Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 250 άτομα (18 μέλη και 232 επισκέπτες)

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.108
Πόντοι
606
γνωριζει καποιος πριν κλοισει τ περγαμου 1 ειχαι μια ροσοφονι καυλιτσα στ πρωτο οροφο ...που μπορει ν βρυσκετε τωρα????

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.904
Πόντοι
456
Πέρασε κανείς απο τροφωνίου? Είναι ανοιχτά το 13 που έχει γριες? (όλγα και ελένη) Το τελευταίο καιρό όποτε περνάω είναι κλειστό

WASP4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
5
Like
558
Πόντοι
301
γνωριζει καποιος πριν κλοισει τ περγαμου 1 ειχαι μια ροσοφονι καυλιτσα στ πρωτο οροφο ...που μπορει ν βρυσκετε τωρα????
Την Εβελίνα θα εννοείς. Ξανθό κορίτσι με σιλικονάτο στήθος, λίγα τατουάζ, απαλό δερματάκι και υπέροχο κώλο. Πάντα πεντακάθαρη και μυρωδάτη. Δυστυχώς για εμάς, εχει αποσυρθεί και εχει γίνει σεφ.

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.258
Πόντοι
3.246
Φ71 κάτω Μπάρμπαρα, Ρεμπέκα
Φ71 πάνω Ντούλτσε και μια γεματούλα
Φ67 Χριστίνα? Λατίνα
Φ65 κάτω Νικόλ
Φ65 Μπέκυ , δοκιμάστηκε πέτρα ο κώλος, οκ στο υπόλοιπο.
Φ84 πάνω Αλεξάνδρα
Στο δίπλα πάνω Άννα ται και Μαρία Τσεχία , λολ.
Φιλλ 11 κάτω , Ναόμι,Ντιάνα μπανάνα,Λούνα.Έριξα και στην Ναόμι ένα να κάνω 2πλη την σοκολάτα.
Φώκαιας 13 η Άντζελα , μου αρέσει αλλά.την φοβάμαι και.μια μιλφ άκυρη μου φάνηκε Ιβάνα.
Φώκαιας 19 Κάρλα,Κατερίνα.
Φώκαιας 25 νέα Λατίνα δεν ειπε όνομα, μικρό πεταχτό βυζάκι κωλαράκι.
Φώκαιας 27 Τατιάνα.
Φυλής 54-56, τα μπερδεύω κάτω, 2 μπαμπατσικες Λατίνος, μέση Αουρόρα,πάνω άλλες 2 Μπαμπατσικες η μία είναι η Λούνα που παίζει και μετάξι.

Λιοσιων 73 Α Μπέλλα, όμορφη.
Στο δίπλα Εμμυ και Μαριάννα Λατίνα.

Κλείνω την βραδιά με λίγη σαντιγί στην διπλή σοκολάτα, Λίκα, μάλλον διπλοβάρδια καθότι μύριζε ιδρωτίλα αλλά νταξ , δεν πτοήθηκα πολύ , όμορφη και η Μόνικα, βαραγανε μύγες όταν τις βρήκα και έκατσα άνετα 15' στο δωμάτιο, η Λίκα με το που μπήκε έψαχνε να δεί που είναι το κινητό μου...
Τρέχτε τώρα να γεμίσετε το σαλόνι

Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
341
Πόντοι
21

Reuzel

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
1
Like
7.420
Πόντοι
1.336
Λίκα, μάλλον διπλοβάρδια καθότι μύριζε ιδρωτίλα
Τεράστια ευκαιρία την οποία έχασα

η Λίκα με το που μπήκε έψαχνε να δεί που είναι το κινητό μου...
@Gxamos :confused:

Αργοτερα θα ακολουθήσει και δική μου σημερινή ενημέρωση.

Τελευταία τροποποίηση:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.031
Πόντοι
48.067
Κλείνω την βραδιά με λίγη σαντιγί στην διπλή σοκολάτα, Λίκα, μάλλον διπλοβάρδια καθότι μύριζε ιδρωτίλα αλλά νταξ , δεν πτοήθηκα πολύ , όμορφη και η Μόνικα, βαραγανε μύγες όταν τις βρήκα και έκατσα άνετα 15' στο δωμάτιο, η Λίκα με το που μπήκε έψαχνε να δεί που είναι το κινητό μου...
Τρέχτε τώρα να γεμίσετε το σαλόνι

Είσαι σίγουρος? εγω περασα Βέργας 7 απογεμα στις 7 και ήτανε η γεματουλα Τίνα.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
3.056
Πόντοι
441
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
341
Πόντοι
21
περασα εκεινη την ημερα κ ηταν οντως η Χλοη τ φυλης 71,πολυ ωραιο μωρο αλλα 3η κ τελευταια π την πηρα ,την χορτασα κιολας,δεν ειναι κατι ουαου μεσα
Πολλές φολες.Γεμισαμε φολες.Αντικειμενικα μόνο η Μιχαέλα αξίζει.Και η Ντάρια άγκυρας.2 πουτανες σωστές σε υπηρεσίες.

paraskevasgr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
3.056
Πόντοι
441
σημερα πηγαινα για Αννα φωκαιας αλλα ειχε κοσμο κ εφυγα,την Κατερινα δεν την εχω παρει αξιζει μεσα?επειδη λιγο ο μετριος κωλος π χει λγο οτι δεν εχει βυζι λιγο οτι εχει χαλαρο μουνι(απ οτι εχω διαβασει),αυτα ειναι π μ κανουν να μην την εχω παρει ακομα,επισης κ η Ρεμπεκα απο φυλης 71 κατω μ εκανε κλικ πριν κατι μερες π την ειδα ,αν την εχει παρει καποιος ας πει αν αξιζει

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.258
Πόντοι
3.246
Τεράστια ευκαιρία την οποία έχασα

@Gxamos :confused:

Αργοτερα θα ακολουθήσει και δική μου σημερινή ενημέρωση.
Δεν έχασες, αν είσαι ακόμα εκεί.
Είσαι σίγουρος? εγω περασα Βέργας 7 απογεμα στις 7 και ήτανε η γεματουλα Τίνα.
Ε, από εσένα δεν το περίμενα, δεν πήγες και λίγο ποιο κάτω ?
Θα το παίξω όπως εσύ, χαχαχα.
1000005396.png

Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
28
Like
9.427
Πόντοι
3.446
σημερα πηγαινα για Αννα φωκαιας αλλα ειχε κοσμο κ εφυγα,την Κατερινα δεν την εχω παρει αξιζει μεσα?επειδη λιγο ο μετριος κωλος π χει λγο οτι δεν εχει βυζι λιγο οτι εχει χαλαρο μουνι(απ οτι εχω διαβασει),αυτα ειναι π μ κανουν να μην την εχω παρει ακομα,επισης κ η Ρεμπεκα απο φυλης 71 κατω μ εκανε κλικ πριν κατι μερες π την ειδα ,αν την εχει παρει καποιος ας πει αν αξιζει
Αν η Ρεμπέκα είναι η πρώην Μπάρμπαρα (Φ71Α&Β και πριν ιασονως 20Γ), υπάρχουν κριτικές, κι είναι καλή επιλογή. Δεν την έχω δοκιμάσει στη Φυλής αλλά αξίζει. Αν τώρα λένε άλλη δεν ξέρω.. Στο 71 ισόγειο τελευταία φορά που μπήκα αυτήν είπε Ρεμπέκα. Οπότε μπερδευόμαστε

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.258
Πόντοι
3.246
Αν η Ρεμπέκα είναι η πρώην Μπάρμπαρα (Φ71Α&Β και πριν ιασονως 20Γ), υπάρχουν κριτικές, κι είναι καλή επιλογή. Δεν την έχω δοκιμάσει στη Φυλής αλλά αξίζει. Αν τώρα λένε άλλη δεν ξέρω.. Στο 71 ισόγειο τελευταία φορά που μπήκα αυτήν είπε Ρεμπέκα. Οπότε μπερδευόμαστε
Οχι η Ρεμπέκα είναι ομορφη κοντούλα νέα σχετικά και η Μπάρμπαρα είναι η Μπάρμπαρα, μην τα μπλέκεις χωρίς λόγο.

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
45
Like
7.794
Πόντοι
3.446
απορω ποια 8α πηγαινε μαζι τ,ρε φιλε ειτε ασχημος μπορει να σαι ,ειτε χοντρος ,δεν πειραζει ,αλλα ρε φιλε κανε ενα μπανιο,ημουν σημερα λεωφορειο κ ηταν ενας παρομοια φαση,χοντρος ασκημος,με μπουφαν κ βρομουσε ΓΑΜΑΤΑ,δεν μπορουσα να παρω ανασα,φανταστειτε τωρα να μπει με κοπελα κ να γδυ8ει ,πως 8α μυριζουν μασχαλες κ αρχιδια,πωπω μαλακα ,αυτοκτονια..
Και στη συνέχεια εσύ θα μπεις στο δωμάτιο που ήταν αυτός πριν κ θα θέλεις μάσκα επικίνδυνων αερίων για να αναπνεύσεις .....

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
5.108
Πόντοι
606
Την Εβελίνα θα εννοείς. Ξανθό κορίτσι με σιλικονάτο στήθος, λίγα τατουάζ, απαλό δερματάκι και υπέροχο κώλο. Πάντα πεντακάθαρη και μυρωδάτη. Δυστυχώς για εμάς, εχει αποσυρθεί και εχει γίνει σεφ.
Ναι αυτην λεω ..Ξερεις μυπως που μαγηρευει ν παμε για κανα μεζε ???

• Χαχα
Αντιδράσεις: WASP4
Εγγρ.
2 Φεβ 2025
Like
341
Πόντοι
21
Αυτή με τα πολλά τατουάζ είναι η σανυ Γουάιλντ;
Όχι,είναι η Χριστίνα η ρουμανα.Χαλια τόσο τατουάζ που έχει.Ομως τι ωραίες βυζάρες είναι αυτές.Δε τη έχω πάρει επειδή έχει τόσο τατουάζ.Δε μαρεσει το τόσο πολύ.

• Like
Αντιδράσεις: fluffy
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom