Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.170
Πόντοι
201
Με γειά του και χαρά του. Αν μπορεί να τους σηκωθεί όχι μόνο με αυτή αλλά και με την άλλη που έκανε την υπηρεσία στο venus που και που. Δεν είμαι τέλειος του εναντίον έχω και εγώ τα θέματα μου αλλά με αυτές τις κοπέλες απορώ. Ειδικά όταν δίνω τα λεφτά μου θέλω η άλλη να είναι πάνω από τον μέσο όρο. Έχω φάει φολες από πολύ δυνατά μουνιά αλλά είπα οτι άξιζε και μόνο που τον έβαλα ή μου τον έγλειψε ένα τέτοιο μουνί. Εγώ τους λέω μερακλήδες αυτούς που τρώνε αυτές τις κοπέλες. Μία φορά είχα πάει σε μια έμπειρη που ένα σεβαστό μέλος εδώ μέσα έγραφε διθυραμβικές κριτικές και όταν την είδα υπέθεσα οτι ήταν η υπηρεσία. Άσε που δεν έβαλε φωτιά τα σεντόνια όταν έφυγα παραμιλούσα στον δρόμο και προσπαθούσα να το ξεχάσω γιατί ήταν σαν να πηδάω συνομήλικη της γιαγιάς μου που τότε ζούσε.
Την ίδια απορία έχω και για τα ζιγκολό αλλά εκεί λέω τέλος πάντων οτι πληρώνονται.
Οταν βλεπεις διθυραμβικες κριτικες για κοπελες που ειναι χαλια εμφανισιακα τις περισσοτερες φορες ειναι "χορηγουμενες" ή απο νταβαδες ή απο μερακληδες που για μια κριτικη τους δινουν οι κοπελες "εξτραδακια"......αυτες οι κριτικες εχουν σκοπο μονο να τραβηξουν καποιο νεο που δεν γνωριζει τι παιζει..!!!

ΜΟΣΧΆΡΟΒΙΤΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
1.224
Πόντοι
206
Πριν μπω στην Έλενα χθες είχα περάσει από απέναντι. Ήταν ένας τύπος βρωμοκοπουσε τσίπουρο κατάσταση και κρέατα τρισαθλια ο τύπος. Γυφτοφατσα με μια μπάλα που ξεκινούσε απ' το λαιμό ως τ αρχιδια...τι να κάνει η κοπέλα να χαρεί και να τον πάρει απ' το χέρι?
Φαινόταν απ' τη φάτσα τι σκουπίδι ηταν

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.581
Πόντοι
15.355
Επίσκεψη σήμερα μεσημέρι στην αγαπημένη μου μιλφ Ειρήνη στο Νικ.Ουρανου 26 μετά από πολύ καιρό...
Δυνατή και ορεξατη όπως πάντα, ρίξαμε ένα ωραίο γαμησι που χρειαζομουν με δυνατό χύσιμο μέσα της έτσι στα 4 όπως είχα στημένη την κωλαρα της.
Επίσης μου είπε ότι πίσω στην ερημίτη επέστρεψε η σωσίας της η Ρεμπέκα για όσους την ψάχνουν :cheesy:

Επίσης μπήκα ερημίτη 2 τέρμα δεξιά που ήταν ανοιχτό και δούλευε μια νεαρή Μίρα σκουρόχρωμη, γυφτάκι μάλλον χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Godiva και τρίδυμα ήταν κλειστά...
Free house ήταν το δεξί σπίτι ανοιχτό, είχα περιέργεια να ξαναδώ την Ιζαμπέλα αλλά κάποια στιγμή ξεπρόβαλε στην πόρτα αυτή που δουλεύει και νύχτα η ΜΑΚΡΙΙΙΙΑΑΑΑ ΜΑΚΡΙΙΙΙΑΑ... οπότε δεν κατέβηκα καθόλου

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
Επίσκεψη σήμερα μεσημέρι στην αγαπημένη μου μιλφ Ειρήνη στο Νικ.Ουρανου 26 μετά από πολύ καιρό...
Δυνατή και ορεξατη όπως πάντα, ρίξαμε ένα ωραίο γαμησι που χρειαζομουν με δυνατό χύσιμο μέσα της έτσι στα 4 όπως είχα στημένη την κωλαρα της.
Επίσης μου είπε ότι πίσω στην ερημίτη επέστρεψε η σωσίας της η Ρεμπέκα για όσους την ψάχνουν :cheesy:

Επίσης μπήκα ερημίτη 2 τέρμα δεξιά που ήταν ανοιχτό και δούλευε μια νεαρή Μίρα σκουρόχρωμη, γυφτάκι μάλλον χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Godiva και τρίδυμα ήταν κλειστά...
Free house ήταν το δεξί σπίτι ανοιχτό, είχα περιέργεια να ξαναδώ την Ιζαμπέλα αλλά κάποια στιγμή ξεπρόβαλε στην πόρτα αυτή που δουλεύει και νύχτα η ΜΑΚΡΙΙΙΙΑΑΑΑ ΜΑΚΡΙΙΙΙΑΑ... οπότε δεν κατέβηκα καθόλου
Η Ρεμπεκα πρωϊνά δουλευει;;

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Πέρασμα με Ελένη τεράστια βυζιά από τα πιο ωραία τσιμπουκια που μου έχουν κάνει μετά έπεσε γαμησακι στα 4 πολύ συμμετοχική όχι αστερίας χύσιμο πάνω στην κωλοτρυπίδα καύλα ήταν . Ίσως από τις πιο volume for money. Παίζει κάτι καλύτερο από εκείνη; Και στο σεξ και εμφάνιση ;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.443
Πόντοι
1.346
Πέρασμα με Ελένη τεράστια βυζιά από τα πιο ωραία τσιμπουκια που μου έχουν κάνει μετά έπεσε γαμησακι στα 4 πολύ συμμετοχική όχι αστερίας χύσιμο πάνω στην κωλοτρυπίδα καύλα ήταν . Ίσως από τις πιο volume for money. Παίζει κάτι καλύτερο από εκείνη; Και στο σεξ και εμφάνιση ;
Την πρασινοματα λες;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.443
Πόντοι
1.346
Η Ελενα εχει καλο κορμι αλλα ολοι λενε ειναι ξεπετα και κομοδινο.....εγω 2 φορες που την ειδα στο σαλονι και τη ρωτησα καποια πραγματα μου απαντησε με αγενεια και νευρα, και φυσικα δεν την γαμησα......!
Το συμπερασμα ειναι αυτη τη στιγμη ΔΕΝ υπαρχει καποια κοπελα που να συνδυαζει εμφανιση και υπηρεσιες.
Μην περιμενεις να σου μιλησουν στο πληθυντικο.. εγω οταν ειχα μπει ενα σκετο γεια μου ειπε, με κερδισε ομως η εμφανιση και περασα.

Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
538
Πόντοι
81
Παλια οταν δουλευε σ ενα στουντιο κοντα στο μυλο, εκανε πουτσοτριψιματα και εδινε γλωσσοφιλα..τωρα κανει τιποτα απο αυτα;
Γλωσσοφιλα όχι πουτσοτριψιματα πέσανε . Καλή είναι για τα δικά μου γούστα δεν έχω περάσει πιο καλά σε μπουρδέλο συνήθως τα αποφεύγω γι'αυτό γιατί γίνονται όλα μηχανικά αλλά η Έλενα είναι οκ

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.443
Πόντοι
1.346
Γλωσσοφιλα όχι πουτσοτριψιματα πέσανε . Καλή είναι για τα δικά μου γούστα δεν έχω περάσει πιο καλά σε μπουρδέλο συνήθως τα αποφεύγω γι'αυτό γιατί γίνονται όλα μηχανικά αλλά η Έλενα είναι οκ
Οκ, σ ευχαριστω φιλε!

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
γαληνη που δουλευει στο prive ειναι αυτη με τα μεγάλα βυζια??

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
493
Πόντοι
21
θέλω περισσότερες γυναίκες στο φαϊντ γκερλς,παλιότερα είχε περισσότερες,τώρα έχουν μειωθεί,αυτή η αντριανα στα τριδυμα λεει τίποτα??εχει παει κανεις??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom