πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 93.463
- Πόντοι
- 15.931
εχουν πολυ δουλεια φιλε και δεν προλαβαινουνσε οσες το κανουν αυτο τοτε να ριχνεις μαυρο!!...αλλα ποσες το κανουν???
ΥΓ.το αλλο με τον τοτο το ξερεις

εχουν πολυ δουλεια φιλε και δεν προλαβαινουνσε οσες το κανουν αυτο τοτε να ριχνεις μαυρο!!...αλλα ποσες το κανουν???
Ξέρω πολλά με τον τοτο... ΤΡΕΛΉ ΔΟΥΛΕΙΆ!!!!εχουν πολυ δουλεια φιλε και δεν προλαβαινουν
ΥΓ.το αλλο με τον τοτο το ξερεις![]()
Ξέρω πολλά με τον τοτο... ΤΡΕΛΉ ΔΟΥΛΕΙΆ!!!!
Μπορείς να στείλεις τηλ η κάποιο link?Δεν ξερω αν υπαρχει νημα για την κλαουντια
Εψαχνα και την βρηκα κατα τυχη στο ιντερνετ.
καλη περιπτωση. ειναι λιγο γεματουλα. ωραιο σχετικα προσωπο, χαμογελαστη, με φυσικες μεγαλες βυζαρες ελαφρως πεσμενες. πρεπει να ειναι καπου 42-44 χρονων. καλο σοσιαλ. καλη πιπα. καλο σεξ κυριως στα 4 που εχει μεγαλη κωλαρα..με προκαλουσε για πιο σκληρο. με εσπρωχνε να μπω πιο βαθεια..
δεν δινει κωλο. τελειωμα στο στομα. 80 ευρω.
λογο των παραπανω κιλων και ηλικιας αν ηταν στα 60-70 θα μπορουσε να γινει και στανταρακι
μου ειπε οτι εχει και φιλη για duo
Θα μου το στείλετε και εμένα; Καλημέραστο εστειλα
Καλημέρα. Πρώην λαδοκόρη στο Λαγουμιτζή 23. Κριτικές στο παρακάτω linkΓεια σας παιδιά. Μπορείτε να μου πείτε κάτι για αυτήν την κούκλα; Αξίζει;
H @Sexyjoanna το Madison το έχει 2ο σπίτι της. Και κάνει και γαμήσι από τα λίγα!Καλημέρα σε όλους.
Ποιές έρχονται στο xdream Αγία Παρασκευή και στο madison κατεχάκη ;
Οι περισσότερες θέλουν Bill η Prive στο Μεταξουργείο.
Αγαπη ευχαριστώ πολύ που με προτείνεις ,κι όλα τ αγόρια φυσικά, αλλά πλέον δεν δέχομαι νέα άτομα ..ελάχιστα κι εάν.. το έχω ήδη ξεκαθαρίσει ,άρα και να με πάρει κάποιος δεν είναι σίγουρο ότι θα κάτσει η φάση (επιλέγω πολύ δύσκολα..)H @Sexyjoanna το Madison το έχει 2ο σπίτι της. Και κάνει και γαμήσι από τα λίγα!
Το ξέρω, αλλά είπα να κάνω το καλό.Αγαπη ευχαριστώ πολύ που με προτείνεις ,κι όλα τ αγόρια φυσικά, αλλά πλέον δεν δέχομαι νέα άτομα ..ελάχιστα κι εάν.. το έχω ήδη ξεκαθαρίσει ,άρα και να με πάρει κάποιος δεν είναι σίγουρο ότι θα κάτσει η φάση (επιλέγω πολύ δύσκολα..)
Ευχαριστώ πολύ και σε φιλώ παντου..!
Συμφωνώ απόλυτα και σε αυτό είμαι κάθετος. Προφανώς και δεν το κάνουν όλες. Κάποιες είναι τυχερές που έχουν στάνταρ πελάτες, γιατί χωρίς αυτούς, και με τη συγκεκριμένη συμπεριφορά που τις διακατέχει, θα είχαν σοβαρό θέμα.σε οσες το κανουν αυτο τοτε να ριχνεις μαυρο!!...αλλα ποσες το κανουν???
Και με τιμα πολυ οταν μ αναφέρουν τ αγορια μου, σημαίνει οτι αξίζω γι αυτά!Το ξέρω, αλλά είπα να κάνω το καλό.
Μακαρίζω τον εαυτό μου που είμαι ...παλιός
θα ξερασουμε ρε μλκ μεσημεριατικαΧελόου μύστες
Cillroton. Πολύ καλό για το προξερασμα. Ρώτα το φαρμακοποιό σουθα ξερασουμε ρε μλκ μεσημεριατικα
Αστο παίκτη, θα πετάξεις το 100ρικοκαλησπερα ... εχει δοκιμασει κανεις ?![]()
. ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΟ. - Love List
Καβλιαρα 30χρονη Ειμαι η Ελπιδα, αυτη που βλεπεις στις φωτος αν κ λενε πως οι φωτος με αδικουν. Σιχαινομαι την βιασυνη στο ραντεβου μου κ […]www.lovelist.com.gr
Καλησπέρα,υπάρχει κάποιο link?Δεν ξερω αν υπαρχει νημα για την κλαουντια
Εψαχνα και την βρηκα κατα τυχη στο ιντερνετ.
καλη περιπτωση. ειναι λιγο γεματουλα. ωραιο σχετικα προσωπο, χαμογελαστη, με φυσικες μεγαλες βυζαρες ελαφρως πεσμενες. πρεπει να ειναι καπου 42-44 χρονων. καλο σοσιαλ. καλη πιπα. καλο σεξ κυριως στα 4 που εχει μεγαλη κωλαρα..με προκαλουσε για πιο σκληρο. με εσπρωχνε να μπω πιο βαθεια..
δεν δινει κωλο. τελειωμα στο στομα. 80 ευρω.
λογο των παραπανω κιλων και ηλικιας αν ηταν στα 60-70 θα μπορουσε να γινει και στανταρακι
μου ειπε οτι εχει και φιλη για duo
σε ευχαριστω φιλεΑστο παίκτη, θα πετάξεις το 100ρικο
...μια μαλακω κρητικιά, 20 χρόνια στο κουρμπέτι , που αλλάζει ονόματα διαρκώς.
λέει 35....αλλά πρεπει να είναι 50.
σώμα χάλια ασυμετρο με μπυροκοιλιά προ 10 ετίας !
σερβις για τα μπάζα...μη εδώ, οχι εκει..
** είναι γλυκομίλητη στο τηλ..sos ..έτσι την πάτησα εγώ.