Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22K
  • Εμφανίσεις 422K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
93.914
Πόντοι
16.131
Και τώρα που ο κύριος Λακαφωσης μας ενημέρωσε πως τέλος, παπαλα, ότι ήταν να βρουμε το βρήκαμε, δεν έχει κάτι άλλο, τι μένει;;; Κάποιος κακεντρεχής θα έλεγε πως έμεινε όλη η λάσπη στον ανεμιστήρα για κάποιο ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ να υπήρχε "κάποιο παράνομο φορτίο". Αλλά ακόμα και αυτός μας λέει πλέον πως "αφού δεν το ερευνήσαμε τις πρώτες στιγμές αλλά πήγαμε εκεί μετά από 28 μέρες, αργήσαμε κύριοι, μας μπάζωσαν και μας συγκάλυψαν φτιάξαμε και το υπόλοιπο αφήγημα". Άλλωστε το πόπολο ανέκαθεν και εσαεί ψοφάει για θεωρίες συνομωσίας, δώστου να ευχαριστηθεί. :rockon::rockon::rockon:
Καλώς τον μελιτζάνακωλο

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
2.744
Πόντοι
456
Εν τω μεταξύ ο Σταϊκούρας μας είπε πρόσφατα ότι η τηλεδιοικηση θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2026.

Κ. Μητσοτάκης.
“Κάποιες φορές διστάσαμε και αντιμετωπίσαμε ενοχικά το δικό μας έργο, δεν πείσαμε την κοινωνία ότι η ανάταξη των τρένων αποτέλεσε την πρώτη μας προτεραιότητα, δεν εξηγήσαμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, και όταν ολοκληρώθηκε η τηλεδιοίκηση σχεδόν κανείς δεν το έμαθε” είπε.

ChatGPT

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.517
Πόντοι
5.506
θα βγει αλώβητος και απο αυτο το εμπόδιο των κομουνιστών ο Αρχοντας της χωρας :rockon::rockon::rockon:
ΝΑΙ
κανει ηδη της απαραιτητες κινησεις
Gk39IGrXkAAo3Of.jpeg

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.060
Πόντοι
2.356
δεν ξέρει το συμφέρον του γιαυτό αλλά αν το ήξερε δε θα ήταν λακές :sunglasses:

εγώ έχω μάθει ότι η αστυνομία σταμάτησε να ψάχνει ποιοι ματάδες πέταγαν δακρυγόνα στις μαμάδες και έδερναν γριές...και τώρα ψάχνουν τα μοχθηρά τρολλ του ίντερνετ :confused:
Νου σου!
Είσαι στη λίστα.

Μην αφήνεις τα bots να σε χειραγωγούν!

Ενημέρωση για την προστασία του κοινού από τη χειραγώγηση μέσω ψεύτικων λογαριασμών στα Social Media
Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει το κοινό για την ολοένα και αυξανόμενη δραστηριότητα αυτοματοποιημένων ψεύτικων λογαριασμών (bots) στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η δημιουργία και ύπαρξη των οποίων αποσκοπεί στη χειραγώγηση της κοινής γνώμης, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και την αλλοίωση της δημόσιας συζήτησης.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.761
Πόντοι
2.606
νομιζω η εικονα του κοσμου για τον "κυβερνητη" του ειναι αυτη και μονο
images.jpeg
ΟΣΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ του κυκλοφορησαν σημερα απο την παρουσια του στη βουλη ,δειχνουν εναν ανθρωπο που εχει χασει καθε επαφη με την πραγματικοτητα ....ειτε εχει κοψει καπιστρι τελειως ,ειτε τον εχουν πλακωσει στα αγχολυτικα για να μην αρχισει τιποτα παραφωνιες και τους παρει ο διαολος ολους ...παντως ο ανθρωπος φανερα δεν εχει κανενα ελεγχο ουτε στα λογια του ουτε στις πραξεις του....

Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
343
Πόντοι
21
Ψήφιζες και όταν πηγές στην .......Τσεχία Ζανουλη;
Άσε τον Ζαν κοίταξε λίγο τον εαυτό σου.Που είσαι ενήλικας και ψηφίζεις ΝΔ.ΝΔ ίσον θάνατος.Το χειρότερο κόμμα που πέρασε ποτέ από τη ιστορία όλης της γης.

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.488
Πόντοι
6.256
Νου σου!
Είσαι στη λίστα.

Μην αφήνεις τα bots να σε χειραγωγούν!

Ενημέρωση για την προστασία του κοινού από τη χειραγώγηση μέσω ψεύτικων λογαριασμών στα Social Media
Η Ελληνική Αστυνομία ενημερώνει το κοινό για την ολοένα και αυξανόμενη δραστηριότητα αυτοματοποιημένων ψεύτικων λογαριασμών (bots) στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η δημιουργία και ύπαρξη των οποίων αποσκοπεί στη χειραγώγηση της κοινής γνώμης, τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και την αλλοίωση της δημόσιας συζήτησης.
ξέρω να ελίσσομαι ο κάθε κλώνος μου είναι και διαφορετικός..δε μπορεί κανένας να τους συνδυάσει

ούτε καν το Ελληνικό Εφ Μπι Αι

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.253
Πόντοι
6.256
ξέρω να ελίσσομαι ο κάθε κλώνος μου είναι και διαφορετικός..δε μπορεί κανένας να τους συνδυάσει

ούτε καν το Ελληνικό Εφ Μπι Αι
Oλοι ομως εχουν θεμα με την προφορα,πρεπει να το προσεξεις αυτο:coffee::confused::confused::confused:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.761
Πόντοι
2.606
αν η βουτεψη ηταν με χαρακτηρα στο νημα ,θα ηταν σιγουρα αυτος ο μαλακας της γης ο μπαροκ.....αδιαβαστη ,ανενημερωτη,ανοικη,ανοητη ,ξιπασμενη ,την καλουνε πλεον στις εκπομπες για να την ξεφτιλιζουν οι σιχαμεροι δημοσιογραφοι οτι ταχα τους κοβει η αληθεια .....αυτη την αληθεια που επι δυο χρονια εγραφαν στις αρχιδαρες τους και εβγαζαν τρελους τους συγγενεις των θυματων που ψαχνουν δικαιωση.....

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.488
Πόντοι
6.256
Aν δεν ειχες το προβλημα θα μπορουσες να γινεις ενα απο τα αξιοσεβαστα μελη του σαη(και της κοινωνιας γενικοτερα):sad2::confused::confused::confused::coffee:
αν το ήξερα από την αρχή θα έλεγα στα σύνορα να με δηλώσουν μουγκό :confused:

forest

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
81
Like
3.892
Πόντοι
13.145
αν η βουτεψη ηταν με χαρακτηρα στο νημα ,θα ηταν σιγουρα αυτος ο μαλακας της γης ο μπαροκ.....αδιαβαστη ,ανενημερωτη,ανοικη,ανοητη ,ξιπασμενη ,την καλουνε πλεον στις εκπομπες για να την ξεφτιλιζουν οι σιχαμεροι δημοσιογραφοι οτι ταχα τους κοβει η αληθεια .....αυτη την αληθεια που επι δυο χρονια εγραφαν στις αρχιδαρες τους και εβγαζαν τρελους τους συγγενεις των θυματων που ψαχνουν δικαιωση.....
Καλησπερα μυστη ,μιλαμε για ξεφτιλα σαπιλα και παρακμη εγω βαζω και την αντιπολιτευση.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.517
Πόντοι
5.506
αυτο εδω ειναι κειμήλιο ...
και για να τα λεμε ολα, η προταση για αξιολογηση ΟΛΩΝ μα ΟΛΩΝ που υπαγονται στο κρατος ειναι σωστη και τηρηθηκε ηδη στον καραμανλη
GlMoCfGWQAA4h46.jpeg

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.698
Πόντοι
6.256

Stories

Νέο!

Stories