Νέα

Αναστασία Γιαμαλή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 391
  • Εμφανίσεις 187K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.594
Πόντοι
6.615
πιο ειναι το ιστα της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι ένας, αλλά δύο συναγωνιστές έσπευσαν να επιβεβαιώσουν με υλικό τα λεγόμενά μου :grin:

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.224
Πόντοι
206
Πιστεύω ότι θα μπορούσα να της γαμαω τον κωλο ελεεινά για κάνα 3ωρο. Μέχρι που να στραγγίξουν τ αρχιδια μου και να μου μελανιασει η πουτσα,σαν σκασμενο χώμα διψασμένο για νερό μια φαση

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.073
Πόντοι
1.056
Δεν εκανε την συγκλονιστικη τουμπανιζε εμφανιση που μας εχει συνηθισει...αλλα εστω κι ετσι ..θα θελα ναΜΟΥΝΑ...το οξυγονο που μπαινει...ΒΑΘΙΙΑ στα ΣΤΗΘΙΑ της!!!!Καβλιαρα ξεσκισιαρα....
IMG_20250301_191517.jpg

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.073
Πόντοι
1.056
Σημερα επανήλθε στα κανονικά της...μα καλα...πως μπορει και μιλάει με την πουτσα μου χωμένη μεχρι τ αρχιδια στο λαρρυγγι της????Αξιοθαύμαστη...!!!!!!
IMG_20250302_161901.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
43
Like
4.194
Πόντοι
2.846
Πολλοι απο τα προαστεια με οικονομικη επιφανεια κατεβαινουν εξαρχεια ωστε να νιωσουν alternative.Eτσι κ η κυρια Γιαμαλη.Στο παρακατω βιντεο στην αρχη φαινεται ως το απολυτο τσιρακι των αριστεριστων λειτουργωντας ως troll.Στο δευτερο σημειο του βιντεο κραδαινοντας απο τη μια το iphone κ απο την αλλη προτασει τα στηθη της απεναντι στον γερμανο κατακτητη.Την συνεχεια την ξερετε ολοι....https://www.youtube.com/watch?v=2Dvao_h4CgU
Δεν το έχω πολύ με τα πολιτικά bro για να ξέρω τι έκανε κομματικά, για χρόνια ερχόμουν Ελλάδα αραιά και που και έχω χάσει επεισόδια. Oύτε ξέρω που έμενε, απλά συμπέσαμε 1-2 φορές σε μεγάλες παρέες (που φέρνει ο ένας τον άλλο όταν είσαι 20sth και καταλήγετε παρέα 20-25 άτομα, you know) και επειδή έγινε διάσημη το θυμήθηκα. Το ότι είχε λεφτά είναι δικό μου συμπέρασμα, από την παρέα της και τις σπουδές στο UK. Σαν γκόμενα ήταν πολύ μέτρια πάντως. Από τότε δεν την ξαναείδα από κοντά, σου μιλάω για 16-17 χρόνια πριν.

Τελευταία τροποποίηση:

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
4.791
Πόντοι
7.195
Χάλια στόμα έχει

• Like
Αντιδράσεις: linear

johnny rotten

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Like
161
Πόντοι
1
Δεν το έχω πολύ με τα πολιτικά bro για να ξέρω τι έκανε κομματικά, για χρόνια ερχόμουν Ελλάδα αραιά και που και έχω χάσει επεισόδια. Oύτε ξέρω που έμενε, απλά συμπέσαμε 1-2 φορές σε μεγάλες παρέες (που φέρνει ο ένας τον άλλο όταν είσαι 20sth και καταλήγετε παρέα 20-25 άτομα, you know) και επειδή έγινε διάσημη το θυμήθηκα. Το ότι είχε λεφτά είναι δικό μου συμπέρασμα, από την παρέα της και τις σπουδές στο UK. Σαν γκόμενα ήταν πολύ μέτρια πάντως. Από τότε δεν την ξαναείδα από κοντά, σου μιλάω για 16-17 χρόνια πριν.
Δεν ειπα κατι για σενα ρε αδερφε.Απλως πιαστηκα απο το Εξαρχεια που εγραψες.Ουτε εγω ασχολουμαι με πολιτικα αλλα δεν μπορω την υποκρισια.Τωρα για την εμφανιση δεν την κρινω.Εμενα δεν μου αρεσει παντως.Ασε που μου σκαει για λεσβιονι

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
6.073
Πόντοι
1.056
Δεν ειπα κατι για σενα ρε αδερφε.Απλως πιαστηκα απο το Εξαρχεια που εγραψες.Ουτε εγω ασχολουμαι με πολιτικα αλλα δεν μπορω την υποκρισια.Τωρα για την εμφανιση δεν την κρινω.Εμενα δεν μου αρεσει παντως.Ασε που μου σκαει για λεσβιονι
Αν τυχον αυτο ισχυει και ειναι και πλακομουναρα (πολυ πιθανο λογο καλπαζοντα φεμινισμου) φλεβιαζουν τα καβλια μας απο την πολυ ορθοστασια κιολας...το λες για κακο αυτο με το λεσβιονι;;;;Μην τρελαθουμε ρε τυπε...!!!!

johnny rotten

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Like
161
Πόντοι
1
Αν τυχον αυτο ισχυει και ειναι και πλακομουναρα (πολυ πιθανο λογο καλπαζοντα φεμινισμου) φλεβιαζουν τα καβλια μας απο την πολυ ορθοστασια κιολας...το λες για κακο αυτο με το λεσβιονι;;;;Μην τρελαθουμε ρε τυπε...!!!!
Δεν μπορω να καταλαβω τι λες αδερφε.Μαλλον ειμαι χαζος.Καλη συνεχεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom