελ(ω) διορθώνωθα σε βγαλει τρελο![]()
Μᾶλλον δέν ἔχει συνέλθει ἀπ' τὸ χθεσινό γαμήσι... Ὄχι, δέν γνωρίζω τίποταΟ φίλος μας ο @Revlimit που είναι?
Μήν ἀγχώνεσαι, φίλε μου! Τὰ ἀπαρέμφατα τῆς ἐνεργητικῆς θέλουν "ει" ( πλήν κάποιων ἐξαίρεσεων ) καί τῆς παθητικῆς "η" ( σύν οἱ ἐξαιρέ΄σεις τῆς ἐνεργητικῆς )
Να φανταστώ έχεις βιβλίο γραμματικής!
Κατσε γιατι το μαθημα ξεκινησε απο νωρις σημερα και πρεπει να αναπληρωσω την υλη διαβαζοντας τας γραφαςΝα φανταστώ έχεις βιβλίο γραμματικής!
Το λες και επίτομο ορθογραφικό της ελληνικής γλώσσας- Χορνυ
Κατσε γιατι το μαθημα ξεκινησε απο νωρις σημερα και πρεπει να αναπληρωσω την υλη διαβαζοντας τας γραφας![]()