Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 194
- Like
- 50.461
- Πόντοι
- 35.948
Ρέιχαν ή Ρέιχαντ στον όροφοΣτο 109 είχε στο ισόγειο την Όλγα και στον όροφο μία μελαχρινή mature -και καλά- τουρκάλα.
Ρέιχαν ή Ρέιχαντ στον όροφοΣτο 109 είχε στο ισόγειο την Όλγα και στον όροφο μία μελαχρινή mature -και καλά- τουρκάλα.
Την Εβελίνα θα εννοείς. Ξανθό κορίτσι με σιλικονάτο στήθος, λίγα τατουάζ, απαλό δερματάκι και υπέροχο κώλο. Πάντα πεντακάθαρη και μυρωδάτη. Δυστυχώς για εμάς, εχει αποσυρθεί και εχει γίνει σεφ.γνωριζει καποιος πριν κλοισει τ περγαμου 1 ειχαι μια ροσοφονι καυλιτσα στ πρωτο οροφο ...που μπορει ν βρυσκετε τωρα????
Κοίτα,μαρεσε η περιγραφή αλλά 20αρικο Μεταξουργείο όχι.Κολωνού 32Β Χλοη τέρμα στεγνό λατινοπιπινι στο 20ρικο παρακαλώ.
Τεράστια ευκαιρία την οποία έχασαΛίκα, μάλλον διπλοβάρδια καθότι μύριζε ιδρωτίλα
@Gxamosη Λίκα με το που μπήκε έψαχνε να δεί που είναι το κινητό μου...
Κλείνω την βραδιά με λίγη σαντιγί στην διπλή σοκολάτα, Λίκα, μάλλον διπλοβάρδια καθότι μύριζε ιδρωτίλα αλλά νταξ , δεν πτοήθηκα πολύ , όμορφη και η Μόνικα, βαραγανε μύγες όταν τις βρήκα και έκατσα άνετα 15' στο δωμάτιο, η Λίκα με το που μπήκε έψαχνε να δεί που είναι το κινητό μου...
Τρέχτε τώρα να γεμίσετε το σαλόνι
περασα εκεινη την ημερα κ ηταν οντως η Χλοη τ φυλης 71,πολυ ωραιο μωρο αλλα 3η κ τελευταια π την πηρα ,την χορτασα κιολας,δεν ειναι κατι ουαου μεσαΚοίτα,μαρεσε η περιγραφή αλλά 20αρικο Μεταξουργείο όχι.
Πολλές φολες.Γεμισαμε φολες.Αντικειμενικα μόνο η Μιχαέλα αξίζει.Και η Ντάρια άγκυρας.2 πουτανες σωστές σε υπηρεσίες.περασα εκεινη την ημερα κ ηταν οντως η Χλοη τ φυλης 71,πολυ ωραιο μωρο αλλα 3η κ τελευταια π την πηρα ,την χορτασα κιολας,δεν ειναι κατι ουαου μεσα
Δεν έχασες, αν είσαι ακόμα εκεί.
Ε, από εσένα δεν το περίμενα, δεν πήγες και λίγο ποιο κάτω ?Είσαι σίγουρος? εγω περασα Βέργας 7 απογεμα στις 7 και ήτανε η γεματουλα Τίνα.
Αν η Ρεμπέκα είναι η πρώην Μπάρμπαρα (Φ71Α&Β και πριν ιασονως 20Γ), υπάρχουν κριτικές, κι είναι καλή επιλογή. Δεν την έχω δοκιμάσει στη Φυλής αλλά αξίζει. Αν τώρα λένε άλλη δεν ξέρω.. Στο 71 ισόγειο τελευταία φορά που μπήκα αυτήν είπε Ρεμπέκα. Οπότε μπερδευόμαστεσημερα πηγαινα για Αννα φωκαιας αλλα ειχε κοσμο κ εφυγα,την Κατερινα δεν την εχω παρει αξιζει μεσα?επειδη λιγο ο μετριος κωλος π χει λγο οτι δεν εχει βυζι λιγο οτι εχει χαλαρο μουνι(απ οτι εχω διαβασει),αυτα ειναι π μ κανουν να μην την εχω παρει ακομα,επισης κ η Ρεμπεκα απο φυλης 71 κατω μ εκανε κλικ πριν κατι μερες π την ειδα ,αν την εχει παρει καποιος ας πει αν αξιζει
Οχι η Ρεμπέκα είναι ομορφη κοντούλα νέα σχετικά και η Μπάρμπαρα είναι η Μπάρμπαρα, μην τα μπλέκεις χωρίς λόγο.Αν η Ρεμπέκα είναι η πρώην Μπάρμπαρα (Φ71Α&Β και πριν ιασονως 20Γ), υπάρχουν κριτικές, κι είναι καλή επιλογή. Δεν την έχω δοκιμάσει στη Φυλής αλλά αξίζει. Αν τώρα λένε άλλη δεν ξέρω.. Στο 71 ισόγειο τελευταία φορά που μπήκα αυτήν είπε Ρεμπέκα. Οπότε μπερδευόμαστε
Και στη συνέχεια εσύ θα μπεις στο δωμάτιο που ήταν αυτός πριν κ θα θέλεις μάσκα επικίνδυνων αερίων για να αναπνεύσεις .....απορω ποια 8α πηγαινε μαζι τ,ρε φιλε ειτε ασχημος μπορει να σαι ,ειτε χοντρος ,δεν πειραζει ,αλλα ρε φιλε κανε ενα μπανιο,ημουν σημερα λεωφορειο κ ηταν ενας παρομοια φαση,χοντρος ασκημος,με μπουφαν κ βρομουσε ΓΑΜΑΤΑ,δεν μπορουσα να παρω ανασα,φανταστειτε τωρα να μπει με κοπελα κ να γδυ8ει ,πως 8α μυριζουν μασχαλες κ αρχιδια,πωπω μαλακα ,αυτοκτονια..
Αυτό ακριβωςΔηλαδή την προηγούμενη δε σε δέχθηκε και τώρα ήθελε να μπεις;
![]()
Ναι αυτην λεω ..Ξερεις μυπως που μαγηρευει ν παμε για κανα μεζε ???Την Εβελίνα θα εννοείς. Ξανθό κορίτσι με σιλικονάτο στήθος, λίγα τατουάζ, απαλό δερματάκι και υπέροχο κώλο. Πάντα πεντακάθαρη και μυρωδάτη. Δυστυχώς για εμάς, εχει αποσυρθεί και εχει γίνει σεφ.
Τη Μερλινα θα λέειΦ56
Μαριλένα
Μαριάννα μάλλον εννοείς...
Όχι,είναι η Χριστίνα η ρουμανα.Χαλια τόσο τατουάζ που έχει.Ομως τι ωραίες βυζάρες είναι αυτές.Δε τη έχω πάρει επειδή έχει τόσο τατουάζ.Δε μαρεσει το τόσο πολύ.Αυτή με τα πολλά τατουάζ είναι η σανυ Γουάιλντ;