Νέα

Η μικρότερη ηλικία κοριτσιού που θα κάνατε sex; (μόνο οι άνω των 30)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ELIAS90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    79

ELIAS90

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
100
Πόντοι
0

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
19.868
Πόντοι
3.846
έχω καψουρευτεί 18 χρόνια μικρότερή μου αλλά δε μου έκατσε. Για το αγοραίο σεξ δε μπορώ να πάρω όρκο, όλες ψέμματα λένε. Πάντως ανήλικη δε ζήτησα ποτέ και ούτε πρόκειται.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.821
Πόντοι
216
Θα πω ότι έχει να κάνει ανά περίπτωση.

1ον δούλευα κάποτε σε ένα μαγαζί και είχαμε ένα πελάτη. Μια μέρα μιλούσα με μία φίλη μου γύρω στα 25 στο τηλέφωνο και μου είπε για ένα σκηνικό που συνέβη μαζί με μια συμμαθήτρια της. Τη ρώτησα να μου πει ποια και που είπε η ΤΑΔΕ η κόρη του ΔΕΙΝΑ που έχει την ΧΨΩ επιχείρηση. Εμφανίζεται μετά από λίγες μέρες ο πελάτης με την κόρη του και παθαίνω ΣΟΚ. Μιλάμε για διαστημικό μουνί. Όπως αυτές που βλέπουμε σε περιοδικά Vogue, SI κτλ. Αμέσως θυμάμαι την φίλη μου και τη συμμαθήτρια της που θεώρησα ότι είναι ΑΥΤΗ μιας που ταίριαζαν οι πληροφορίες. Πιάνω την κουβέντα μιας που ο πατέρας της μιλούσε με το αφεντικό και τη ρωτάω που σπουδάζει. Και μου λέει με χαμηλή και ντροπαλή φωνή ότι είναι ΜΑΘΗΤΡΙΑ. Εκεί παθαίνω ΣΟΚ. Την κοίταζα και δεν το πίστευα. Μετά ρώτησα τη φίλη μου και μου είπε πως είναι δύο αδέρφια στην επιχείρηση και η φίλη της είναι πρώτη ξαδέρφη. Τη συνάντησα και άλλες φορές και πάντα έμενα με το στόμα ανοιχτό. Ακόμη και τώρα που έχουν περάσει χρόνια θεωρώ πως είναι από τα πιο όμορφα θηλυκά που έχω δει.

2ον κάποια στιγμή μου βγάζει το FB μια πολύ όμορφη κοπέλα αλλά με ξένο επίθετο που δεν το έχουμε στα μέρη μας. Εξίσου γκομενάρα και την είχαν σαν μοντέλο σε μια φωτογραφική ομάδα της περιοχής μας. Κάποια στιγμή διαπιστώνω πως είναι κόρη μιας γνωστής που είχαμε δουλέψει πριν χρόνια. Τη θυμάμαι κοριτσάκι κάτω από 10 ετών. Μπορεί 5 ή 6. Η μάνα μουνάρα με τα όλα της και λέω ότι πήρε γονίδιο. Κάποια στιγμή τη συνάντησα και πιάσαμε την κουβέντα. Λίγο μετά εμφανίζεται ένα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. Μου τη συστήνει και εκείνη τη στιγμή κομπλάρω για τα καλά. Ήταν η "γκομενάρα" που έβλεπα στο FB. Αλλά έβαζε φίλτρα και μακιγιάζ για τις φωτογραφίσεις με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις ηλικία στον υπολογιστή.

Μην με παρεξηγήσετε που γράφω για μαθήτριες. Το γράφω μόνο για να δείξω ότι έχει να κάνει με εμφάνιση και πολλά άλλα. Το μυαλό και την ωριμότητα δεν τα αναφέρω καθόλου.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
είμαι 40 αλλά είμαι τζετ σε εμφάνιση και έχω και πολύ καλό γονίδιο, έως τώρα μια μικρούλα θα κάνε πάρτυ αν το κάνε μαζί μου, γιατί έχω ένα καλό πακέτο εμφάνισης/εμπειρίας και δεν είμαι καφρος ξέρω ν ακούω και να σταματάω. Θα πήγαινα με πραγματικά νέες υπό δύο προϋποθέσεις 1) να ναι γυναίκα έστω και "άγουρη" 2) να ξέρει τι της γίνεται! ΟΧΙ δεν είμαι παιδεραστής/παιδοφιλος

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.738
Πόντοι
456
Θα πω ότι έχει να κάνει ανά περίπτωση.

1ον δούλευα κάποτε σε ένα μαγαζί και είχαμε ένα πελάτη. Μια μέρα μιλούσα με μία φίλη μου γύρω στα 25 στο τηλέφωνο και μου είπε για ένα σκηνικό που συνέβη μαζί με μια συμμαθήτρια της. Τη ρώτησα να μου πει ποια και που είπε η ΤΑΔΕ η κόρη του ΔΕΙΝΑ που έχει την ΧΨΩ επιχείρηση. Εμφανίζεται μετά από λίγες μέρες ο πελάτης με την κόρη του και παθαίνω ΣΟΚ. Μιλάμε για διαστημικό μουνί. Όπως αυτές που βλέπουμε σε περιοδικά Vogue, SI κτλ. Αμέσως θυμάμαι την φίλη μου και τη συμμαθήτρια της που θεώρησα ότι είναι ΑΥΤΗ μιας που ταίριαζαν οι πληροφορίες. Πιάνω την κουβέντα μιας που ο πατέρας της μιλούσε με το αφεντικό και τη ρωτάω που σπουδάζει. Και μου λέει με χαμηλή και ντροπαλή φωνή ότι είναι ΜΑΘΗΤΡΙΑ. Εκεί παθαίνω ΣΟΚ. Την κοίταζα και δεν το πίστευα. Μετά ρώτησα τη φίλη μου και μου είπε πως είναι δύο αδέρφια στην επιχείρηση και η φίλη της είναι πρώτη ξαδέρφη. Τη συνάντησα και άλλες φορές και πάντα έμενα με το στόμα ανοιχτό. Ακόμη και τώρα που έχουν περάσει χρόνια θεωρώ πως είναι από τα πιο όμορφα θηλυκά που έχω δει.

2ον κάποια στιγμή μου βγάζει το FB μια πολύ όμορφη κοπέλα αλλά με ξένο επίθετο που δεν το έχουμε στα μέρη μας. Εξίσου γκομενάρα και την είχαν σαν μοντέλο σε μια φωτογραφική ομάδα της περιοχής μας. Κάποια στιγμή διαπιστώνω πως είναι κόρη μιας γνωστής που είχαμε δουλέψει πριν χρόνια. Τη θυμάμαι κοριτσάκι κάτω από 10 ετών. Μπορεί 5 ή 6. Η μάνα μουνάρα με τα όλα της και λέω ότι πήρε γονίδιο. Κάποια στιγμή τη συνάντησα και πιάσαμε την κουβέντα. Λίγο μετά εμφανίζεται ένα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. Μου τη συστήνει και εκείνη τη στιγμή κομπλάρω για τα καλά. Ήταν η "γκομενάρα" που έβλεπα στο FB. Αλλά έβαζε φίλτρα και μακιγιάζ για τις φωτογραφίσεις με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις ηλικία στον υπολογιστή.

Μην με παρεξηγήσετε που γράφω για μαθήτριες. Το γράφω μόνο για να δείξω ότι έχει να κάνει με εμφάνιση και πολλά άλλα. Το μυαλό και την ωριμότητα δεν τα αναφέρω καθόλου.
Φίλε έπαθα την ίδια πλάκα πρόσφατα.

Γεωργιανή στο γυμναστήριο. Πολύ ψιλή , με αρκετά μεγάλο στήθος , δύο μπλε ( όχι γαλάζια ΜΠΛΕ της θάλασσας ) , πάρα πολύ make up. Πάντα περιποιημένη. Τη κόβω για 23/4.

Μου λέει ένας γνωστός μαλακά να ξέρεις η κοπέλα είναι 16 χρόνων μαθήτρια. Ω ΝΑ ΣΟΥ ....

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
12
Like
26.478
Πόντοι
6.246
Ως κ τα μισα μου χρονια

Calmg

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2024
Like
36
Πόντοι
0
Είμαι 38... Μου αρέσουν οι μεγάλες ηλικίες γενικότερα... Κάνω τη καρδιά μου πέτρα και πέφτω στα 27. Όχι παρακάτω!

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.821
Πόντοι
216
Φίλε έπαθα την ίδια πλάκα πρόσφατα.

Γεωργιανή στο γυμναστήριο. Πολύ ψιλή , με αρκετά μεγάλο στήθος , δύο μπλε ( όχι γαλάζια ΜΠΛΕ της θάλασσας ) , πάρα πολύ make up. Πάντα περιποιημένη. Τη κόβω για 23/4.

Μου λέει ένας γνωστός μαλακά να ξέρεις η κοπέλα είναι 16 χρόνων μαθήτρια. Ω ΝΑ ΣΟΥ ....

Και μιας που είμαστε σε αυτό το θέμα πόσοι θυμάστε το περιστατικό με την Little Lupe που πήγε στο δικαστήριο να υποστηρίξει κάποιον πιτσιρικά που τον έτρεχαν για παιδική πορνογραφία;

Την ίδια στιγμή βλέπεις τύπισσες στην ίδια ηλικία και δεν ξέρεις τι γίνεται. Πχ η Molly Little είναι γεννημένη το 2003.

Εδώ έχει μια λίστα με πορνοστάρ και όχι μόνο που έχουν γεννηθεί τότε. Δείτε και καταλάβετε γιατί μόνο η εμφάνιση είναι άκυρη και παίζει ρόλο η ωριμότητα.

OP
OP
ELIAS90

ELIAS90

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
100
Πόντοι
0
είμαι 40 αλλά είμαι τζετ σε εμφάνιση και έχω και πολύ καλό γονίδιο, έως τώρα μια μικρούλα θα κάνε πάρτυ αν το κάνε μαζί μου, γιατί έχω ένα καλό πακέτο εμφάνισης/εμπειρίας και δεν είμαι καφρος ξέρω ν ακούω και να σταματάω. Θα πήγαινα με πραγματικά νέες υπό δύο προϋποθέσεις 1) να ναι γυναίκα έστω και "άγουρη" 2) να ξέρει τι της γίνεται! ΟΧΙ δεν είμαι παιδεραστής/παιδοφιλος
Γιατί καλέ να είσαι παιδόφιλος;:O Ο παιδεραστής/παιδόφιλος γουστάρει μικρά αγόρια ή/και κορίτσια (προεφηβικής ηλικίας). Για όνομα του Θεού. ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.

takisarg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Like
2.236
Πόντοι
446
Έχω κάνει και με 18χρονη. Αλλά τα τελευταία 4 κάτι χρόνια, είμαι σε ελεύθερη σχέση με μια κοπέλα. Τώρα πλέον είναι 25 (όταν την γνώρισα ήταν 21! ). Κάθε φορά είναι υπέροχο μαζί της, το απολαμβάνουμε και οι δύο! Το πρόβλημα, δυστυχώς είναι η διαφορά ηλικίας, κάτι λιγότερο από 30 χρόνια!

OP
OP
ELIAS90

ELIAS90

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
100
Πόντοι
0
Έχω κάνει και με 18χρονη. Αλλά τα τελευταία 4 κάτι χρόνια, είμαι σε ελεύθερη σχέση με μια κοπέλα. Τώρα πλέον είναι 25 (όταν την γνώρισα ήταν 21! ). Κάθε φορά είναι υπέροχο μαζί της, το απολαμβάνουμε και οι δύο! Το πρόβλημα, δυστυχώς είναι η διαφορά ηλικίας, κάτι λιγότερο από 30 χρόνια!
Εσένα θα σου αρέσει αυτό: Snapshot_59.PNG ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΙΟΒΗΣ.

Συνημμένα

• My Video(93)-AutoReframe-21 9.mp4
    7,5 MB · Εμφανίσεις: 0

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
16.864
Πόντοι
5.946
περιμενω να παω 70+ και τοτε θα βρω μια 26-27 ετων....

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.844
Πόντοι
456
25 και πάνω. Από την άλλη άνω των 35 μόνο μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

OP
OP
ELIAS90

ELIAS90

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
100
Πόντοι
0
Όσοι το έχετε κάνει έστω μία φορά, γράψε τις ιστορίες σας και τους λόγους της απιστίας.
Snapshot_66.PNG

Συνημμένα

• My Video(93)-AutoReframe-21 9.mp4
    7,5 MB · Εμφανίσεις: 0
  • ha3dsnbvfzwxana-hd-AutoReframe-21 9-1.mp4
    10,7 MB · Εμφανίσεις: 0

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.096
Πόντοι
3.556
τυπε για να κερατώσει ο κοσμάκης εδώ γυναίκα , πρέπει να έχει και γυναίκα. στικ το δε μπεησικς :wanker::wanker::wanker: εδώ η πλειοψηφία των μελών ειναι φαση σαντμαν θάνατος θα επέλθει ως λύτρωση και θα μείνει μόνο το άψυχο κουφάρι και ένα ταμπ ανοικτό από το σαη εργένικη ζωάρα γεμάτη περιπέτεια και εξαητμεντ

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.631
Πόντοι
40.423
Στιγμιότυπο οθόνης (266).png

:rolleyes: