Spiros_73
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 34.864
- Πόντοι
- 5.956
εφαγες την επιθεση με τις τορπιλες της και πας να το σωσειςΤέτοια ώρα θα επέλεγα κρασί ή σαμπάνια
![]()

εφαγες την επιθεση με τις τορπιλες της και πας να το σωσειςΤέτοια ώρα θα επέλεγα κρασί ή σαμπάνια
![]()
Να γραφτεί στα πρακτικά των μνπνων παρακαλώ, το έταξε αν δεν κάνω λάθος.....................εφαγες την επιθεση με τις τορπιλες της και πας να το σωσεις![]()
ΓΡΑΦΤΗΚΕ!Να γραφτεί στα πρακτικά των μνπνων παρακαλώ, το έταξε αν δεν κάνω λάθος.....................![]()
Κατεγράφη θα έπρεπε να πω!!!ΓΡΑΦΤΗΚΕ!![]()
βαρύ!!!Ας ανοίξω ένα moscato d'asti.....
Λίγο τυρακι....και λίγο προσουτο....
Κάνει και κρυο....δεν είναι για έξω....μια χαρά θα περάσουμε κι εδώ.....
![]()
Γιατί γράφεις με μεγάλη και χρωματιστή γραμματοσειρά; Για να τα διαβάζουμε και από το διάστημα;βαρύ!!!
Το ποτό που πίνεις...![]()
Είναι υπεργαλαξιακόΓιατί γράφεις με μεγάλη και χρωματιστή γραμματοσειρά; Για να τα διαβάζουμε και από το διάστημα;![]()
Γιατί είμαστε και εμείς οι 40 και πάνω με πρεσβυωπια.....Γιατί γράφεις με μεγάλη και χρωματιστή γραμματοσειρά; Για να τα διαβάζουμε και από το διάστημα;![]()
δεν σου μιλάω, τσακωθηκαμε!!!Γιατί γράφεις με μεγάλη και χρωματιστή γραμματοσειρά; Για να τα διαβάζουμε και από το διάστημα;![]()
Εδω ειμαστε σκετο συνοδεια με μανταρινιβαρύ!!!
Το ποτό που πίνεις...![]()
Επιτέλους να λες...Αυτο ειναι του bou που αγαπησαμε![]()
.....Ε ρε τραβάμε......... Εγώ δεν έχω γράψει κριτική αλλά να γράψεις αν πέρασες καλά μαζί μου να δουν και οι άλλες κοπέλες να σκάσουν που δεν έχουμε βρεθεί να θελησουν κ να με πάρουν τηλέφωνο να της δω....
Οντως???....σοβαρα τωρα ζητανε αυτα τα πραγματα????????????????????Ναι ηταν ολα καλά στην συναντηση μας και παρεξηγήθηκες επδ δεν εγραψα οτι περασα κ εγω καλα μαζι σου ως απαντηση στην κριτική σου. Και μου εστελνες μνμτ να το κάνω εστω και αργοπορημένα. Μετα εβγαλες τοσο hate κράζοντας με ,δεν πολυ-δικαιολογείται τεσπα
Αμαλία γυρνα η έστω τηλεφωνα
σοβαρα κανω αυτη την ερωτηση!!!!!!! δηλαδη ο φιλος ζηταει απο τις κοπελες να γραψουν οτι ειναι γαμιας??...ελεος!!!!!!!!!!!!!!!Αμαλία γυρνα η έστω τηλεφωνα