You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η μικρότερη ηλικία κοριτσιού που θα κάνατε sex; (μόνο οι άνω των 30)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ELIAS90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 202
- Like
- 53.151
- Πόντοι
- 36.228
Ανήμερα των γενεθλίων των 18
Isidoro$
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.357
- Πόντοι
- 1.346
μολις σβησει το κερακι,18 ετων και 2 δευτερολεπτωνΑνήμερα των γενεθλίων των 18
foobar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2010
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 216
Θα πω ότι έχει να κάνει ανά περίπτωση.
1ον δούλευα κάποτε σε ένα μαγαζί και είχαμε ένα πελάτη. Μια μέρα μιλούσα με μία φίλη μου γύρω στα 25 στο τηλέφωνο και μου είπε για ένα σκηνικό που συνέβη μαζί με μια συμμαθήτρια της. Τη ρώτησα να μου πει ποια και που είπε η ΤΑΔΕ η κόρη του ΔΕΙΝΑ που έχει την ΧΨΩ επιχείρηση. Εμφανίζεται μετά από λίγες μέρες ο πελάτης με την κόρη του και παθαίνω ΣΟΚ. Μιλάμε για διαστημικό μουνί. Όπως αυτές που βλέπουμε σε περιοδικά Vogue, SI κτλ. Αμέσως θυμάμαι την φίλη μου και τη συμμαθήτρια της που θεώρησα ότι είναι ΑΥΤΗ μιας που ταίριαζαν οι πληροφορίες. Πιάνω την κουβέντα μιας που ο πατέρας της μιλούσε με το αφεντικό και τη ρωτάω που σπουδάζει. Και μου λέει με χαμηλή και ντροπαλή φωνή ότι είναι ΜΑΘΗΤΡΙΑ. Εκεί παθαίνω ΣΟΚ. Την κοίταζα και δεν το πίστευα. Μετά ρώτησα τη φίλη μου και μου είπε πως είναι δύο αδέρφια στην επιχείρηση και η φίλη της είναι πρώτη ξαδέρφη. Τη συνάντησα και άλλες φορές και πάντα έμενα με το στόμα ανοιχτό. Ακόμη και τώρα που έχουν περάσει χρόνια θεωρώ πως είναι από τα πιο όμορφα θηλυκά που έχω δει.
2ον κάποια στιγμή μου βγάζει το FB μια πολύ όμορφη κοπέλα αλλά με ξένο επίθετο που δεν το έχουμε στα μέρη μας. Εξίσου γκομενάρα και την είχαν σαν μοντέλο σε μια φωτογραφική ομάδα της περιοχής μας. Κάποια στιγμή διαπιστώνω πως είναι κόρη μιας γνωστής που είχαμε δουλέψει πριν χρόνια. Τη θυμάμαι κοριτσάκι κάτω από 10 ετών. Μπορεί 5 ή 6. Η μάνα μουνάρα με τα όλα της και λέω ότι πήρε γονίδιο. Κάποια στιγμή τη συνάντησα και πιάσαμε την κουβέντα. Λίγο μετά εμφανίζεται ένα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. Μου τη συστήνει και εκείνη τη στιγμή κομπλάρω για τα καλά. Ήταν η "γκομενάρα" που έβλεπα στο FB. Αλλά έβαζε φίλτρα και μακιγιάζ για τις φωτογραφίσεις με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις ηλικία στον υπολογιστή.
Μην με παρεξηγήσετε που γράφω για μαθήτριες. Το γράφω μόνο για να δείξω ότι έχει να κάνει με εμφάνιση και πολλά άλλα. Το μυαλό και την ωριμότητα δεν τα αναφέρω καθόλου.
1ον δούλευα κάποτε σε ένα μαγαζί και είχαμε ένα πελάτη. Μια μέρα μιλούσα με μία φίλη μου γύρω στα 25 στο τηλέφωνο και μου είπε για ένα σκηνικό που συνέβη μαζί με μια συμμαθήτρια της. Τη ρώτησα να μου πει ποια και που είπε η ΤΑΔΕ η κόρη του ΔΕΙΝΑ που έχει την ΧΨΩ επιχείρηση. Εμφανίζεται μετά από λίγες μέρες ο πελάτης με την κόρη του και παθαίνω ΣΟΚ. Μιλάμε για διαστημικό μουνί. Όπως αυτές που βλέπουμε σε περιοδικά Vogue, SI κτλ. Αμέσως θυμάμαι την φίλη μου και τη συμμαθήτρια της που θεώρησα ότι είναι ΑΥΤΗ μιας που ταίριαζαν οι πληροφορίες. Πιάνω την κουβέντα μιας που ο πατέρας της μιλούσε με το αφεντικό και τη ρωτάω που σπουδάζει. Και μου λέει με χαμηλή και ντροπαλή φωνή ότι είναι ΜΑΘΗΤΡΙΑ. Εκεί παθαίνω ΣΟΚ. Την κοίταζα και δεν το πίστευα. Μετά ρώτησα τη φίλη μου και μου είπε πως είναι δύο αδέρφια στην επιχείρηση και η φίλη της είναι πρώτη ξαδέρφη. Τη συνάντησα και άλλες φορές και πάντα έμενα με το στόμα ανοιχτό. Ακόμη και τώρα που έχουν περάσει χρόνια θεωρώ πως είναι από τα πιο όμορφα θηλυκά που έχω δει.
2ον κάποια στιγμή μου βγάζει το FB μια πολύ όμορφη κοπέλα αλλά με ξένο επίθετο που δεν το έχουμε στα μέρη μας. Εξίσου γκομενάρα και την είχαν σαν μοντέλο σε μια φωτογραφική ομάδα της περιοχής μας. Κάποια στιγμή διαπιστώνω πως είναι κόρη μιας γνωστής που είχαμε δουλέψει πριν χρόνια. Τη θυμάμαι κοριτσάκι κάτω από 10 ετών. Μπορεί 5 ή 6. Η μάνα μουνάρα με τα όλα της και λέω ότι πήρε γονίδιο. Κάποια στιγμή τη συνάντησα και πιάσαμε την κουβέντα. Λίγο μετά εμφανίζεται ένα ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. Μου τη συστήνει και εκείνη τη στιγμή κομπλάρω για τα καλά. Ήταν η "γκομενάρα" που έβλεπα στο FB. Αλλά έβαζε φίλτρα και μακιγιάζ για τις φωτογραφίσεις με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις ηλικία στον υπολογιστή.
Μην με παρεξηγήσετε που γράφω για μαθήτριες. Το γράφω μόνο για να δείξω ότι έχει να κάνει με εμφάνιση και πολλά άλλα. Το μυαλό και την ωριμότητα δεν τα αναφέρω καθόλου.
EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.233
- Πόντοι
- 26.435
είμαι 40 αλλά είμαι τζετ σε εμφάνιση και έχω και πολύ καλό γονίδιο, έως τώρα μια μικρούλα θα κάνε πάρτυ αν το κάνε μαζί μου, γιατί έχω ένα καλό πακέτο εμφάνισης/εμπειρίας και δεν είμαι καφρος ξέρω ν ακούω και να σταματάω. Θα πήγαινα με πραγματικά νέες υπό δύο προϋποθέσεις 1) να ναι γυναίκα έστω και "άγουρη" 2) να ξέρει τι της γίνεται! ΟΧΙ δεν είμαι παιδεραστής/παιδοφιλος
Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 456
Φίλε έπαθα την ίδια πλάκα πρόσφατα.Θα πω ότι έχει να κάνει ανά περίπτωση.
Γεωργιανή στο γυμναστήριο. Πολύ ψιλή , με αρκετά μεγάλο στήθος , δύο μπλε ( όχι γαλάζια ΜΠΛΕ της θάλασσας ) , πάρα πολύ make up. Πάντα περιποιημένη. Τη κόβω για 23/4.
Μου λέει ένας γνωστός μαλακά να ξέρεις η κοπέλα είναι 16 χρόνων μαθήτρια. Ω ΝΑ ΣΟΥ ....
SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.478
- Πόντοι
- 6.246
Ως κ τα μισα μου χρονια
foobar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2010
- Like
- 1.821
- Πόντοι
- 216
Φίλε έπαθα την ίδια πλάκα πρόσφατα.
Γεωργιανή στο γυμναστήριο. Πολύ ψιλή , με αρκετά μεγάλο στήθος , δύο μπλε ( όχι γαλάζια ΜΠΛΕ της θάλασσας ) , πάρα πολύ make up. Πάντα περιποιημένη. Τη κόβω για 23/4.
Μου λέει ένας γνωστός μαλακά να ξέρεις η κοπέλα είναι 16 χρόνων μαθήτρια. Ω ΝΑ ΣΟΥ ....
Και μιας που είμαστε σε αυτό το θέμα πόσοι θυμάστε το περιστατικό με την Little Lupe που πήγε στο δικαστήριο να υποστηρίξει κάποιον πιτσιρικά που τον έτρεχαν για παιδική πορνογραφία;

Lupe Fuentes - Wikipedia
Την ίδια στιγμή βλέπεις τύπισσες στην ίδια ηλικία και δεν ξέρεις τι γίνεται. Πχ η Molly Little είναι γεννημένη το 2003.
Category:2003 births - Boobpedia - Encyclopedia of big boobs
Εδώ έχει μια λίστα με πορνοστάρ και όχι μόνο που έχουν γεννηθεί τότε. Δείτε και καταλάβετε γιατί μόνο η εμφάνιση είναι άκυρη και παίζει ρόλο η ωριμότητα.
ELIAS90
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Γιατί καλέ να είσαι παιδόφιλος;είμαι 40 αλλά είμαι τζετ σε εμφάνιση και έχω και πολύ καλό γονίδιο, έως τώρα μια μικρούλα θα κάνε πάρτυ αν το κάνε μαζί μου, γιατί έχω ένα καλό πακέτο εμφάνισης/εμπειρίας και δεν είμαι καφρος ξέρω ν ακούω και να σταματάω. Θα πήγαινα με πραγματικά νέες υπό δύο προϋποθέσεις 1) να ναι γυναίκα έστω και "άγουρη" 2) να ξέρει τι της γίνεται! ΟΧΙ δεν είμαι παιδεραστής/παιδοφιλος
ELIAS90
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Τα οποία είναι;Ως κ τα μισα μου χρονια
takisarg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2007
- Like
- 2.236
- Πόντοι
- 446
Έχω κάνει και με 18χρονη. Αλλά τα τελευταία 4 κάτι χρόνια, είμαι σε ελεύθερη σχέση με μια κοπέλα. Τώρα πλέον είναι 25 (όταν την γνώρισα ήταν 21! ). Κάθε φορά είναι υπέροχο μαζί της, το απολαμβάνουμε και οι δύο! Το πρόβλημα, δυστυχώς είναι η διαφορά ηλικίας, κάτι λιγότερο από 30 χρόνια!
ELIAS90
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Εσένα θα σου αρέσει αυτό:Έχω κάνει και με 18χρονη. Αλλά τα τελευταία 4 κάτι χρόνια, είμαι σε ελεύθερη σχέση με μια κοπέλα. Τώρα πλέον είναι 25 (όταν την γνώρισα ήταν 21! ). Κάθε φορά είναι υπέροχο μαζί της, το απολαμβάνουμε και οι δύο! Το πρόβλημα, δυστυχώς είναι η διαφορά ηλικίας, κάτι λιγότερο από 30 χρόνια!
Συνημμένα
RETRO
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2020
- Like
- 20.096
- Πόντοι
- 3.556
τυπε για να κερατώσει ο κοσμάκης εδώ γυναίκα , πρέπει να έχει και γυναίκα. στικ το δε μπεησικς 

εδώ η πλειοψηφία των μελών ειναι φαση σαντμαν θάνατος θα επέλθει ως λύτρωση και θα μείνει μόνο το άψυχο κουφάρι και ένα ταμπ ανοικτό από το σαη εργένικη ζωάρα γεμάτη περιπέτεια και εξαητμεντ

papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.631
- Πόντοι
- 40.423
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις