ΕυχαριστώΤσέκαρε σελ. 121
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΕυχαριστώΤσέκαρε σελ. 121
Τι ηλικία έχει περίπου η κοπέλα;
Ευχαριστώ πολύΠερίπου 40 αλλά είναι εξαιρετικά προσεκτική με την εμφάνιση της. Παρά πολύ περιποιημένη και καθαρή
Ευχαριστώ πολύ
Μπορει και λιγο παραπανω απο 40!! Παντως, τα λεφτα της τα αξιζει!Περίπου 40 αλλά είναι εξαιρετικά προσεκτική με την εμφάνιση της. Παρά πολύ περιποιημένη και καθαρή
Δοκίμασε σε whatsappΚαλησπερα μαγκες....
Στο τηλ που τελειωνει σε...153 μεσω viber απανταει?.... Γιατι απο χθες περιμενω!!....αν εχει καποιος το ινστα της ας μου το στειλει μεσω pm ....θα μουν υποχρεος
Δεν εχω whatsapp ....αν εχει κανεις το insta της αν μπορει να το στειλει με pm...ευχαριστωωΔοκίμασε σε whatsapp
Καλησπέρα, έχει κανένας μύστης φωτογραφίες της κυρίας από τον αγώνα;
ε ρε βιτσα που χρειαζεται σε ορισμενους.θελεις και απο αγωνα ε?εχω εγω απο τον δικο μας,αλλα δεν στις βαζω.γιατι ομως τοσο πρεμουρα απο τον αγωνα?μηπως θες να μαλακιζεσαι τσαμπα ρε νεε?Καλησπέρα, έχει κανένας μύστης φωτογραφίες της κυρίας από τον αγώνα;
Για να μαλακιστει κάποιος εδώ μέσα υπάρχει πολύ υλικό γενικότερα. Επειδή προσπαθώ να αποφύγω καταστάσεις ρωτάω αν έχει κάποιος υλικό γιατί στα λόγια όλοι καλοί είμαστε. Δεν εξαναγκάζεται κανεις να κάνει τίποτα γενικότερα, ούτε βίτσιο είναιε ρε βιτσα που χρειαζεται σε ορισμενους.θελεις και απο αγωνα ε?εχω εγω απο τον δικο μας,αλλα δεν στις βαζω.γιατι ομως τοσο πρεμουρα απο τον αγωνα?μηπως θες να μαλακιζεσαι τσαμπα ρε νεε?